close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Vistas stilbiņi

Vistas stilbiņi

Array ( [id] => 51949805 [title] => Kā par 5 eiro pagatavot ķīniešu restorāna cienīgas vakariņas ģimenei [lead] => Ķīniešu restorāni Latvijā ir saauguši kā sēnes pēc lietus, uzskatāmi apliecinot, ka ingvera, ķiploku un sojas mērces savienībai ir izdevies iekarot latvieša konservatīvās garšu kārpiņas. Tiesa gan, eksotiskās maltītes nav lēts prieks. Papētot cenas populārākajās Rīgas Austrumu virtuves ēstuvēs, ar nožēlu jāsecina, ka četru cilvēku ģimenei diezin vai sanāks iekļauties 30 eiro budžetā. Labā ziņa ir tāda, ka ķīniešu restorānu katrs var uzburt mājas apstākļos, pagatavojot vakariņas ģimenei par 5 eiro. [is_paid] => 1 [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/ka-par-5-eiro-pagatavot-kiniesu-restorana-cienigas-vakarinas-gimenei.d?id=51949805 [picture_alt] => Kā par 5 eiro pagatavot ķīniešu restorāna cienīgas vakariņas ģimenei [publish_date] => 2020-03-13 08:30:00 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/c8082Sgo-nc/3f40f5e67bfca93a15-51953433.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/I6QfV2ebrhA/3f40f5e67bfca93a15-51953433.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/UYxX5xlno0c/3f40f5e67bfca93a15-51953433.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/J80D5Wz5kuk/3f40f5e67bfca93a15-51953431.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/PwIqHS_d8BM/3f40f5e67bfca93a15-51953423.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/oKaFlsTGHdc/3f40f5e67bfca93a15-51953431.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/xjvzOMWLKNE/3f40f5e67bfca93a15-51953431.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/Qs5pBzjMEB0/3f40f5e67bfca93a15-51953431.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( [0] => image ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
PLUS Kā par 5 eiro pagatavot ķīniešu restorāna cienīgas vakariņas ģimenei 

Array ( [id] => 51778563 [title] => Krupņiks – grūbu zupa ar gaļu un sēnēm poļu gaumē [lead] => Krupņiks ("krupnik") ir tradicionāla poļu zupa. Garda, sātīga un bieza – tā ir īsts ziemas komforta ēdiens. Šo zupu gatavo uz gaļas buljona bāzes, pievienojot sviestā apceptus dārzeņus, svaigas vai kaltētas sēnes un saujiņu grūbu. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/krupniks-grubu-zupa-ar-galu-un-senem-polu-gaume.d?id=51778563 [picture_alt] => Krupņiks – grūbu zupa ar gaļu un sēnēm poļu gaumē [publish_date] => 2020-01-10 09:35:34 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/FxERz2Iv3fE/grubu-zupa-polu-zupa-krupniks-51778591.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/4_EaaBg2rho/grubu-zupa-polu-zupa-krupniks-51778591.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/8tpX6d-iUug/grubu-zupa-polu-zupa-krupniks-51778591.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/8ER9NJNrEf4/grubu-zupa-polu-zupa-krupniks-51778589.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/ktV5mFauoo0/grubu-zupa-polu-zupa-krupniks-51778581.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/hbh4LY0QUnw/grubu-zupa-polu-zupa-krupniks-51778589.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/_ld-b1LbYVc/grubu-zupa-polu-zupa-krupniks-51778587.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/qaqHtrq_7sY/grubu-zupa-polu-zupa-krupniks-51778587.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Krupņiks – grūbu zupa ar gaļu un sēnēm poļu gaumē 

496

Array ( [id] => 50510483 [title] => Vistu stilbiņi ar cidonijām un medu [lead] => Medus ir visiem zināms palīgs saaukstēšanās gadījumos – garšīgs un bagāts ar imūnaktīvām vielām. Savukārt cidonijas satur rekordlielu devu C vitamīna un ārkārtīgi daudz antioksidantu. Kā izmantot šos produktus savā ikdienas ēdienkartē, skaidro "Rimi" gardēdis, šefpavārs Normunds Baranovskis, piedāvājot recepti, ko izmēģināt šoruden. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/vistu-stilbini-ar-cidonijam-un-medu.d?id=50510483 [picture_alt] => Vistu stilbiņi ar cidonijām un medu [publish_date] => 2018-10-23 08:33:39 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/gp9xD95qRGg/5535f5bcda690c97c2-50510579.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/CBeKLZHtlcM/5535f5bcda690c97c2-50510581.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/rXL6OMakAsA/5535f5bcda690c97c2-50510579.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/HbyeyYB8TLA/5535f5bcda690c97c2-50510581.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/IXsCBpP5ruM/5535f5bcda690c97c2-50510575.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/B4LTX9-N9Vg/5535f5bcda690c97c2-50510577.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/EFG9xtFm3mQ/5535f5bcda690c97c2-50510581.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/NOiC_GYAzwc/5535f5bcda690c97c2-50510581.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Vistu stilbiņi ar cidonijām un medu 

