Foto: Privātais arhīvs/DELFI/Vida Press
Aizvadītajā nedēļā apspriestu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no populārākajiem tematiem slavenību dzīvēs un šovbiznesa aprindās.

Mūžībā devies bijušais LNT žurnālists Ivo Goldmanis

Foto: DELFI

Nedēļas nogalē 50 gadu vecumā dzīves pavediens aprāvies žurnālistam, kādreizējās televīzijas LNT ārzemju ziņu žurnālistam un redaktoram Ivo Goldmanim, portālam "Delfi" pavēstīja Goldmaņa bijušais kolēģis Edgars Barbaks.

Lasīt vairāk

Par šķiršanos paziņo Rīgas slavenākais vegānu pāris

Foto: Privātais arhīvs

Par šķiršanos paziņojusi influencere, vegāniski hedoniskā dzīvesveida proponētāja Alise Mičule. Kā "Instagram" vietnē vēsta jaunā dāma, viņa ir sakravājusi mantas, lai dotos prom no dzīvokļa Rīgā, taču vēl nav gluži skaidrs, kurp.

Lasīt vairāk

Kāpēc 'Eolikas' koncertā Ilonu Stepanovu aizstāj cita dziedātāja

Foto: DELFI

Ar pamatīgām lietusgāzēm un latviešu estrādes leģendas – grupas "Eolika" koncertu 1. jūnijā atklāta vasaras koncertsezona K. K. fon Stricka villas dārzā. Klausītāji gan koncertā neredzēja ilggadējo "Eolikas" dalībnieci Ilonu Stepanovu.

Lasīt vairāk

Pie vīra izgājusi dziedātāja un publiciste Marta Kukarane

Foto: Privātais arhīvs

Pēc nepilnu 18 gadu kopābūšanas dziedātāja, reklāmiste, publiciste un infuencere Marta Kukarane apprecējusies ar savu dzīvesbiedru Uģi Fabriciusu, nedēļas nogalē Kukarane pavēstīja sociālajos tīklos.

Lasīt vairāk

Džonijs Deps uzvar Amberu Hērdu prāvā par neslavas celšanu

Foto: AP/Scanpix/LETA

Ar aktiera Džonija Depa uzvaru noslēgusies viena no pēdējo gadu skandalozākajām "slavenību" prāvām, kurā Deps no bijušās sievas, aktrises Amberas Hērdas centās piedzīt kaitējuma kompensāciju saistībā ar viņas izplatīto informāciju par aktiera iespējamo vardarbību pret Hērdu, ziņo ASV mediji.

Lasīt vairāk

Jānis Aišpurs šķiršanos no pirmās sievas sauc par elli

Foto: DELFI

"Tas brīdis - tā ir elle. Tā ir elle! Var jau lietot kādus maigākus, smukākus epitetus, bet būtībā tā ir elle," saka mūziķis Jānis Aišpurs, kurš sniedzis interviju žurnālam "Ieva".

Lasīt vairāk

Komiķis Aldis Kalniņš kļuvis par fanātisku sludinātāju

Foto: Privātais arhīvs

Aldis Kalniņš, kuru TV skatītāji savulaik iepazina humora šovos "Savādi gan", "Ak, kungs!" un "Brīnumzeme", nopietni pievērsies Dievam – viņš visur, kur iet, sludina par Jēzu un Bībeli, šonedēļ vēsta izdevums "Kas Jauns".

Lasīt vairāk

Pēc sānsoļu skandāliem Elīna Gluzunova atkal ir kopā ar Artjomu

Foto: Privātais arhīvs

Pašmāju dziedātāja Elīna Gluzunova atkal ir kopā ar savu trīs bērnu tēvu Artjomu Gluzunovu, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve". Lai gan šogad janvārī dziedātāja portālam "Delfi" stāstīja, ka šajās attiecībās daudz cietusi un tāpēc no Artjoma aizgājusi, abi devuši otro iespēju mīlestībai.

Lasīt vairāk

Foto: Smalka publika dodas baudīt Holivudas zvaigznes Dailes teātrī

Foto: F64

28. maija vakarā Dailes teātrī notika izrādes "Kokvilnas lauku vientulībā" ilgi gaidītā pirmizrāde. Tajā galvenās lomas atveido izcilais amerikāņu aktieris Džons Malkovičs un pasaulē slavenā lietuviete Ingeborga Dapkūnaite. Šī tandēma sniegumu devās vērtēt arī daudzi kultūras cienītāji.

Lasīt vairāk

Otro reizi apprecējies 'Prāta vētras' mūziķis Māris Mihelsons

Foto: DELFI/Privātais arhīvs

28. maijā Cēsīs par precētu vīru vēlreiz kļuvis pašmāju grupas "Prāta vētra" taustiņinstrumentālists Māris Mihelsons. Par viņa kundzi kļuvusi Laura Arāja, kura nu godājama par Lauru Mihelsoni.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!