
Gribot negribot daba pamazām sāk atrādīt pirmās rudens vēsmas, vismaz par to liecina spilgti iekrāsojušies ogu ķekari pīlādžos. Tas nozīmē, ka skaistās ogas jāiekonservē vēlākam laikam.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Iespējams, ne viens vien vēl tikai prāto, ka kādu reizi no pīlādžiem varētu kaut ko pagatavot, bet bažas māc, kā tas varētu garšot, jo ogas pašas par sevi nav no gardākajām. Bet, ticiet, marmelāde, želeja, ievārījums, sīrups un pat vīns garšos vairāk kā lieliski! Pārliecinies par to, ņemot talkā kādu no ''Tasty'' receptēm.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.