Foto: Privātais arhīvs/publicitātes foto
Aizvadītā nedēļa bijusi zīmīga ar daudziem notikumiem, par kuriem nācija spriedusi savās virtuvēs. "Delfi" piedāvā desmit izklaidējošāko rakstu kompilāciju tiem, kuri kaut ko nejauši palaiduši garām.

Lembergs ir 'tai pašā kamerā, kur pirms 14 gadiem' – saruna ar viņa kundzi Kristīni

Foto: Privātais arhīvs

"Jūs man pietrūksiet" – tāda Kristīnes Lembergas telefonā ir pēdējā īsziņa no vīra, kuru 22. februārī notiesāja uz pieciem gadiem cietumā, piespriežot arī ievērojamu mantas konfiskāciju. Sarunā ar portālu "Delfi" Aivara Lemberga kundze atklāj, kas viņai zināms par vīra apstākļiem Centrālcietumā un vai tiešām nāksies pamest ģimenes savrupnamu Puzē. Lembergs, kā viņa stāstīja, ielikts tajā pašā kamerā, kurā bija pirms 14 gadiem.

Lasīt vairāk

Samanta Tīna uz lielās 'Eirovīzijas' skatuves kāps smalkā tērpā un parūkā

Foto: Publicitātes foto

LTV raidījumā "Kā uzvarēt Eirovīzijā? Samantas Tīnas ceļš uz Roterdamu” ļauts ieskatīties viņas skatuves tērpa tapšanas aizkulisēs. Kopā ar savu labāko draugu Kašeru māksliniece izsapņojusi savu vīziju un tieši Kašeram kā stilistam ļauj to realizēt dzīvē. Kā tad izskatīsies Latvijas pārstāve uz lielās "Eirovīzijas" skatuves?

Lasīt vairāk

Jānis Timma Rīgā auklē dēlu; Sedokova priecājas par Pārdaugavu

Foto: LETA/Privātais arhīvs

Basketbolists Jānis Timma pēc ilgāka pārtraukuma saticis savu dēlēnu Kristianu, liecina viņa šķirtās sievas Sanas Timmas ieraksts sociālajā vietnē "Instagram".

Lasīt vairāk

Influencere Sana Timma: 'Arī es ar savu izskatu varu nopelnīt'

Foto: Privātais arhīvs

Latviešu basketbolista Jāņa Timmas bijusī sieva Sana Timma žurnālam "Ieva" atklājusi, ka naudu pelna arī ar savu izskatu.

Lasīt vairāk

10 gadus pēc: Kā mainījies 'oligarhu dedzinātāju' viedoklis Lemberga notiesāšanas dienā

Foto: DELFI

Pirms 10 gadiem siltā jūnija dienā Rīgā, Daugavmalā uz AB dambja, tika "silti izvadīti" jeb simboliski sadedzināti iespējamie valsts izzadzēji: ar ilustratīvu korupcijas un ofšoros reģistrētu labumu kasti liesmām atdots "trejgalvīgais jods". Pasākumā piedalījās virkne sabiedrībā zināmu cilvēku un vairāki tūkstoši cilvēku no tautas.

Lasīt vairāk

Svarcēlājs Ščerbatihs nokodējies uz 10 gadiem un meklē mīlu 'tinderī'

Foto: Privātais arhīvs

Latvijas Svarcelšanas federācijas prezidents Viktors Ščerbatihs manīts virtuālās iepazīšanās platformā "Tinder", ziņo dzīvesstila žurnāls "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

400 eiro par nakti viesnīcā: Saulietes un Pētera kopdzīvē romantikas netrūkst

Foto: Privātais arhīvs

Katrīne Sauliete turpina baudīt romantiskus mirkļus divatā ar savu mīļoto Pēteri Vasiļevski, piemēram, Valentīndienā puisis bija sarūpējis savai sirdsdāmai sevišķi glaunu izklaidi.

Lasīt vairāk

Miljonārs Jūlijs Krūmiņš vēlas Krievijā ražoto vakcīnu

Foto: F64

77 gadus vecais uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš alkst saņemt Krievijā ražotu kovidpoti – to viņš atklājis dzīvesstila žurnālam "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

'Savādi gan, ka tik ātri...' Šovmenim Valteram Krauzem apaļi 50

Foto: LETA/Privātais arhīvs

20. februārī 50 gadu jubileju svin tautā iemīlētais pasākumu vadītājs, aktieris un TV personība Valters Krauze.

Lasīt vairāk

Par bargu naudu tirgo šaurāko dzīvokli Londonā. Kā tajā izskatās?

Foto: Vida Press

Par 1,3 miljoniem dolāru pārdošanā nonācis "tievākais" miteklis Londonā – vietumis tas ir tikai divus metrus plats, taču vairākos stāvos.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!