close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Mārrutki

Mārrutki

Array ( [id] => 52223089 [title] => Mazsālīti gurķīši ar karsto sālījumu odesiešu gaumē [lead] => Šķiet, ka nav nekā vienkāršākā kā pagatavot mazsālītos gurķus – nomazgā, pārlej ar sālsūdeni un gaidi, kad tie būs gatavi. Kā skaidro portāls "Tak prosto", odesieši gurķu sālīšanas mākslu ir izkopuši līdz pilnībai, liekot lietā gadu gaitā pārbaudītus knifus. Lūk, recepte īpaši kraukšķīgiem un pikantiem mazsālītajiem gurķēniem odesiešu gaumē, kas būs gatavi ēšanai jau nākamajā dienā. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/mazsaliti-gurkisi-ar-karsto-salijumu-odesiesu-gaume.d?id=52223089 [picture_alt] => Mazsālīti gurķīši ar karsto sālījumu odesiešu gaumē [publish_date] => 2020-06-12 15:51:40 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/GbYWLN5fNVM/mazsaliti-gurki-52223143.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/m4-74TQNZJw/mazsaliti-gurki-52223143.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/2uXhQpT6WxA/mazsaliti-gurki-52223143.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/g0bJkSsArh4/mazsaliti-gurki-52223141.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/QgQ2ilobyy8/mazsaliti-gurki-52223133.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/RTmxLTv7kaA/mazsaliti-gurki-52223141.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/StEsUTpYui8/mazsaliti-gurki-52223139.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/kpkkDvI51lM/mazsaliti-gurki-52223135.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Mazsālīti gurķīši ar karsto sālījumu odesiešu gaumē 

Array ( [id] => 52033335 [title] => Pavasarīgi svaigie kartupeļu salāti Lieldienām [lead] => Svētku brīvdienas ir īstais laiks, ko pavadīt kopā ar ģimeni, sarīkojot nelielas svinības. Ja arī šobrīd iespējas doties pie dabas ir ierobežotas, vari sarīkot svētkus piemājas dārzā vai mājoklī un pagatavot ko gardu svētku galdam. "Rimi gardēde" Ilze Jurkāne iedrošina izmēģināt jaunus apvāršņus tradicionālajās Lieldienu galda receptēs, piedāvājot savu versiju par pavasarīgi svaigiem kartupeļu salātiem. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/pavasarigi-svaigie-kartupelu-salati-lieldienam.d?id=52033335 [picture_alt] => Pavasarīgi svaigie kartupeļu salāti Lieldienām [publish_date] => 2020-04-06 11:37:18 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/uSlK4YhuhO8/jolo-virtuve-253-52033385.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/eWMvUAB30Ao/jolo-virtuve-253-52033387.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/lclyNXX9kwE/jolo-virtuve-253-52033387.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/jF-hpA6Wm_A/jolo-virtuve-253-52033385.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/lpxnqLh0CzU/jolo-virtuve-253-52033377.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/n5XPTDQn5t4/jolo-virtuve-253-52033385.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/dTd07AXQPc4/jolo-virtuve-253-52033383.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/w1CsMPtRikQ/jolo-virtuve-253-52033383.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Pavasarīgi svaigie kartupeļu salāti Lieldienām 

