Foto: F64

Aizvadītajā gadā pašmāju šovbiznesa dzīves pārstāvji un citas sabiedrībā atpazīstamas personas, kā jau ierasts, piedzīvoja kāpumus un kritumus ne tikai profesionālajā jomā, bet arī privātajā sfērā. DELFI Izklaide piedāvā atskatu uz skaļāk apspriestajām Latvijas slavenību mīlas likstām un priekiem 2014. gadā.

Ne viena vien sabiedrībā zināma persona svaidījās īstā un vienīgā dzīves pavadoņa meklējumos, piedzīvoja neveiksmes vai, ja paveicās, beidzot atrada kādu, ar kuru vismaz uz laiku vīt attiecību ligzdiņu. Tāpat krietns pulciņš slavenību 2014. gadā krāšņās vai mazāk vērienīgās svinībās savas attiecības noformēja oficiāli, iespējams, uz mūžu sasaistot dzīvi ar izvēlēto. 

Ozoliņš, Valters un Kambala atrod jaunas daiļavas


Foto: RIA Novosti/Scanpix

Lai gan pašmāju sportisti arvien retāk un retāk iekuļas skandālos un uzmanību vairāk piesaista ar profesionālajiem sasniegumiem, nevis jaunām blondīnēm un ārdīšanos naktsklubos, dažu sportistu privātajai dzīvei vēl aizvien tiek pievērsta pastiprināta uzmanība.

Par īpašām kaislībām vienmēr rūpējušies basketbolisti. Arī šogad par vienu no apspriestāko un vairāk fotografēto pārīti kļuva savulaik skandālista slavu iemantojušais Kaspars Kambala un viņa jauniņā draudzene Zane Pertnika-Gromova. Abi kopā sagāja pēc Kaspara otrās laulības izjukšanas un šogad bieži bija sastopami par Rīgas smalkāko klubu dēvētajā Mai Tai.

Tāpat jaunās attiecībās iestūrējis basketbolistu Valteru dinastijas pārstāvis Sandis Valters, kurš uzsācis attiecības ar modeli Jekaterinu Rimaševsku, kura, starp citu, gluži tāpat kā Valtera abu jaunāko bērnu māmiņa Elīza Kaurāte, pozējusi žurnālam Playboy.

Gada sākumā tapa zināms, ka par vienu no Latvijas iekārojamākajiem sportistiem uzskatītais Sandis Ozoliņš izšķīries no bijušās TV "dīvas" Annas Lieckalniņas (abi attēlā). Bet arī viņš ilgi viens nav palicis. Novembrī kādā intervijā sportists paziņoja, ka vairs nav brīvs vīrietis, un drīz vien jau mediji vēstīja, ka viņa jaunā simpātija ir modele Samanta.

Belēvičam un Mednim otrs pavasaris


Foto: LETA

Īsi pēc 12. Saeimas vēlēšanām tapa zināms, ka jaunu dzīvi uzsācis uzņēmējs un tagadējais veselības ministrs Guntis Belēvičs. Viņš pēc 34 gadus ilgas laulības nolēmis šķirties no sievas Vijas, jo viņu 56 gadu vecumā kā zibens spēriens piemeklējusi mīlestība pret gados jaunāko kolēģi Ingu Štāli (abi attēlā).

Rudenī arī tapa zināms, ka sievu nolēmis pamest mūziķis Arnis Mednis. Viņš, atveseļojoties pēc pirms trim gadiem piedzīvotā insulta, rehabilitācijas centrā Vaivari saticis kādu sievieti, kuru ieraugot caur smadzenēm izskrējis signāls, ka tā ir īstā. 

Evijas Skultes grūtā izvēle


Foto: DELFI

Gada sākumā seriāla Viņas melo labāk zvaigzne Evija Skulte daudzus pārsteidza, paziņojot par Vecgada vakarā Bahamu salās notikušām kāzām ar finanšu un investīciju speciālistu Hariju Bormanu, bet, laikam ejot, viņas izvēle precēties šķita arvien dīvaināka.

Iesākumā viņa publiskus pasākumus apmeklēja kopā ar vīru, radot saskanīga un mīloša pāra priekšstatu, vēlāk intervijās stāstīja, ka ar laulāto draugu nedzīvo kopā, bet rudenī sieviete lepni paziņoja - viņa izdarījusi sarežģītu izvēli un nolēmusi atgriezties pie bijušā mīļotā no Lietuvas, seriāla producenta Rimvīda Martinaiša (abi attēlā).

Tiesa, oficiāli ar viņu noformēt attiecības aktrise nesteidzas, un arī kopdzīvi abi nav uzsākuši gan attāluma dēļ, gan tādēļ, ka Skulte ļoti augstu vērtē savu privāto telpu un iespēju būt vienai.

