Pončiki – maciņam draudzīgs kārums ar bērnības garšu: 10 receptes brīvdienām
Foto: Shutterstock kolaža

Mēneša beigās, kad jāpiedomā par saprātīgu naudasmaka satura izlietojumu, bet gribas palutināt sevi ar ko saldu, pončiki būs lieliska izvēle, jo tā ir retā reize, kad starp lēti, ātri un garšīgi varam likt vienlīdzības zīmi. Katrs kopš bērnības atmiņu failos noteikti glabā savu ideālo zeltaino biezpiena bumbiņu garšu, bet mēs ierosinām iet solīti tālāk un pagatavot pončikus ar iebiezināto pienu, franču iecienītos "mūķeņu purkšķus" vai kādu citu no Tasty piedāvātajām pūdercukurotajām recepēm.

Kaut šķiet, ka pončiku cepšana jau nu gan nav nekāda augstā māksla un ir pa spēkam katram, tā vis nebūs, jo, rīkojoties nemākulīgi, iecerēto zeltaino un gaisīgo bumbiņu vietā vari iegūt vai nu pārogļojušos mīklas ripulīšus ar jēlu viduci vai netīkami blāvus pončikus, kas piesūkušies ar eļļu gluži kā sūklis. Lai tevi nepiemeklētu šādas likstas un gala rezultāts nebūtu ar skumjām sirdī jāielidina miskastē, labāk iepazīsties ar pāris vienkāršiem, bet ļoti noderīgiem ieteikumiem, ko atklājām šajā padomrakstā.

Lūk, 10 pončiku receptes saldām brīvdienām!

Tags

Cukurs Saldumi Sarakstu karuselis Deserti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form