Array ( [id] => 51814539 [title] => Baltais borščs poļu gaumē [lead] => Baltais borščs ( Barszcz biały ) ir poļu tradicionalā zupa, ko var gatavot gan uz rudzu maizes ierauga bāzes, līdzīgi kā poļu žureku , gan arī skābā krējuma, rūgušpiena vai citu skābpiena produktu piedevu. Polijā baltais borščs ir neatņemama Lieldienu mielasta sastāvdaļa. Šai zupai ir daudz recepšu variāciju, un tās sastāvdaļu sarakstu vari pēc saviem ieskatiem papildināt arī ar kartupeļiem, skābētiem kāpostiem un sālītām, kaltētām vai marinētām sēnēm. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/baltais-borscs-polu-gaume.d?id=51814539 [picture_alt] => Baltais borščs poļu gaumē [publish_date] => 2020-01-21 13:14:59 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/olC_cpURYPg/baltais-borscs-polu-zupa-51814555.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/4kDqL3bTwQY/baltais-borscs-polu-zupa-51814555.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/yfCOja3ccXU/baltais-borscs-polu-zupa-51814555.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/L2UCHBxEbM8/baltais-borscs-polu-zupa-51814553.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/1i9ibdze-CU/baltais-borscs-polu-zupa-51814545.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/niSEoQJBq9w/baltais-borscs-polu-zupa-51814553.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/yDOlI7mFLkc/baltais-borscs-polu-zupa-51814551.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/ev2QZIzMbM0/baltais-borscs-polu-zupa-51814551.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Baltais borščs poļu gaumē 

Array ( [id] => 51766597 [title] => Foto recepte: Pikantā karpa ar ķiplokiem, majonēzi un mārrutkiem [lead] => Pikantā karpa izdodas ļoti sulīga un lieliski garšo gan tikko izcelta no krāsns, gan arī jau atdzisusi, kad to var celt galdā kā auksto uzkodu. Recepti iesaka mūsu lasītāja Guna Kuļika. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/foto-recepte-pikanta-karpa-ar-kiplokiem-majonezi-un-marrutkiem.d?id=51766597 [picture_alt] => Foto recepte: Pikantā karpa ar ķiplokiem, majonēzi un mārrutkiem [publish_date] => 2020-01-04 08:02:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/ctHGd7EnNEE/134f15e0f4c8ac2267-51766627.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/eUzDptXB1JA/134f15e0f4c8ac2267-51766627.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/QsdE_EBdRMg/134f15e0f4c8ac2267-51766627.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/-f4mNWk1e6Q/134f15e0f4c8ac2267-51766625.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/LFjS11EZht8/134f15e0f4c8ac2267-51766619.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/RM8zwjRECyw/134f15e0f4c8ac2267-51766625.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/kDuWSKltikc/134f15e0f4c8ac2267-51766623.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/Vwm_e0vSrfo/134f15e0f4c8ac2267-51766623.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Foto recepte: Pikantā karpa ar ķiplokiem, majonēzi un mārrutkiem 

168

Array ( [id] => 51652115 [title] => Piecas tonnas mārrutku Mārupes dzīvokļa virtuvē. Saruna ar uzņēmēju Māri Lapiņu [lead] => Māra Lapiņa pirmās atmiņas par mārrutkiem saistās ar bērnībā baudītajām vecmāmiņas speķmaizītēm. Vēloties atsaukt atmiņā bērnības garšu, nācies vilties veikalos nopērkamajā produkcijā, un Māris ilgus gadus uzskatījis, ka viņam negaršo mārrutki. Dzīve iegrozījusies tā, ka nācies atgriezties pie saknēm, – nu mārrutku produkti ir Lapiņu ģimenes bizness, kurā aktīvi iesaistījusies gan Māra sieva Inta, gan abas meitas. Aicinājām uzņēmīgo vīrieti uz sarunu, lai uzzinātu visu par un ap mārrutkiem, "Mārlapiņiem" un to, kā iespējams daudzdzīvokļu nama virtuvē četru gadu laikā pārstrādāt piecas tonnas sīvo sakņu. [is_paid] => 1 [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/jaunumi/piecas-tonnas-marrutku-marupes-dzivokla-virtuve-saruna-ar-uznemeju-mari-lapinu.d?id=51652115 [picture_alt] => Piecas tonnas mārrutku Mārupes dzīvokļa virtuvē. Saruna ar uzņēmēju Māri Lapiņu [publish_date] => 2019-11-20 11:09:22 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/2q1HRfo2AIw/7eb0b5dd4e962820a1-51652177.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/CdR04wSGR0o/7eb0b5dd4e962820a1-51652177.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/Ny_IV5l_i_Q/7eb0b5dd4e962820a1-51652177.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/fHU47fw6MCg/7eb0b5dd4e962820a1-51652175.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/wZFGPw4IDyo/7eb0b5dd4e962820a1-51652169.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/7ySxutUybaU/7eb0b5dd4e962820a1-51652175.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/sbMIQr_Ri9M/7eb0b5dd4e962820a1-51652173.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/29T6-kNLY2s/7eb0b5dd4e962820a1-51652173.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( [0] => intervija ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
PLUS Piecas tonnas mārrutku Mārupes dzīvokļa virtuvē. Saruna ar uzņēmēju Māri Lapiņu 

