Kādu ievārījumu pagatavot brīvdienās? 15 receptes no augusta veltēm
Foto: Shutterstock

Fakts, ka zemeņu, ķiršu, rabarberu un upeņu laiks jau aiz muguras, nenozīmē, ka nav tādu labumu, no kuriem pagatavot ievārījumus. Augusts mūs lutina ar agru pīlādžu ražu, dzidrajiem āboliem, kazenēm un pirmajām brūklenēm – no šīm sastāvdaļām tad arī sanāks ļoti gardi ievārījumi ziemai. Lūk, 15 receptes no "Tasty" pavārgrāmatas!

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Pirms vārīšanas, atceries ielūkoties pektīna un skābuma špikerī, lai zinātu, cik daudz cukura un citronu sulas būs nepieciešams. Bet, ja meklē interesantas garšas, ko apvienot vienā burciņā, ielūkojies šeit.

Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form