Kurkuma, kumins un citas asās garšvielas – indiešu virtuves pērles bagātīgai maltītei
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Par vienu no pazīstamākajiem Indijas nacionālās virtuves pārstāvjiem noteikti var uzskatīt kariju – aso pamatēdienu, kuru gatavo no garšvielām, gaļas un beigās pievieno arī rīsus. Bet ir vēl tik daudz ēdienu, kurus pamēģināt! Vienkāršotās receptes, kuras piemērotas gatavošanai mājās, noteikti iepriecinās ēdēju vēderus. Kāpēc gan nepamēģināt sīpolu "bhaji", jēra "tandoori" šašliku vai, piemēram, "pilau" rīsus? Lai paviesotos indiešu garšas pasaulē, atliek vien sagādāt viņu ēdieniem raksturīgākās sastāvdaļas un doties uz savu virtuvi. Lai labi garšo!

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.
Lasi vēl
 

Comment Form