Ābolu sezonas hits – sulīga plātsmaize: 10 receptes, ko izmēģināt vēl šovasar
Foto: Shutterstock kolāža

Vienkārši pagatavojama un tik garda – plātsmaize, neapšaubāmi, ir ābolu sezonas našķu karaliene! Un aromāts, kurš uzvēdī no virtuves, izvelkot no krāsns šo meistarstiķi, ir tik pasakains, ka ne viens vien parfimērs būtu gatavs pārdot dvēseli, ja izdotos kārdinošo kraukšķīgas mīklas, sviesta, ceptu ābolu un kanēļa smaržu sajaukumu ieslēgt pudelītē. "Tasty" krājumos uzgājām 10 plātsmaižu receptes, lai tu vēl šovasar pats paspētu izmēģināt vairākas no tām. Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form