Foto: DELFI
Tā kā daba šobrīd mūs apveltī ar brūklenēm, jāizmanto iespēja izcept sulīgu drumastalkūku, porainu tējas kūku vai pat kādu kārtojumu ar skābenajām odziņām.

Ja ievārījumus šmorēt negribas, tad zini, ka brūklenes ir pat ideāli piemērotas konditorejas izstrādājumu cepšanai. Klasiskā siera kūka ar brūklenēm katrā kumosā pilnībā pārvērtīs ierasto garšu, arī plātsmaize ir pelnījusi piepildīt māju ar dievīgo smaržu, tāpēc recepti šādam kārumam arī nepalaid garām.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!