Džilindžeram arī piekto reizi nesanāk


Foto: DELFI

Kad režisors Dž.Dž.Džilindžers 2011. gadā apņēma par sievu Dailes teātra aktrisi Elīnu Dzelmi, viņš intervijās klāstīja, ka beidzot ir atradis īsto un solīja šo laulību "nesačakarēt", tomēr kaut kas abiem nebija sanācis - šovasar tapa zināms, ka arī režisora piektā laulība izjukusi.

Tiesa, režisors par laulības izjukšanu ilgi nav bēdājies, un jau rudenī viņš virkni publisku pasākumu apmeklēja tumšmatainas daiļavas Ingas Grencbergas (attēlā centrā) pavadībā.

Kamēr pašmāju tabloīdi izsaka minējumus, vai režisoram patiesi arī sesto reizi varētu skanēt kāzu zvani, gada izskaņa bija sarūpējusi viņam nepatīkamu pārsteigumu no pagātnes. Džilindžera ceturtā sieva, uzņēmēja Binnija Ārberga iesūdzēja bijušo mīļoto tiesā, lai piedzītu no viņa vairāk kā 10 tūkstošus eiro.

Pārsteigums visiem – Bindemanis izvēlas Baļčunaiti

Foto: Privātais arhīvs

Oktobra sākumā ar sensacionālu vēsti klajā nāca multimākslinieks Kaspars Bindemanis un dziedošā aktrise Vita Baļčunaite (abi attēlā) - viņi paziņoja, ka uzsākuši attiecības, un tas pārsteidza pat pāra tuvākos draugus un paziņas.

Vēlāk atklātā intervijā žurnālam OK! abi atklāti stāstīja gan par to, kā iepazinušies un ielūkojušies viens otrā (tas, starp citu, noticis Facebook tīklā), gan to, cik labi saprotas un lieliski papildina viens otru.

Īsi pirms gada izskaņas Bindemanis parūpējās par vēl šokējošāku ziņu. Lai gan viņš vienmēr radījis īstu mačo tipa vīrieša tēlu, kurš sievietes maina biežāk kā karekļus ap kaklu, izrādās, pirms iepazīšanās ar Vitu viņš gandrīz piecus gadus dzīvojis celibātā

Šomasi pieviļ neģēlis Holsts

Foto: LETA

Kamēr jaunās pašmāju dziedātājas cita pēc citas dibina ģimenes, simpātiskajai Lienei Šomasei dzīve vīriešu ziņā piespēlē vienu pārbaudījumu pēc otra. Regulāri cietusi no pielūdzējiem, kurus interesē vien viņas slava, Liene gada sākumā piedzīvoja kārtējo triecienu, sapinoties ar īstu krāpnieku Bruno Holstu (abi attēlā).

Liene toreiz atklāja presei, ka puisis dzīvojis uz viņas rēķina, par dziedātājas naudu ne tikai ēdot, bet pat frizējoties. Galu galā Holsts par divarpus tūkstošiem latu pārdevis viņas auto un aizlaidies uz ārzemēm.

Holsts uz to atbildējis, ka Liene, viņu uzturot, tikai godīgi maksājusi par Holsta kā mīļotā pakalpojumiem. Dziedātāja mēģināja no Holsta piedzīt naudu pat publiski, savukārt Holsts bildis, ka patiesībā Liene pati viņam neesot nomaksājusi rēķinu par seksa reizēm.

Attiecības ar Holstu spēcīgi satricināja dziedātājas ticību mīlestībai - atlikušā gada laikā simpātiskā Liene ar vīriešiem sabiedrībā vairs neizgāja, bet nodevās intensīvam darbam un sportam.

Puzikovs beidzot tiek pie muskuļiem un meitenes

Foto: DELFI

2014. gads līdz nepazīšanai izmainīja par dziedošo policistu dēvēto Nikolaju Puzikovu. Ja iepriekš tika spriests par to, vai kalsnajam un nedaudz sievišķīgajam puišelim vispār interesē meitenes, šogad par viņa vīrietību vairs šaubu nav - policists ticis kā pie muskuļiem, tā pie meitenes.

Mūziķis savas skatuves karjeras laikā regulāri izveda sabiedrībā dažādas skaistas meitenes, taču visas izrādījās vienkārši draudzenes. Mūziķa mīlas dzīve šo gadu laikā bija visai noslēpumaina, kas lika skauģiem trīt mēles par to, vai Puzikovam vispār patīk meitenes.

Šī gada rudenī dziedošais policists apklusināja skauģus, uzsākot attiecības ar simpātisku tumšmati (abi attēlā). Abi kopā pabijuši romantiskā atpūtā Parīzē, turklāt dziedātājs mainījies arī vizuāli, kļūstot krietni muskuļotāks.

Skaidrs, ka turpmāk Puzikovu vairs nevarēs uzskatīt par trauslu tirliņu - arī skauģiem viņu nāksies pieņemt kā spēcīgu jaunu vīrieti ar skaistu dāmu pie sāniem.