Array ( [id] => 47124535 [title] => Vakariņu klasika – vistu stilbiņi: 19 vienkāršas un mājīgas receptes [lead] => Steidzīgajiem darbadienu vakariem, kad mājās pārrodamies vēlu un izsalkuši,vistu stilbiņi būs viena no labākajām izvēlēm. Tos var pagatavot salīdzinoši ātrā laikā un, ja mājās ir cepeškrāsns, visu darbu paveiks karstums, pie vina arī patīkami piesildot un piesmaržinot mājokli. Atliek vien stilbiņus iemarinēt, ielikt traukā vai speciālā cepšanas maisiņā, un krāsnī iekšā. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/recepsu-kolekcijas/vakarinu-klasika-vistu-stilbini-19-vienkarsas-un-majigas-receptes.d?id=47124535 [picture_alt] => Vakariņu klasika – vistu stilbiņi: 19 vienkāršas un mājīgas receptes [publish_date] => 2018-10-04 18:52:28 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/sdb6NLacYdc/cepti-vistu-stilbini-50459751.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/ro-MZIzc0H0/cepti-vistu-stilbini-50459753.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/o3egKAtVpDE/cepti-vistu-stilbini-50459751.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/r2DD2KKk7dU/cepti-vistu-stilbini-50459753.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/9PJM6iig3Ag/cepti-vistu-stilbini-50459747.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/XS2kpSyv0wk/cepti-vistu-stilbini-50459749.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/amNul_2DsF8/cepti-vistu-stilbini-50459753.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/vUrly8wcxS4/cepti-vistu-stilbini-50459753.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Vakariņu klasika – vistu stilbiņi: 19 vienkāršas un mājīgas receptes 

413

Array ( [id] => 49840545 [title] => Kā gatavot 'JFC' jeb divreiz marinētus vistas gabaliņus neticami kraukšķīgā panējumā [lead] => Ja tu domā, ka divkārtēja marinēšana ir lieka ķēpa, tad vari tālāk nelasīt un mest taukvāres katlā tikko kā no veikala pārnestus vistu stilbiņus, naivi cerot uz baudāmu rezultātu. Šie padomi domāti tiem, kas vēlas nobaudīt ko tiešām īpašu, ko tādu, kas nav atrodams nevienā ātro uzkodu ēstuves ēdienkartē – "JFC" jeb Džeimija Olivera gaumē gatavotus vistu stilbiņus vai šķiņķīšus ar ideāli kraukšķīgu garoziņu, aiz kuras slēpjas maiga un teju vai mutē kūstoša gaļiņa. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/ka-gatavot-jfc-jeb-divreiz-marinetus-vistas-gabalinus-neticami-kraukskiga-panejuma.d?id=49840545 [picture_alt] => Kā gatavot 'JFC' jeb divreiz marinētus vistas gabaliņus neticami kraukšķīgā panējumā [publish_date] => 2018-03-15 13:45:00 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/P3iVBUs6asQ/ella-friteti-vistas-gabalini-49843145.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/lMkvEBja67o/ella-friteti-vistas-gabalini-49843147.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/Wbu8ILaAU20/ella-friteti-vistas-gabalini-49843145.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/dDLwxq0ysGQ/ella-friteti-vistas-gabalini-49843147.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/mjAXO3IoI9A/ella-friteti-vistas-gabalini-49843141.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/zM_WvyCK4G4/ella-friteti-vistas-gabalini-49843143.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/HoD8v9hw5zY/ella-friteti-vistas-gabalini-49843147.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/FpGXn3FPWas/ella-friteti-vistas-gabalini-49843147.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kā gatavot 'JFC' jeb divreiz marinētus vistas gabaliņus neticami kraukšķīgā panējumā 

(1)

