Ja ievārījumus šmorēt negribas, tad zini, ka brūklenes ir pat ideāli piemērotas konditorejas izstrādājumu cepšanai. Klasiskā siera kūka ar brūklenēm katrā kumosā pilnībā pārvērtīs ierasto garšu, arī plātsmaize ir pelnījusi piepildīt māju ar dievīgo smaržu, tāpēc recepti šādam kārumam arī nepalaid garām.
Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.
Lūdzu, uzgaidi!
Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...
Loading...
Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit