Tinam, tinam, rullējam! Septiņas gardas gaļas ruletes, ko var pagatavot ikviens
Foto: Shutterstock

Ideālo brīvdienu netņemama nodarbe ir ik pa laikam ielavīties virtuvē, lai pamielotos ar ko gardu. Ko gan iesākt, ja mūžīgais siers un ledusskapī stāvošā, apkaltusī desa vairs īsti nerosina apetīti? Ja pagatavosi kādu no septiņām "Tasty" piedāvātajām gaļas ruletēm, tev vairs nebūs jālauza galva, ar ko panašķēties, jo, kad vien vēlēsies, varēsi nošņāpt vēl vienu šķēli sulīgas un aromātiskas ruletes.

Ierasts, ka rulete ir svētku ēdiens, bet vai tad brīvdienas, kad varam rimti pavadīt laiku ar saviem mīļajiem, nav svinēšanas vērts notikums?

Ruleti pagatavot ir vienkāršāk, nekā tu domā. Vari izmantot gan cūkas, gan liellopa, gan vistas un teļa gaļu, derēs arī tītara fileja.

Ierastākie ruletes pildījuma varianti ir olas, žāvētas plūmes, aprikozes, paprika, siers, zaļumi, spināti, burkāni, bet droši vari ļaut vaļu fantāzijai un izmantot pildījumam visu, ko sirds kāro. Man, piemēram, patīk ruletes pildījumā sagaršot kaperus, saulē kaltētus tomātus vai olīvas.

Izsmeļošu informāciju par to, kā soli pa solim pagatavot ruleti, to pildīt, sarullēt un nostiprināt, uzzināsi šeit.

Source

Tasty

Tags

Dārzeņi Ēdiens Ķiploki Sarakstu karuselis Sēnes Gaļa Krēmsiers Sīpoli Gaļas ēdieni Ruletes un strūdeles
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form