30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
500 gbiezpiens3 gab.olas1 glāzecukurs vaniļas cukurs2 glāzesmilti1 TKcepamais pulveris eļļa
Sagatavošana
1
Bļodā liek biezpienu, tam pievieno cukuru (cukura daudzums tāds, cik nu pats saldu vēlas. Receptes autorei garšo saldas biezpiena bumbiņas, tāpēc pievieno gandrīz veselu glāzi), vaniļas cukuru un trīs olas.
2
Maisa vai ar rokām mīca, lai nav kunkuļi no biezpiena.
3
Pievieno miltus un cepamo pulveri.
4
Katliņā ielej eļļu (rapšu vai saulespuķu) un uzkarsē.
5
Ar mitrām rokām no mīklas veido bumbiņas un cep sakarsētā eļļā uz vidējas uguns, līdz tās kļuvušas zeltaini brūnas.
6
Pārkaisa ar pūdercukuru.
Lai gardi!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit