Lielais pīrāgs ar štovētiem kāpostiem un mednieku desiņām
Foto: Shutterstock
5.0000 1
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 ĒK
1 ĒK sviests
sviests
500 g
500 g mednieku desiņas
mednieku desiņas
1 kg
1 kg štovēti kāposti
štovēti kāposti
400 g
400 g kārtainā mīkla
kārtainā mīkla
1
1 ola
ola
  • Gaļas ēdieni
  • Pīrāgi un smalkmaizītes
  • Ikdienas maltītei
  • Meklējam februāra garšu!
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārši gatavojams, sātīgs un ekonomisks. Ir tikai nepieciešami jau gatavi štovētie kāposti, mednieku desiņas, un kārtainā vai rauga mīkla. Ja vēlies, trauslo pīrāga mīklu var pagatavot mājās, lūk, recepte.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē cepeškrāsni līdz 180°C, sagatavo cepamo formu, to ietaukojot ar sviestu un izklājot ar cepamo papīru, kurš atvieglos gatavā pīrāga izcelšanu no formas.

    Sagriež gabaliņos desiņas un sajauc ar štovētiem kāpostiem. Viegli atlaidinātu mīklu ieklāj cepamajā formā, veidojot maliņu un daļu noglabājot pīrāga virsmai.

    Pilda pīrāgu ar kāpostiem un desiņām, pāri klāj mīklas vāciņu, to vietām iegriež vai sadursta, lai būtu atveres tvaika iznākšanai cepšanas laikā. Sakuļ olu un apsmērē pīrāgu.

    Liek pīrāgu karstā cepeškrāsnī un cep apmēram 40 minūtes, līdz pīrāgs zeltains, maizīte izcepusies un uzpūtusies. Pasniedz siltu.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form