Array ( [id] => 49720089 [title] => Saimniekojam ekonomiski: kā no vienas vistas pagatavot četras maltītes ģimenei [lead] => Vistu pareizi sadalot un saprātīgi izmantojot, no tās var pagatavot četras dažādas maltītes 3-4 cilvēku ģimenei, kas ir ļoti ekonomisks risinājums. Šodien skaidrosim, kā vistu vienkārši sadalīt un kādiem ēdieniem labāk izmantot dažādas tās daļas, gūstot maksimālu lietderību. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/saimniekojam-ekonomiski-ka-no-vienas-vistas-pagatavot-cetras-maltites-gimenei.d?id=49720089 [picture_alt] => Saimniekojam ekonomiski: kā no vienas vistas pagatavot četras maltītes ģimenei [publish_date] => 2018-02-12 12:32:40 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/bloPVdMxbKw/vista-gatavot-ediens-49720555.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/VbdBHIy4Fqw/vista-gatavot-ediens-49720557.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/wA8Ts4YB3ks/vista-gatavot-ediens-49720555.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/elAQBpZYNxU/vista-gatavot-ediens-49720557.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/SQFHfAtWH-g/vista-gatavot-ediens-49720551.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/8oc6OTsriuw/vista-gatavot-ediens-49720553.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/Vznl6MM2Iwk/vista-gatavot-ediens-49720557.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/WBfHc_Dbdjg/vista-gatavot-ediens-49720557.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Saimniekojam ekonomiski: kā no vienas vistas pagatavot četras maltītes ģimenei 

Array ( [id] => 49595983 [title] => Figūrai nekaitīgs svētku rasols [lead] => Klasisks rasols ir viens no biežāk gatavotajiem svētku ēdieniem, bet parasti tas asociējas ar kaut ko treknu un neveselīgu – šī recepte pierāda, ka rasols, aizstājot dažas sastāvdaļas ar veselīgākām alternatīvām un majonēzes vietā pagatavojot vieglu mērci, var būt gan veselīgs, gan vienkārši pagatavojams, gan tikpat garšīgs, kā ierasts! Recepti sadarbībā ar ''Elvi'' piedāvā pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/figurai-nekaitigs-svetku-rasols.d?id=49595983 [picture_alt] => Figūrai nekaitīgs svētku rasols [publish_date] => 2017-12-29 13:29:39 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/05GDV79CpOE/rasols-49595991.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/CminBMTXCg0/rasols-49595993.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/QLUuT6HRvww/rasols-49595991.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/xCzehBiK7BA/rasols-49595993.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/2bYvmdixF4k/rasols-49595989.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/s7thYBWkdDM/rasols-49595993.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/mrULBHA5bgI/rasols-49595993.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/sOFe06jTCVo/rasols-49595993.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Figūrai nekaitīgs svētku rasols 

(1) 109

Array ( [id] => 48031323 [title] => Spēcinoša vistas zupa: padomi, kā pagatavot jaudīgu ieroci cīņai ar saaukstēšanos [lead] => Laikapstākļu maiņa ir nopietns pārbaudījums veselībai. Ciešot sakāvi cīņā ar rudens vīrusiem, vienīgā vēlme ir pēc iespējas ātrāk atgūt labu pašsajūtu. Sātīga un spēcinoša vistas zupa ir viens no vecvecmāmiņu pārbaudītajiem brīnumlīdzekļiem, kas ne tikai pabaros, bet arī atvieglos elpošanu, sasildīs krūšu rajonu un liks justies labāk. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/specinosa-vistas-zupa-padomi-ka-pagatavot-jaudigu-ieroci-cinai-ar-saaukstesanos.d?id=48031323 [picture_alt] => Spēcinoša vistas zupa: padomi, kā pagatavot jaudīgu ieroci cīņai ar saaukstēšanos [publish_date] => 2017-11-15 16:43:23 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/VPefOgFrhzA/buljons-vistas-zupa-zupa-45131134.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/y5J4xmXxiuk/buljons-vistas-zupa-zupa-45131136.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/Qxf49pGNZ08/buljons-vistas-zupa-zupa-45131134.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/FuVYl1KYJtg/buljons-vistas-zupa-zupa-45131136.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/ltWcs03G65c/buljons-vistas-zupa-zupa-45131136.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/-R3WfRswoTs/buljons-vistas-zupa-zupa-45131136.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/akw39YTJfU0/buljons-vistas-zupa-zupa-45131136.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/kdTq-x6vOsQ/buljons-vistas-zupa-zupa-45131136.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Spēcinoša vistas zupa: padomi, kā pagatavot jaudīgu ieroci cīņai ar saaukstēšanos 

