Foto: Vida Press/DELFI/LETA
Arī šī nedēļa nesusi notikumus, kurus labprāt apspriest virtuvē vai zem deķīša. Kas, kur, kad, kāpēc, ar ko? "Delfi" ierasti sagatavo asortu izlasi tiem, kuriem aizņemtība neļāva iedziļināties patiesi svarīgajos notikumos.

Uzpūsta popularitāte – sociālo mediju eksperte atmasko vietējās influenceres

Foto: Privātais arhīvs/Publicitātes foto/DELFI

"Kļūt slavenam nav grūti, taču cilvēki tiek muļķoti ar to, ka šīm influencerēm ir liela popularitāte, atbalsts un ietekme," portālam "Delfi" saka jaunā sociālo mediju stratēģe Laura Hiragana. Viņa "Twitter" platformā, vieglā valodā operējot ar datiem, parāda, ka daudzas pašmāju influenceres māna sevi un citus, proti, viņu ietekme nav neko liela. Pirmā pazīme – pie bildītēm paslēpts "like" skaits.

Lasīt vairāk

Marijas Luīzes Meļķes vecāki komentē skandālu ap meitu

Foto: Patriks Pauls Briķis, DELFI

Jaunā aktrise Marija Luīze Meļķe ir atteikusies no "Lielā Kristapa" balvas, savu rīcību pamatojot ar nespēju pieņemt apbalvojumu no valsts, ja tā vienlaikus nenodrošina vienlīdzīgas tiesības dažādiem ģimenes modeļiem. Pagājušās nedēļas izskaņā radušos skandālu komentēja arī aktrises vecāki Zane Meļķe un Didzis Meļķis, savu vēstījumu ievietojot "Facebook" platformā.

Lasīt vairāk

Ko tagad dara savulaik slavenā Kombuļu Inese

Foto: Privātais arhīvs

Publika viņu nav aizmirsusi – tā sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" atzīst savulaik slavenā un pretrunīgi vērtētā Priekules zvaigzne Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese. Trīs kovida gadi viņai bijuši smagi, Inese dzīvojusi noslēgtu dzīvi un esot aizdzīvojusies līdz pat depresijai.

Lasīt vairāk

Santa Bernāla negrasās maksāt eksvīram pietiesātos miljonus

Foto: F64

Pēc piecu gadu tiesāšanās ar bijušo sievu Oļegs Fiļs nu svin uzvaru – tiesa spriedusi piedzīt no Santas Bernālas gandrīz divus miljonus eiro, atgriezt Fiļam divus luksusa auto un ekskluzīvas dārglietas. Sprieduma izpildei ir desmit dienas no brīža, kad tas stāsies spēkā, taču Bernāla noskaņota spriedumu pārsūdzēt Augstākajā tiesā, šonedēļ raksta žurnāls "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

Fiļa pašreizējā draudzene velta skarbus vārdus viņa bijušajai

Foto: Privātais arhīvs

Baņķiera Oļega Fiļa dzīvesbiedre, Nurmuižas pils restorāna pārvaldniece Kristīne Jelinska publiski komentējusi Fiļa bijušās sievas Santas Bernālas teikto par savu nožēlu, ka savulaik "iekritusi" uz tādu vīrieti kā Fiļs. Jelinska savā vēstījumā nav taupījusi skarbus vārdus drauga bijušajai sievai.

Lasīt vairāk

Portāls 'Draugiem.lv' no savas ziņu lentes izņem NRA vēstījumus

Foto: DELFI

(Ziņa precizēta pl.17) Pašmāju sociālais tīkls "Draugiem" izslēdzis "Neatkarīgās rīta avīzes" (NRA) digitālo platformu "Nra.lv" no ziņu plūsmas – vietnē vairs nav redzami linki uz šo portālu. Kā "Delfi" skaidro "Draugiem Group" runasvīrs Jānis Palkavnieks, uzņēmums "vienkārši izņēmis nekvalitatīvu preci no sava skatloga".

Lasīt vairāk

'Tautumeitu' Rancānei atklāta neārstējama slimība – multiplā skleroze

Foto: DELFI

Populārās grupas "Tautumeitas" līdere Asnate Rancāne pirms divām nedēļām no ārsta guvusi apstiprinājumu aizdomām, ka viņai ir multiplā skleroze (izkaisītā skleroze). Tā ir autoimūna saslimšana; slimību var ārstēt, uzlabojot pacienta dzīves kvalitāti, bet nevar izārstēt pilnībā. Rancāne par to pastāstījusi intervijā žurnālam "Ieva".

Lasīt vairāk

Mājsaimniece šķiroties dabū kompensāciju par 25 gadu darbu

Foto: Shutterstock

Kāda spāniete laulības šķiršanas prāvā panākusi no vīra ievērojamu kompensāciju par 25 gadiem, kurus viņa pavadījusi mājsaimnieces statusā – visus šos gadus viņas darbs mājas uzkopšanā netika novērtēts kā darbs, bet tagad sieviete guvusi gandarījumu, raksta ārzemju mediji.

Lasīt vairāk

Ādas pazinējs vieš skaidrību, cik patiesībā vērtas ir luksusa zīmolu somiņas

Foto: Vida Press

Sociālajos tīklos arvien lielāku popularitāti gūst ādas darinājumu eksperts Volkans Džilmazs no Turcijas. Puisis ar ādu strādā jau kopš 11 gadu vecuma, tāpēc prot atšķirt labu izstrādājumu no slikta. Lielo popularitāti Volkans guva tāpēc, ka uzdrošinās izdīrāt ļoti dārgas somiņas, makus un zābakus, lai paskatītos, vai tie tiešām ir savas cenas vērti.

Lasīt vairāk

Latviešu dizainere Ramona Agruma ar mīļoto mirdz 'Oskaru' ballītē

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Tradicionālajā "Vanity Fair" ballītē, kas ik gadu ir "Oskaru" ceremonijas "afterpārtijs", jau otro gadu piedalās arī latviešu dizainere Ramona Agruma. Šogad viņa kopā ar mīļoto sievieti komiķi Rebelu Vilsoni ne no viena acīm neslēpa savu mīlu, raksta "Mail Online".

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!