Piena upes ķīseļa krastos jeb deserti kā bērnībā
Foto: Shutterstock

Saldeni skābs, silts un maigs – tāds ir ķīselis, tik dažādais padzēriens un sacepumu papildinātājs, ko bērnībā uz galda lika mamma vai vecmāmiņa. Lai pamodinātu garšas kārpiņas un liktu tām sailgoties pēc bērnības nostalģijas, palutini sevi ar kādu gardu ķīseli pēc "Tasty" receptēm.

Ķīselis nudien ir itin viegli pagatavojams – tā sabiezināšanai nepieciešams vien brīnumlīdzeklis vārdā kartupeļu ciete, un viss katliņā notiek pats no sevis. Bet, lai ķīseļu upēm būtu gar ko plūst, iegremdē deserta šķīvī kādu gabaliņu biezpiena un rozīņu sacepuma, kādu kvadrātiņu gaisīga šokolādes musa vai karoti kārdinoši salda rīsu krēma. Lai garšīgi!

Comment Form