Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

"3 pavāru restorāna" īpašnieks Mārtiņš Sirmais un apvienības "Ze Food" dibinātājs, ēst gatavošanas entuziasts Arvis Zēmanis ""Rasa" melnās kastes meistarklasē" pagatavoja vakariņas ar jauno krēmsieru. Pavāri kopā ar komandām gatavoja uzkodu, pamatēdienu un desertu. Turpinājumā - īpašās receptes!

Source

DELFI sievietēm
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form