453

Array ( [id] => 50825749 [title] => Sulīga cūkgaļas fileja ar vieglu mārrutku mērci [lead] => Sena paruna vēsta, ka vīrieša mīlestība iet caur vēderu. Lai iepriecinātu mīļoto ar sātīgu un garšīgu mājās gatavotu maltīti, pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone kopā ar veikalu tīklu "Elvi" piedāvā recepti sulīgai cūkgaļas filejai ar mārrutku mērci. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/suliga-cukgalas-fileja-ar-vieglu-marrutku-merci.d?id=50825749 [picture_alt] => Sulīga cūkgaļas fileja ar vieglu mārrutku mērci [publish_date] => 2019-03-20 13:43:29 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/ZteArOxc3KY/d96425c64121870f39-50826003.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/CKS7SgY2b9I/d96425c64121870f39-50826005.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/Inhde6zT7Lk/d96425c64121870f39-50826003.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/3WU5M0pjEZ0/d96425c64121870f39-50826005.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/MFKX1fS1Arw/d96425c64121870f39-50825999.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/UShZXw7LW-Y/d96425c64121870f39-50825999.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/X85DAmXGNr8/d96425c64121870f39-50825999.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/a4IDbAz90EQ/d96425c64121870f39-50825999.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Sulīga cūkgaļas fileja ar vieglu mārrutku mērci 

Array ( [id] => 50605471 [title] => Šefpavāra brokastis ar rupjmaizi, bez čaumalas vārītu olu un lasi no Kaspara Jansona [lead] => Šefpavāra brokastis karaliskam dienas sākumam - cepta laša fileja ar lauku olu, brokoļu biezeni un sēklu maizi. Recepti iesaka restorāna "Muusu" šefpavārs Kaspars Jansons. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/sefpavara-brokastis-ar-rupjmaizi-bez-caumalas-varitu-olu-un-lasi-no-kaspara-jansona.d?id=50605471 [picture_alt] => Šefpavāra brokastis ar rupjmaizi, bez čaumalas vārītu olu un lasi no Kaspara Jansona [publish_date] => 2018-12-22 09:47:00 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/oCsmzrxwwJY/4b1055bf7cd1288159-50605657.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/uUiKmK5gb3s/4b1055bf7cd1288159-50605659.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/Muk1ab29mvc/4b1055bf7cd1288159-50605657.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/qc_7Eqd3-HU/4b1055bf7cd1288159-50605659.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/uL0AsAMPWg4/4b1055bf7cd1288159-50605655.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/MOX8TVYPdvw/4b1055bf7cd1288159-50605659.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/M0CYLM_Ch8g/4b1055bf7cd1288159-50605659.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/sW4FWetAs7Y/4b1055bf7cd1288159-50605659.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Šefpavāra brokastis ar rupjmaizi, bez čaumalas vārītu olu un lasi no Kaspara Jansona 