(2) 366

Array ( [id] => 49345019 [title] => Vakariņās vista: labākās šķiņķīšu, stilbiņu, spārniņu un krūtiņu receptes vienuviet [lead] => Kraukšķīgi vistu spārniņi, sulīgas krūtiņas, mērcē sutināti šņiņķīši un zeltaini apcepti stilbiņi, šķiet, ir apveltīti ar īpašu maģiju, jo tie spēj nozust no vakariņu galda zibenīgā ātrumā. Hops, un panna, kas vel nupat kā bija pilna līdz malām, jau ir tukša kā izslaucīta – neatliek nekas cits, kā nolaizīt gardo mērci no viegli lipīgajiem pirkstiem. Ja netici, pagatavo kādu no mūsu piedāvātajām receptēm, papildini ar gardu mērci, un pārliecinies, ka mēs runājam taisnību. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/recepsu-kolekcijas/vakarinas-vista-labakas-skinkisu-stilbinu-sparninu-un-krutinu-receptes-vienuviet.d?id=49345019 [picture_alt] => Vistas stilbiņi jogurta marinādē [publish_date] => 2017-10-17 17:32:53 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/EaUyTcj4VkU/vistas-stilbini-uzkoda-ballite-47884295.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/JXFK--2FUqQ/vistas-stilbini-uzkoda-ballite-47884297.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/9vESBo6U5HQ/vistas-stilbini-uzkoda-ballite-47884295.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/EjyALu13oEk/vistas-stilbini-uzkoda-ballite-47884297.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/dmCv4tsnLMk/vistas-stilbini-uzkoda-ballite-47884291.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/92Nkoa0dbI4/vistas-stilbini-uzkoda-ballite-47884293.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/xcn7WFGaEzU/vistas-stilbini-uzkoda-ballite-47884293.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/lee56US5DBY/vistas-stilbini-uzkoda-ballite-47884297.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Vakariņās vista: labākās šķiņķīšu, stilbiņu, spārniņu un krūtiņu receptes vienuviet 

Array ( [id] => 48741455 [title] => Sulīgi un kraukšķīgi vistu stilbiņi – noderīgas viltības pagatavošanai [lead] => Krāsnī cepti un sulīgi vistu stilbiņi paši par sevi ir īstens gardums, kas no šķīvjiem pazūd vienā mirklī. Taču, ja tie vēl apviļāti kraukšķīgā mētelītī un novārīti eļļā, maltīte iegūst vēl jo labāku garšu. Ja vēl neesi sadūšojies šo gardumu mājās pagatavot pats, tad noderēs dažas viltības, kas gatavošanu padarīs vieglāku! [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/suligi-un-kraukskigi-vistu-stilbini-noderigas-viltibas-pagatavosanai.d?id=48741455 [picture_alt] => Sulīgi un kraukšķīgi vistu stilbiņi – noderīgas viltības pagatavošanai [publish_date] => 2017-04-18 11:39:23 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/tYuBCmqrEKI/kraukskigi-vistas-stilbini-48741487.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/ErHTfRDdqqM/kraukskigi-vistas-stilbini-48741489.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/-lYe3ZdiqF4/kraukskigi-vistas-stilbini-48741487.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/A3GtSpXchDA/kraukskigi-vistas-stilbini-48741489.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/vje1m9N9dt4/kraukskigi-vistas-stilbini-48741483.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/NwdeQrMLnzw/kraukskigi-vistas-stilbini-48741485.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/9HzJAXmxwAY/kraukskigi-vistas-stilbini-48741489.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/XD0rzt3ztoE/kraukskigi-vistas-stilbini-48741489.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Sulīgi un kraukšķīgi vistu stilbiņi – noderīgas viltības pagatavošanai 

