O, 19. marts
Jāzeps, Juzefa
Kontakti
Reklāma
Jaunumi
Receptes
Kolekcijas
Padomi
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Praktiski padomi
Mājās gatavoti tortilju plāceņi – ātri un vienkārši. Padomi un receptes izmanošanai
(1)
Padomi aknu gatavošanā, lai tās būtu garšīgas un aromātiskas
Mazsālīts lasis kārdinošās garšu variācijās: 5 sālīšanas metodes dažādām gaumēm
(1)
Kā pareizi vārīt pelmeņus un kāpēc katlā jālej glāze auksta ūdens
Virtuves pamati: lielais špikeris dažādu graudaugu un to produktu pagatavošanai
Piecas viltības, kas noderēs, gatavojot biezpiena sacepumu
(3)
Latviskās grūbas – kā tās pagatavot garšīgi? Padomi un astoņas receptes
(1)
Iebiezinātā piena krēmi – tortēm, ruletēm un citiem desertiem: 7 kārdinošas receptes
(1)
Kā ātri nogatavināt banānus, ja vēlas cept banānmaizi?
11 vienkārši veidi, kā pagatavot vistu šķiņķīšus tā, ka pirkstiņus aplaizīsi
Raimonda Zommera zelta ieteikumi, kā virtuvē taupīt laiku, nervus un naudu
Kā ingveru ilgāk saglabāt svaigu? 13 ingveroti ēdieni un dzērieni tavai labsajūtai
Atrodi īsto sabiedroto! Špikeris, kā un ar ko pareizi 'pārot' vīnu
Kā pareizi uzsildīt vakardienas picas gabaliņus, lai tie garšotu kā svaigi cepti
Svaigs skats uz ierasto vistas fileju. Padomi un receptes veselīgākam gada sākumam
Labas ziņas kafijas cienītājiem – zinātnieki atklāj triku, kā to padarīt gardāku
(2)
Pīrādziņu reanimācija un citi pasākumi svētku maltītes pārpalikumu glābšanai
Kā svētkos ēdienus padarīt veselīgākus?
Variantu tik daudz! Kādas piparkūkas likt svētku galdā
Lai Ziemassvētki nepaliek bez zirņiem! Ko darīt ar vēdera diskomfortu
Kā plānot savus pirkumus svētku laikā?
Kā izvārīt vislabākos pelēkos zirņus svētku galdam
(1)
Ideja pašgatavotai dāvanai – sālīts speķis: viltības, lai tas izdotos mutē kūstošs
(1)
Vai drīkst ēst pārtiku, kurai beidzies derīguma termiņš?
(5)
Trūkst ideju Ziemassvētku galda dekorēšanai? Ieteikumi un receptes iedvesmai
Kā efektīvi un ērti iekārtot virtuvi, kas apvienota ar dzīvojamo istabu
(2)
Svētki bez pīrādziņiem nav svētki! Pieredzējušu saimnieču viltības izcilam rezultātam
Arī ēdiens ir aksesuārs! Idejas latviskam valsts svētku galda noformējumam
Sešas mērces kartupeļu aizdaram, kas liks aizmirst majonēzi un kečupu
(3)
Ja pavāram roka notrīcējusi – kā glābt pārāk asu ēdienu?
1
2
3
4
...
69
1. lapa no 69