Array ( [id] => 50033053 [title] => Ar rupjmaizes 'ķieģelīti' iebiezināta biešu aukstā zupa [lead] => Ja tev ierasts, ēdot biešu auksto zupu, piekost klāt rupjmaizes "ķieģelīša" šķēli, tad tev noteikti jāizmēģina šī recepte, jo ar skābenās maizītes drupačām iebiezināta aukstā zupiņa garšo tiešām lieliski. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/ar-rupjmaizes-kiegeliti-iebiezinata-biesu-auksta-zupa.d?id=50033053 [picture_alt] => Ar rupjmaizes 'ķieģelīti' iebiezināta biešu aukstā zupa [publish_date] => 2018-05-16 09:44:26 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/o2DQ6AlPthM/2ee245afbcec67571e-50033183.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/ocKL6Gs6vR4/2ee245afbcec67571e-50033183.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/7ySAEDvC4PU/2ee245afbcec67571e-50033181.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/A66XVN8y9Qs/2ee245afbcec67571e-50033183.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/3aPOezmSnds/2ee245afbcec67571e-50033179.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/3MhTUa2HmEA/2ee245afbcec67571e-50033183.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/D0i5-s9cjVU/2ee245afbcec67571e-50033183.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/k3WvfH_syEQ/2ee245afbcec67571e-50033183.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Ar rupjmaizes 'ķieģelīti' iebiezināta biešu aukstā zupa 

(1)

Array ( [id] => 49359577 [title] => Ko latvietis ēda senāk. Otrais stāsts – kartupeļi, kaņepes un citi senču dārza labumi [lead] => 15. oktobrī, sadarbībā ar Latvijas Nacionālā vēstures muzeja Etnogrāfijas nodaļas vadītāju Sanitu Stinkuli, sākām iepazīstināt arī "Tasty.lv" lasītājus ar mūsu senču ēšanas paradumiem, vēsturisko rakstu sēriju uzsākot ar stāstu par labību un maizi (to vari izlasīt te ). [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/jaunumi/ko-latvietis-eda-senak-otrais-stasts-kartupeli-kanepes-un-citi-sencu-darza-labumi.d?id=49359577 [picture_alt] => Ko latvietis ēda senāk. Otrais stāsts – kartupeļi, kaņepes un citi senču dārza labumi [publish_date] => 2017-10-22 09:32:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/0cWmYaVpNgU/jolo-virtuve-1-49367525.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/7wogOGBzacA/jolo-virtuve-1-49367527.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/p4m-JS6kDqA/jolo-virtuve-1-49367525.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/Q2in2EBir9s/jolo-virtuve-1-49367527.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/fsCSYHXnuIc/jolo-virtuve-1-49367521.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/6_fUJMGBn-8/jolo-virtuve-1-49367523.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/z-mEWIOl72I/jolo-virtuve-1-49367523.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/rjQD2YuSpNA/jolo-virtuve-1-49367523.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Ko latvietis ēda senāk. Otrais stāsts – kartupeļi, kaņepes un citi senču dārza labumi 

(12)

Array ( [id] => 49322537 [title] => Krāsainie meksikāņu salāti ar rīsiem, pupiņām un kūpinātu vistu [lead] => Ātrs un ļoti vienkāršs risinājums, kā garšīgi pabarot izsalkušo ģimeni vai lielāku bariņu ciemiņu, kas jau teju klauvē pie durvīm. Mūsu mājās šie salāti tiek dēvēti par meksikāņu salātiem, jo tādi produkti kā pupiņas, kukurūza, paprika, sīpoli, tomāti, ķiploki un gaļa, ir arī meksikāņu iecienītā čili jeb maltās gaļas sautējuma neatņemamas sastāvdaļas. Viņi savu gaļas sautējumu mēdz pasniegt ar rīsiem un skābu krējumu, bet mēs rīsus pievienojam salātiem, malto gaļu aizvietojam ar kūpinātu lauku vistiņu, skābumiņam piegriežam klāt ābolus, bet krējumu izmantojam salātu aizdaram, "saprecinot" ar majonēzi un pašmāju ķiplokiem. Kad viss gatavs, gardos salātiņus var ēst gan tāpat vien, gan likt uz salātlapas un baudīt kā tortiljas vai lavaša pildījumu. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/krasainie-meksikanu-salati-ar-risiem-pupinam-un-kupinatu-vistu.d?id=49322537 [picture_alt] => Krāsainie meksikāņu salāti ar rīsiem, pupiņām un kūpinātu vistu [publish_date] => 2017-10-11 09:23:52 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/w77P1KRSUb8/9db4559dca1706bf44-49322545.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/A2T8XUTnEPU/9db4559dca1706bf44-49322547.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/Z-J4aGCJsmA/9db4559dca1706bf44-49322545.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/PjIDcV7-Qdk/9db4559dca1706bf44-49322547.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/47UXGiKnX7Q/9db4559dca1706bf44-49322541.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/YOiM1zQKXaI/9db4559dca1706bf44-49322547.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/dd9FiawYrps/9db4559dca1706bf44-49322547.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/3wfH9TWl4lY/9db4559dca1706bf44-49322547.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Krāsainie meksikāņu salāti ar rīsiem, pupiņām un kūpinātu vistu 

