Foto: Vida Press
Ar ēst gatavošanu parasti ir tā – grūtākā daļa ir izdomāt, ko ēdīsim. Vai ne tā? "Tasty" nāk talkā un iesaka piecas ātri pagatavojamas un vienkāršas receptes, turklāt lielākā daļa sastāvdaļu jau ir mājās vai piemājas bodītē. Lai labi garšo!

Svaigie salāti ar vistas fileju un sinepju mērci

Foto: Vida Press

Salāti, kas piemēroti reizēm, kad gribas ko vieglu un svaigu, bet reizē ar nedaudz asumiņu. Konkrētajā receptē izmantotas svaigās kukurūzas vālīte, bet tās var aizstāt arī ar konservēto kukurūzu no bundžām.

Lasīt vairāk

Sulīgas steika strēmelītes ar ātri sautētiem vasaras dārzeņiem

Foto: Vida Press

Gardas un restorāna cienīgas vakariņas gatavas vien pusstundas laikā. Svarīgākais – veikalā izvēlēties īsto gaļas gabaliņu un laikus to izņemt no ledusskapja! Īsti grilēšanas entuziasti mēdz atgādināt, ka nedrīkst uzreiz likt uz karsta grila. Pirms grilēšanas steika gabaliņiem ļauj nostāvēt 20-30 minūtes istabas temperatūrā. Tādā veidā gaļu izdosies pagatavot izcili gardu un ar steika vēlamo efektu – mīkstu no iekšpuses, nedaudz kraukšķīgu no ārpuses.

Lasīt vairāk

Siera plācenīši ar bekonu

Foto: Vida Press

Siera nekad nevar būt par daudz, vai ne? Sātīgas vakariņas vai spēcinošas brokastis vien pusstundas laikā. Brīdinām, mājinieki lūgs šo atkārtot!

Lasīt vairāk

Grilētu dārzeņu karstmaizes

Foto: Vida Press

Meklējot alternatīvas, kā pagatavot un izbaudīt baklažānus, izmēģini šo vienkāršo maltīti! Jārēķinās gan, ka virtuve nedaudz uzsils, darbinot cepeškrāsni.

Lasīt vairāk

Zivs vrapi ar pikantu ananasu salsu

Foto: Vida Press

Vieglai vasaras maltītei tām dienām, kad kārojas gan maigu zivi, gan ko pikantāku. Baudi kopā ar vēsu baltvīnu un zvaigžņu lietu, kas šajās augusta dienās būs īpaši labi redzams!

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!