Gardais ķirbja sautējums ar malto gaļu un pupiņām
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Šādā interpretācijā ķirbis garšos pat tiem, kas ar lielo, oranžo ogu ir uz "jūs". Gardām un sātīgām vakariņām ķirbja sautējums pannā ar malto gaļu un pupiņām - priecēs ne tikai garšas kārpiņas, bet arī acis.

Pannā sakarsētā eļļā apcep sīpolus, tad pievieno malto gaļu, sāli, piparus, rozmarīnu un cep 5-7 minūtes.

Pievieno papriku un turpina cept 2-3 minūtes.

Liek klāt gabaliņos sagrieztu ķirbi, ķiplokus un apmaisot cep vēl 2 minūtes.

Lej klāt buljonu, pannai uzliek vāku un sautē 10 minūtes.

Ber pannā pupiņas, apmaisa un karsē 3-4 minūtes..

Pasniedz ar skābu krējumu, lečo vai kečupu.

Iesūtīja: dziesma

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form