1 . lapa no 5

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu?

Array ( [id] => 52269651 [title] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [is_paid] => [channel_id] => 41 [lastnews_mostread_disabled] => 1 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Vasara ir kopā būšanas laiks. Satikšanās ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem ārpus darba ir īsti svētki un kā gan svētkos bez ēdiena. Ko likt galdā? Picas! Neraizējies par mīklas mīcīšanu un pamata sastāvdaļām, "Pica Lulū" to visu sagatavos tavā vietā. Tev atliek tikai izcept gardāko picu apkaimē. Lasi rakstu un uzzini vērtīgus padomus! [url] => https://www.delfi.lv/tasty/reklamraksti/kas-jazina-lai-majas-pagatavotu-gardako-picu.d?id=52269651 [publish_date] => 2020-07-02 12:25:18 [picture_alt] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [targetblock_name] => Reklāmraksti [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/CD2Fwwmv7oc/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/AHSQ4TFnZuY/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/659x295/mXD8zXzSXGk/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ZEBibO9fmsA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/3lbA_1JM1M8/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/BJpocbNe3Mw/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/96LUvKr00nI/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/z_xXHrKG44w/reklamraksti-2017-13170-52269661.jpg [350x590] => //g.delfi.lv/images/pix/350x590/qb--sy4VmgY/reklamraksti-2017-13170-52269673.jpg [488x278] => //g.delfi.lv/images/pix/488x278/1UoOwtIElTc/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [456x260] => //g.delfi.lv/images/pix/456x260/ahpPngjn4Z0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [336x192] => //g.delfi.lv/images/pix/336x192/ESiDWKIrTUg/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [516x294] => //g.delfi.lv/images/pix/516x294/0sTBeWT7fig/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [296x168] => //g.delfi.lv/images/pix/296x168/NB6Iid6OWAM/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [326x186] => //g.delfi.lv/images/pix/326x186/YyLLkfrvxAA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [174x99] => //g.delfi.lv/images/pix/174x99/CrTZRACz9lk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [246x140] => //g.delfi.lv/images/pix/246x140/hiZIx_7H1Nk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [136x78] => //g.delfi.lv/images/pix/136x78/BV4q8yw4yBI/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [209x119] => //g.delfi.lv/images/pix/209x119/ATfcw1nghs0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [188x108] => //g.delfi.lv/images/pix/188x108/_J2KR8Q4Ly4/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [108x62] => //g.delfi.lv/images/pix/108x62/w4xfKCxf88Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [676x385] => //g.delfi.lv/images/pix/676x385/2Ey4W_beYiw/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [612x349] => //g.delfi.lv/images/pix/612x349/tE_xJugqMHU/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [372x212] => //g.delfi.lv/images/pix/372x212/78KMb3bQd2Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [248x182] => //g.delfi.lv/images/pix/248x182/3cil1FYIbeM/reklamraksti-2017-13170-52269663.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? 

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.