75Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
150 gšampinjoni3 gab.burkāni5 gab.kartupeļi1 gab.sīpols1 gab.kausētā siera iepakojums1 gab.lauru lapa pēc garšaspipari pēc garšassāls pēc garšasgaršvielas un garšaugi
Sagatavošana
1
Notīra burkānus, sagriež kubiņos.
2
Šampinjonus sagriež gabaliņos.
3
Sīpolu sakapā.
4
Visu apcep sakarsētā eļļā cepamajā pannā.
5
Kartupeļus nomizo, sagriež nelielos gabaliņos.
6
Katlā liek garšvielas, pavāra, tad pievieno kartupeļus, apceptos burkānus, sīpolu un šampinjonus.
7
Vāra, kamēr kartupeļu un burkāni mīksti. Ja vēlas tumīgāku zupiņu, daļu kartupeļu var izņemt no katla, saspaidīt ar dakšiņu, ielikt atpakaļ katlā.
8
Maisot pievieno zupai kausēto sieru, uz lēnas uguns pavāra vēl 5 min. Gatavs!
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit