Foto: LETA/Reuters/Scanpix/LETA
Arī šī nedēļa nesusi notikumus, kurus labprāt apspriest virtuvē vai zem deķīša. Kas, kur, kad, kāpēc, ar ko? "Delfi Izklaide" ierasti sagatavo asortu izlasi tiem, kuriem aizņemtība neļāva iedziļināties patiesi svarīgajos notikumos.

Komponists Juris Kulakovs izraidīts no 'Sky&More' turīgo ļaužu balles

Foto: LETA

Komponists Juris Kulakovs ticis palūgts atstāt turīgā slāņa balli "Sky&More", kur notika vērienīgas un krāšņas lielveikala 15 gadu jubilejas svinības. Kulakovs bijis neatbilstoši saģērbies, šonedēļ ziņo izdevums "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

Jakušonoks slimnīcā gulējis tajā pašā gultā, no kuras uz morgu aizvests Freimanis

Foto: LETA

TV3 uzsācis sarunu raidījumu ciklu "Zilonis studijā", kur sabiedrībā zināmi cilvēki aprunājas par dažādām, tostarp visai neērtām tēmām. Šonedēļ vienā no pārraidēm Normunds Jakušonoks pieskārās alkoholisma tematam.

Lasīt vairāk

Divas valstis taupības dēļ atteikušās no dalības 'Eirovīzijā'

Foto: AFP/Scanpix/LETA

Starptautiskajā dziesmu konkursā "Eirovīzija", kas 2023. gada maijā notiks Anglijas pilsētā Liverpūlē, nepiedalīsies Ziemeļmaķedonija un Melnkalne, kas paziņojušas par izstāšanos. Lēmums saistīts ar taupības pasākumiem, ziņo raidsabiedrība BBC.

Lasīt vairāk

Arī Bulgārija paziņo par izstāšanos no gaidāmās 'Eirovīzijas'

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Jaunā – paaugstinātā – maksa par dalību starptautiskajā dziesmu konkursā "Eirovīzija" arī Bulgārijai likusi pārdomāt savas valsts dalību populārajā šovā, un tā ir lēmusi nepiedalīties konkursā, kas nākamgad notiks Liverpūlē.

Lasīt vairāk

Arī Latvijai pacelta maksa par dalību nākamā gada 'Eirovīzijā'

Foto: Zuma Press/Scanpix/LETA

Eiropas Raidorganizāciju apvienība (EBU) šogad ir paaugstinājusi maksu par dziesmu konkursa "Eirovīzija" licenci, kas tiešā veidā attiecas uz 2023. gada maijā gaidāmo konkursu. Dalības cena pacelta arī Latvijai.

Lasīt vairāk

Mārtiņa Rītiņa nauda, mantas, katli un naži aizgājuši pie ukraiņiem

Foto: DELFI

Šogad mūžībā aizgājušā šefpavāra Mārtiņa Rītiņa atdusas vietā Baltezera kapos uzstādīts ģimenes piemiņas ansamblis, Mārtiņa pieminekli rotājot bitītei. 19. oktobrī Rītiņš būtu svinējis savu 73. dzimšanas dienu, taču viņš nomira īsi pirms Krievijas iebrukuma Ukrainā, un Mārtiņa brāļi ir pārliecināti – viņš būtu visos iespējamos veidos sniedzis atbalstu ukraiņiem.

Lasīt vairāk

Dramatiski notikumi 'Ērkšķu' šovā: Marija no aizmugures iebelž Lilitai

Foto: Kadrs no video

Dramatiski notikumi risinājušies sociālajā projektā "Caur ērkšķiem uz…", kā rezultātā iesaistījusies pat ātrās palīdzības mediķu brigāde un pēcāk arī policija.

Lasīt vairāk

Kā cietumā klājas leģendārajam tenisistam Borisam Bekeram

Foto: Vida Press

Vācu tenisa leģenda Boriss Bekers šogad aprīlī tika notiesāts par mahinācijām un izvairīšanos no nodokļu nomaksas lielā apmērā; Londonas tiesa viņam piesprieda divarpus gadus cietumsoda. Pusgadu viņš jau "atsēdējis", un par sportista ikdienu tagad raksta medijs "Bild".

Lasīt vairāk

Seksoloģe Kristīne Balode izstājas no šova 'Dejo ar zvaigzni'

Foto: Publicitātes foto

Veselības apsvērumu dēļ lēmumu pamest šovu "Dejo ar zvaigzni" ir pieņēmusi psiholoģe ar specializāciju seksoloģijā un partnerattiecību terapijā Kristīne Balode. Par savu lēmumu viņa paziņoja trešdienas rītā, kas nozīmē, ka šīs nedēļas tiešraidē viņu un viņas deju partneri Martu Smolko vairs neredzēs TV3 ēterā.

Lasīt vairāk

Deputātes Daces Rukšānes vecākā meita kļuvusi par īstu aktrisi

Foto: Mārtiņš Purviņš, DELFI

13. Saeimas deputātes Daces Rukšānes-Ščipčinskas (Attīstībai/Par!) vecākā meita Agnese Rukšāne debitējusi lielajā kino – viņa iejutusies kolorītās Mašas tēlā režiora Matīsa Kažas jaunajā filmā "Neona pavasaris", kas jau sāk iekarot skatītāju sirdis.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!