Array ( [id] => 48587797 [title] => Vistas un kartupeļu tadžina ar olīvām [lead] => Vistas gaļa, atspirdzinošais citrons, kartupeļi un olīvas ir klasiska tadžinas garšu kombinācija, ko gatavo marokāņi. Ja mājās māla tadžina kādu laiku stāv neizmantota, tad šī būs īstā recepte, lai interesanto virtuves rīku atsāktu izmantot. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/vistas-un-kartupelu-tadzina-ar-olivam.d?id=48587797 [picture_alt] => Vistas tadžīna ar kartupeļiem un olīvām [publish_date] => 2017-03-06 12:43:03 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/5uqpmMhtzHM/tadzina-vista-olivas-pusdienas-vakarinas-48587829.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/qGGpABBgV7Q/tadzina-vista-olivas-pusdienas-vakarinas-48587831.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/7janymW4aa4/tadzina-vista-olivas-pusdienas-vakarinas-48587829.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/So_gnD83mb0/tadzina-vista-olivas-pusdienas-vakarinas-48587831.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/M1KasktBjRo/tadzina-vista-olivas-pusdienas-vakarinas-48587825.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/OzwvKr7hG3E/tadzina-vista-olivas-pusdienas-vakarinas-48587827.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/wZpkSH30DMw/tadzina-vista-olivas-pusdienas-vakarinas-48587831.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/S8W7fSI5CHk/tadzina-vista-olivas-pusdienas-vakarinas-48587831.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Vistas un kartupeļu tadžina ar olīvām 

Array ( [id] => 48503393 [title] => Krāsnī ceptas vistas kājiņas ar dārzeņiem Vidusjūras gaumē [lead] => Vakariņas vienā cepamtraukā – sulīgas vistas kājiņas ar Vidusjūras gardumiem. Šoreiz cepamtraukā gardi izsutinājušies tomāti, olīvas, artišoku gabaliņi un atspirdzinošie citroni. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/krasni-ceptas-vistas-kajinas-ar-darzeniem-vidusjuras-gaume.d?id=48503393 [picture_alt] => Krāsnī ceptas vistas kājas [publish_date] => 2017-02-10 15:30:48 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/8lwPfhM-i7k/vistas-gala-olivas-vakarinas-48503421.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/byc5hbuyWhk/vistas-gala-olivas-vakarinas-48503423.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/ZYxaWYzZlEc/vistas-gala-olivas-vakarinas-48503421.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/-NAN3voKztI/vistas-gala-olivas-vakarinas-48503423.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/ER4qSbenL0o/vistas-gala-olivas-vakarinas-48503423.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/OYqoJ31C8Tg/vistas-gala-olivas-vakarinas-48503419.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/YzYY9nQFtL4/vistas-gala-olivas-vakarinas-48503419.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/7XqywocSA5A/vistas-gala-olivas-vakarinas-48503419.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Krāsnī ceptas vistas kājiņas ar dārzeņiem Vidusjūras gaumē 

(1)

Array ( [id] => 48270867 [title] => Garda un lēta ballīšu uzkoda – cepti vistu spārniņi un stilbiņi: 14 garšīgas receptes [lead] => Brīvdienās, kad bieži vien gaidām ciemos kuplāku radu vai draugu pulciņu, nākas palauzīt galvu, ko celt galdā. Mūsuprāt, cepti, kraukšķīgi vistu spārniņi un stilbiņi ir ideāla ballīšu uzkoda – tie ir lēti, ātri pagatavojami un ļoti gardi, it īpaši, ja tiek pasniegti ar piemērotām mērcītēm. Vienīgais šo uzkodu mīnuss ir spēja nozust no jebkura viesību galda zibenīgā ātrumā. Hops, un milzīgais trauks, kurš vēl nupat bija pilns līdz pašai augšai, jau ir tukšs kā izslaucīts – neatliek nekas cits, kā nolaizīt gardo mērci no viegli lipīgajiem pirkstiem. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/recepsu-kolekcijas/garda-un-leta-ballisu-uzkoda-cepti-vistu-sparnini-un-stilbini-14-garsigas-receptes.d?id=48270867 [picture_alt] => Garda un lēta ballīšu uzkoda – cepti vistu spārniņi un stilbiņi: 14 garšīgas receptes [publish_date] => 2016-12-10 09:30:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/v5_Bb-R7WQU/ssohk-12448-48271403.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/IGSKjZaa6BQ/ssohk-12448-48271405.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/AcxRdpiaRJA/ssohk-12448-48271403.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/5yyuq0nGfJY/ssohk-12448-48271405.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/7jNbwcsiDSs/ssohk-12448-48271399.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/09x5DGKI4Zs/ssohk-12448-48271401.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/g8T7H4h-LoE/ssohk-12448-48271405.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/jZwALOjS13k/ssohk-12448-48271405.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Garda un lēta ballīšu uzkoda – cepti vistu spārniņi un stilbiņi: 14 garšīgas receptes 