Kaislības Magones druvā

Foto: DELFI

Par gada mīlas likstu karalieni noteikti var dēvēt dzejnieci un šovu dalībnieci Magoni Burku (attēlā). Sieviete, kuras mīlas dzīve bijusi sāpīgu vilšanos pārpilna, cerēja, ka šova Saimnieks meklē sievu otrā sezona beidzot atnesīs viņai laimi mīlestībā.

Sākums bija daudzsološs - šovā dzejniece izvēlējās brašo guļbūvju celtnieku Venti, kurš viņu nekavējoties bildināja un padarīja grūtu. Diemžēl kopdzīve ar izredzēto izvērtās murgā.

Magone mēģināja risināt problēmu, ar abu bērnu zem sirds un savu pirmdzimto dēlu pie rokas nakts melnumā demonstratīvi aizbēgot no Venta, lai dotos uz ārzemēm viesstrādnieces gaitās.

Atgriežoties mājās, Magonei nācās secināt, ka viņas Ventis aizgājis pie citas sievietes, un, kamēr Ventis precējās, laist pasaulē abu mazuli. Pašlaik Magone, kura tik pompozi solīja tautai pierādīt savu spēku un iekarot pasauli ar dzeju, klusiņām dzīvo Liepājā ar abiem dēliem un, šķiet, ka ir atmetusi ar roku sapnim par īstā vīrieša atrašanu.

Samanta Tīna no 'kačoka' pie izmeklētāja

Foto: DELFI

Daudzoslošā jaunā dziedātāja Samanta Tīna gada laikā pamanījusies ne tikai turpināt drosmīgi uzsākto kāpienu pa karjeras kāpnēm, bet arī sakārtot savu privāto dzīvi. Gada sākumā Latviju pāršalca ziņa, ka Samanta vairs nav kopā ar uzņēmēju Kasparu Smoču, kurš tautas atmiņā palicis kā īpaši trenēta auguma īpašnieks.

Ilgi vienai palikt simpātiskajai dziedātājai neizdevās - jau aprīlī Samanta izgāja sabiedrībā kopā ar savu jauno simpātiju - Valsts policijas ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvaldes izmeklētāju Nauri Liepiņu (abi attēlā).

Kā vēlāk žurnālam Ieva atklāja pati Samanta, attiecības ar Kasparu izjukušas tāpēc, ka puisim bijis grūti pieņemt viņas darbu un karjeru, taču Samanta neesot no tām, kuras atteiksies no karjeras, lai izdabātu mīļotajam.

Viņas tagadējais draugs Nauris esot ļoti lepns par Samantas profesionālajiem panākumiem un tā vietā, lai gaustos par draudzenes noslogotību, atbalsta viņu mūzikas karjerā.

Kas notiek kaimiņu sētā?

Foto: Reuters/Scanpix

Tā kā ne reizi vien dzirdēts, ka vidējam latvietim kaimiņzemes Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess ir mīļāks par pašu valsts vadītāju (ne Valdis Zatlers, ne Andris Bērziņš nav dēvēti par reģionālajiem sekssimboliem), šovasar daudzi Latvijā ar lielu interesi sekoja līdzi kaislībām Igaunijas pirmā pāra dzīvē.

Ilvesa laulātā draudzene Evelīna bija pieķerta (un pat nofilmēta!), skūpstoties ar citu vīrieti, un daudzi jau bažījās - saskanīgā pāra laulībai nu pienācis gals.

Notikušā vaininiece uz kādu laiku pat pameta valsti, bet jau drīz prezidentam un viņa sievai bija izdevies pārvarēt sānsoli un tā izraisītās sekas - Evelīna atkal pasākumos gozējās blakus savam kungam.

Seksīgās Tindemark un Deimon atkal brīvas

Foto: Privātais arhīvs

Gada nogalē brīvu meiteņu statusā nonāca divas jaunās šovbiznesa zvaigznes, kuras atpazīstamas pēc ārzemnieciskiem pseidonīmiem - dziedātāja Katy Tindemark un modes dizainere Kristīne Deimon (attēlā).

Katy par oficiālu šķiršanos no zviedra Bo Rikarda pēc aptuveni gadu ilgas laulības paziņoja šī gada novembrī. Viņai sekoja Deimon, kura gan attiecībā uz šķiršanos nebija tik kategoriska. Dizainere pagaidām atstājusi sev atkāpšanās ceļu pie Deimona, minot vien to, ka pagaidām viņas vienīgais vīrietis ir dēliņš.

Atšķirībā no citām populārām skaistulēm, ne Deimon, ne Tindemark pēc laulību izjukšanas nesteidz meklēt mierinājumu citu kungu azotēs. Abas pievērsušās darbam un bērniem, un Tindemark pat devusi mājienu, ka intīmajā dzīvē varētu pievērsties arī sava dzimuma būtnēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!