Foto: LETA/DELFI/Privātais arhīvs
Arī šī nedēļa nesusi notikumus, kurus labprāt apspriest virtuvē vai zem deķīša. Kas, kur, kad, kāpēc, ar ko? "Delfi" ierasti sagatavo asortu izlasi tiem, kuriem aizņemtība neļāva iedziļināties patiesi svarīgajos notikumos.

'Skrīveru saldumi' uz laiku apturējuši Paulas Freimanes našķu ražošanu

Foto: Privātais arhīvs

Uzņēmums "Skrīveru saldumi" pirms divām nedēļām apturējis tikai nesen tirgū laisto fitnesa skaistules Paulas Freimanes izgudroto proteīna batoniņu ražošanu. Tas saistīts ar patērētāju sūdzībām par pārāk ātru produkta bojāšanos. Kā noskaidroja "Delfi", uzņēmums jau šonedēļ to ražošanu atkal atsāks.

Lasīt vairāk

Pēc deviņiem gadiem laulībā šķiras Toms un Laura Grēviņi

Foto: DELFI/Privātais arhīvs

Latvijā iecienītais pasākumu vadītājs un dīdžejs Toms Grēviņš nu vairs neslēpj, ka izjukusi viņa laulība ar influenceri Lauru Grēviņu, ar kuru kopā viņš bija kopš 2010. gada. Par Grēviņu pāra šķiršanos šodien vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

Kā izskatās Dinas Zuzānes glaunajā Ķīpsalas savrupnamā

Foto: Kadrs no video

Miljonāre, mākslas kolekcionāre un mecenāte Dina Zuzāne savu Ķīpsalas savrupmāju nav izrādījusi plašākai publikai; izdevība tajā paviesoties bijusi vien ģimenei un tuvākajiem draugiem. Taču nu viņa savā elegantajā namā ielaidusi TV šova "Iečeko slavenību" komandu kopā ar Andri Buli.

Lasīt vairāk

59 gadu vecumā laulības ostā iestūrējis miljonārs Normunds Bergs

Foto: LETA/Privātais arhīvs

11. jūlijā kāzas svinējis uzņēmējs, "SAF Tehnika" valdes priekšsēdētājs un Latvijas miljonāru sarakstos esošais IT speciālists Normunds Bergs.

Lasīt vairāk

Lasvegasā apprecējušies Dženifera Lopesa un Bens Afleks

Foto: Vida Press

17. jūlijā par precētu pāri kļuvuši senie mīlnieki no jaunības dienām Bens Afleks un Dženifera Lopesa. Aktieris un dziedātāja salaulājušies Lasvegasā, Nevadas štatā, vēsta "Page Six".

Lasīt vairāk

Foto: Gaumīgi ļaudis dodas baudīt vijoļspēli Dzintaru koncertzālē

Foto: Publicitātes foto

Ar sešiem krāšņiem koncertiem klātienē no 17. līdz 24. jūlijam norisinās astotais "Jūrmalas festivāls" – lielākais vasaras muzikālais notikums Dzintaru koncertzālē. Ceturtdienas vakarā gaumīgi tērpti kvalitatīvas mūzikas cienītāji devās baudīt vienu no koncertiem.

Lasīt vairāk

Donalda Trampa bērnu māte gājusi bojā, nokrītot pa kāpnēm

Foto: Capital Pictures/Scanpix/LETA

Šajā trešdienā katoļu baznīcā Ņujorkā notiks atvadas no Ivanas Trampas – ASV 45. prezidenta Donalda Trampa bijušās sievas un viņa trīs bērnu mātes, kura pagājušajā nedēļā devās mūžībā 73 gadu vecumā, ziņo "New York Post".

Lasīt vairāk

Boksera Zuša soctīklu hits: 'Koroče, man vajag stāties partijā'

Foto: Kadrs no video

Bokseris Kristaps Zutis vēl nesen bija Latvijas labākā boksera Maira Brieža draugs. Bet nu viņš sociālajos tīklos dažādi apspēlē "Brieža faktoru", tostarp otrdien publiskojis ironisku video, kurā lauzītā latviešu valodā paziņo par iešanu politikā.

Lasīt vairāk

Salabušie Gluzunovi kaldina precību plānus, bet bildinājums kavējas

Foto: Publicitātes foto/Privātais ahīvs

Vēl samērā nesen slavenību privātās dzīves interesentu aprindas pāršalca ziņas par dziedātājas Elīnas Gluzunovas un viņas bērnu tēva Artjoma skaļo un dramatisko šķiršanos, un saspīlētājām attiecībām pēc tās. Taču nu ir noticis negaidīts pavērsiens – pāris atkal ir kopā, pēc Artjoma vārdiem – pārvarējuši savus mirkļa vājumus, palūguši viens otram piedošanu un no jauna cenšas dzīvot mierā un saticībā.

Lasīt vairāk

Rikijam Mārtinam tiesas priekšā jāatbild uz māsasdēla apsūdzībām incestā

Foto: Vida Press

Latīņamerikāņu dziedātājam Rikijam Mārtinam ceturtdien jāstājas tiesas priekšā, atbildot uz viņa māsas dēla Denisa Sančesa izvirzītajām apsūdzībām incestā, proti, 21 gadu vecais puisis apgalvo, ka onkulis Mārtins veicis ar puisi seksuālas darbības septiņu mēnešu garumā, ziņo "Mail Online".

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!