Array ( [id] => 48033033 [title] => Krāsnī cepti vistas stilbiņi un ķirbji ar granātābola sēkliņām [lead] => Kārtīgas vakariņas vienā lielā cepeškrāsns pannā – ķirbji ar iepriekš novārītiem vistas stilbiņiem, sīpoliem un ķiplokiem, kā arī saldeni skābām granātābola sēkliņām. Vistu var arī iepriekš nevārīt, iemarinējot to eļļā un garšvielās dažas minūtes pirms cepšanas. Taču tad cepšanas laiks būs ilgāks. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/krasni-cepti-vistas-stilbini-un-kirbji-ar-granatabola-seklinam.d?id=48033033 [picture_alt] => Cepti vistas stilbiņi un ķirbis [publish_date] => 2016-10-17 15:35:10 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/EWnvmc7n738/krasni-cepti-vistas-stilbini-kirbji-vakarinas-48033053.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/OHx5YDUwDS0/krasni-cepti-vistas-stilbini-kirbji-vakarinas-48033055.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/97j0gxXJamg/krasni-cepti-vistas-stilbini-kirbji-vakarinas-48033053.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/bW6XkAu38G4/krasni-cepti-vistas-stilbini-kirbji-vakarinas-48033055.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/pU0Bjm7pLKk/krasni-cepti-vistas-stilbini-kirbji-vakarinas-48033049.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/b8VIveFZ0dU/krasni-cepti-vistas-stilbini-kirbji-vakarinas-48033055.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/1Lqgq12QQ2o/krasni-cepti-vistas-stilbini-kirbji-vakarinas-48033051.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/RXOOExwPhWk/krasni-cepti-vistas-stilbini-kirbji-vakarinas-48033051.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Krāsnī cepti vistas stilbiņi un ķirbji ar granātābola sēkliņām 

1 . lapa no 4

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu?

Array ( [id] => 52269651 [title] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [is_paid] => [channel_id] => 41 [lastnews_mostread_disabled] => 1 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Vasara ir kopā būšanas laiks. Satikšanās ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem ārpus darba ir īsti svētki un kā gan svētkos bez ēdiena. Ko likt galdā? Picas! Neraizējies par mīklas mīcīšanu un pamata sastāvdaļām, "Pica Lulū" to visu sagatavos tavā vietā. Tev atliek tikai izcept gardāko picu apkaimē. Lasi rakstu un uzzini vērtīgus padomus! [url] => https://www.delfi.lv/tasty/reklamraksti/kas-jazina-lai-majas-pagatavotu-gardako-picu.d?id=52269651 [publish_date] => 2020-07-02 12:25:18 [picture_alt] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [targetblock_name] => Reklāmraksti [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/CD2Fwwmv7oc/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/AHSQ4TFnZuY/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/659x295/mXD8zXzSXGk/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ZEBibO9fmsA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/3lbA_1JM1M8/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/BJpocbNe3Mw/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/96LUvKr00nI/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/z_xXHrKG44w/reklamraksti-2017-13170-52269661.jpg [350x590] => //g.delfi.lv/images/pix/350x590/qb--sy4VmgY/reklamraksti-2017-13170-52269673.jpg [488x278] => //g.delfi.lv/images/pix/488x278/1UoOwtIElTc/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [456x260] => //g.delfi.lv/images/pix/456x260/ahpPngjn4Z0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [336x192] => //g.delfi.lv/images/pix/336x192/ESiDWKIrTUg/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [516x294] => //g.delfi.lv/images/pix/516x294/0sTBeWT7fig/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [296x168] => //g.delfi.lv/images/pix/296x168/NB6Iid6OWAM/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [326x186] => //g.delfi.lv/images/pix/326x186/YyLLkfrvxAA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [174x99] => //g.delfi.lv/images/pix/174x99/CrTZRACz9lk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [246x140] => //g.delfi.lv/images/pix/246x140/hiZIx_7H1Nk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [136x78] => //g.delfi.lv/images/pix/136x78/BV4q8yw4yBI/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [209x119] => //g.delfi.lv/images/pix/209x119/ATfcw1nghs0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [188x108] => //g.delfi.lv/images/pix/188x108/_J2KR8Q4Ly4/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [108x62] => //g.delfi.lv/images/pix/108x62/w4xfKCxf88Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [676x385] => //g.delfi.lv/images/pix/676x385/2Ey4W_beYiw/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [612x349] => //g.delfi.lv/images/pix/612x349/tE_xJugqMHU/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [372x212] => //g.delfi.lv/images/pix/372x212/78KMb3bQd2Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [248x182] => //g.delfi.lv/images/pix/248x182/3cil1FYIbeM/reklamraksti-2017-13170-52269663.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? 

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.