Šokolādīgo gardumu pagatavot it nemaz nav grūti. Atliek vien uzjaukt mīklu, izvēlēties, kādas piedevas mīkstajai šokolādes kūkai pievienosi, un lielākā tiesa jau paveikta. Visgardākie brūnīši noteikti sanāks no tumšās šokolādes vai kārtīgas tiesas kakao. Tomēr, ja esi pretējā frontē un neko labāku par balto šokolādi nespēj iedomāties – noteikti pamēģini šokolādes blondiju!
Tiem, kas krāsni nevēlas darbināt, iesakām ātro variantu – mikroviļņu krāsnī pagatavojamu šokolādes brūnīti krūzītē. Bet, ja vēlies ko vienkāršāku un svaigāku, iesakām pamēģināt necepto braunija versiju.
Lai labi garšo!
Šokolādīgie brūnīši ar sāļo karameļu mērci
Krēmīgi, šokolādīgi brūnīši, kas pilnai laimei tiek pasniegti, devīgi pārlieti ar sāļo karameļu mērci, iepriecinās jebkuru saldummīli!
Šokolādes braunijs ar lazdu riekstiem
Mitrais brūnītis ar valriekstiem
Samtainie 'Nutella' brūnīši no divām sastāvdaļām
Tas šķiet neticami, bet samtaini šokolādīgo un mutē kūstošo "Nutella" brūnīšu pagatavošanai ir nepieciešamas tikai divas sastāvdaļas! Turklāt ar šo našķi varēs mieloties arī tie, kuriem konstatēta glutēna nepanesamība.