3.9000 10
12 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Īpašam gadījumam pagatavo šokolādes - biezpiena mafinus.

Cepeškrāsni sakarsē līdz 180*C.

Cepjamās formas ieziež ar taukvielām vai ieliek papīra formiņas.

Biezpienu kopā ar cukuru un vanilīna cukuru sakuļ mikserī līdz krēmveida masai.

Lielā traukā miltus sajauc ar cepjamo pulveri, sodu un kakao.

Citā traukā sakuļ olu. Pievieno cukuru, eļļu vai sviestu, paniņas un samaisa.

Pa virsu izklāj miltu masu un atkal samaisa.

Pusi masas sadalīt pa cepjamām formām, pa virsu katrai porcijai likt pa 1 TK biezpiena masu un nosegt ar atlikušo miltu masu.

Cepjamo formu liek cepeškrāsns vidū un cep 20-25 minūtes.

Mafinus izņem no formiņām un atdzesē.

Šokolādi sadala gabaliņos, liek traukā ar augstām malām un ievieto karsta ūdens peldē.

Maisot šokolādi izkausē. Mafinu iemērk šokolādē, lai augša ir nosegta ar šokolādi un pārkaisa ar rīvētu šokolādi.

Gatavošanas laiks:
~ 20 minūtes, cepšanai 20-25 minūtes

Iesūtīja:
Ieva

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form