close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Omletes un olu ēdieni

Array ( [id] => 51801483 [title] => Maizes sacepums ar olām, šķiņķi un sieru [lead] => Bagātīgs brokastu ēdiens, kas dažiem nedaudz atgādina franču sāļo pīrāgu – kišu, taču mīklas pamatne aizstāta ar tostermaizes gabaliņiem. Lieliska recepte brīvdienu rītam, kas aizgūta no amerikāņu virtuves. Īpaši iecienīta starp tiem, kam patīk eksperimentēt, jo šeit nav pareizu vai nepareizu sastāvdaļu – var izmēģināt dažādas kombinācijas no visa, kas ir atrodams ledusskapī. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/maizes-sacepums-ar-olam-skinki-un-sieru.d?id=51801483 [picture_alt] => Maizes sacepums ar olām, šķiņķi un sieru [publish_date] => 2020-01-16 12:53:53 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/aIb4WCX7IS0/3f80c5e203da601bd4-51801495.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/duYkNCXLgyc/3f80c5e203da601bd4-51801497.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/0Vv7H4VMZxk/3f80c5e203da601bd4-51801497.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/epvNQOW-jbk/3f80c5e203da601bd4-51801495.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/r-Llha5D_kM/3f80c5e203da601bd4-51801487.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/5TZtDlHmyh0/3f80c5e203da601bd4-51801495.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/BhwQsI97XFM/3f80c5e203da601bd4-51801489.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/7BCY4PhfVzk/3f80c5e203da601bd4-51801489.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Maizes sacepums ar olām, šķiņķi un sieru 

Array ( [id] => 50745917 [title] => Ideālais pāris: 16 produkti, kuri uz pannas papildina viens otru veselīgā tandēmā [lead] => Lai maltīte būtu ne vien garda, bet arī veselīga un uzturvērtīga, liela nozīme ir produktu izvēlei un prasmei tos pareizi "saprecināt". Pareizi sakomplektēti produkti izceļ viens otra stiprās puses un aktivizē veselīgās īpašības. Šoreiz atklāsim astoņus ideālos produktu pārus, lai tu turpmāk zinātu, ka tie jāliek uz vienas pannas. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/idealais-paris-16-produkti-kuri-uz-pannas-papildina-viens-otru-veseliga-tandema.d?id=50745917 [picture_alt] => Ideālais pāris: 16 produkti, kuri uz pannas papildina viens otru veselīgā tandēmā [publish_date] => 2019-11-24 11:10:19 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/xu4rkjAygAg/lasis-spargeli-50746237.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/Ho0I0GlPXYs/lasis-spargeli-50746239.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/uqxBDFZYRb0/lasis-spargeli-50746237.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/FXS_KEu_tWw/lasis-spargeli-50746239.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/It4JClH728k/lasis-spargeli-50746233.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/_qs0pEVreOE/lasis-spargeli-50746235.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/Rc4-ufXu4cE/lasis-spargeli-50746239.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/zitlLL9xux8/lasis-spargeli-50746239.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Ideālais pāris: 16 produkti, kuri uz pannas papildina viens otru veselīgā tandēmā 

168

Array ( [id] => 51125679 [title] => Novadu garšas: 'Vecās zemnieku brokastis' ziemeļkurzmnieku gaumē [lead] => ""Vecās zemnieku brokastis" ir kreftīgs otrā rīta "dūšas piesējējs" pēc kārtīga piknika zaļumos, kad baudvielu iepriekšējā naktī bijis drusku tā kā par daudz," ģimenes recepti atklāj Rudīte Rēriha, kuras mājas kafejnīca "Sātig' un sveitig' pabūšen baznic's dārze" būs iespējams viesoties un dažādus gardumus baudīt jau 1.un 2. jūnijā Lībiešu mājas kafejnīcu dienu ietvaros. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/novadu-garsas-vecas-zemnieku-brokastis-ziemelkurzmnieku-gaume.d?id=51125679 [picture_alt] => Novadu garšas: 'Vecās zemnieku brokastis' ziemeļkurzmnieku gaumē [publish_date] => 2019-05-25 08:02:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/ByFUMFv6mbQ/3d2e45ce7d0a2985d1-51125743.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/9wH2kcBwtjg/3d2e45ce7d0a2985d1-51125737.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/hlSNJaJoy7k/3d2e45ce7d0a2985d1-51125737.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/3_1mENPAEPI/3d2e45ce7d0a2985d1-51125743.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/9INs-2U95D4/3d2e45ce7d0a2985d1-51125735.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/SzxLbQBdwbA/3d2e45ce7d0a2985d1-51125743.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/TJHbYAIcEhM/3d2e45ce7d0a2985d1-51125743.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/CiifAu4kqyM/3d2e45ce7d0a2985d1-51125739.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Novadu garšas: 'Vecās zemnieku brokastis' ziemeļkurzmnieku gaumē 

Array ( [id] => 51058121 [title] => Suitu novada garšas: pieguļnieku ēdiens – pentogs [lead] => Atsaucoties "Tasty" aicinājumam dalīties ar savas puses tradicionālo ēdienu receptēm, biedrība "Etniskās kultūras centrs "Suiti"" piedāvā pieguļnieku ēdiena – olu un kartupeļu pentoga recepti no suitu saimnieces Skaidrītes Nagliņas recepšu krājumiem. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/suitu-novada-garsas-piegulnieku-ediens-pentogs.d?id=51058121 [picture_alt] => Suitu novada garšas: pieguļnieku ēdiens – pentogs [publish_date] => 2019-05-08 13:15:16 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/hVf6oV1W7YM/bff165cd124a3ce3d5-51058201.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/P_uFZRowvAg/bff165cd124a3ce3d5-51058199.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/9rWIEM69DUo/bff165cd124a3ce3d5-51058195.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/PvtihKk_0Wg/bff165cd124a3ce3d5-51058201.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/BztChYTBn-k/bff165cd124a3ce3d5-51058191.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/9A1P6CxjOdI/bff165cd124a3ce3d5-51058201.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/uZmXvOy6Mvg/bff165cd124a3ce3d5-51058193.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/K61aK_LhhJc/bff165cd124a3ce3d5-51058193.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Suitu novada garšas: pieguļnieku ēdiens – pentogs 

Array ( [id] => 50864989 [title] => Gaisīgā omlete ar sieru un saldētiem dārzeņiem [lead] => "Paldies Dievam un dietologiem, ka ir reabilitējuši olas un tās atkal ir kļuvušas par ieteicamu produktu visiem – gan tievētājiem, gan dzīves baudītājiem. Tāpēc iesaku pagatavot šo izcilo mūsu mājas gaisīgo omleti, ar kuru var mieloties gan dienu iesākot, gan dienas izskaņā," mudina mūsu lasītāja Ieva, piesakot savas iecienītās omletes recepti."Tasty" recepšu konkursam , kurā var laimēt noderīgu un ērtu pannu pankūku cepšanai, [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/gaisiga-omlete-ar-sieru-un-saldetiem-darzeniem.d?id=50864989 [picture_alt] => Gaisīgā omlete ar sieru un saldētiem dārzeņiem [publish_date] => 2019-03-01 08:45:52 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/vi4BetMtaGM/f86875c76378667e58-50865007.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/pIZ_tV-3scE/f86875c76378667e58-50865005.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/SVagcdYmbjM/f86875c76378667e58-50865005.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/WJUAqJa_XpU/f86875c76378667e58-50865007.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/SFdOq0M9ixQ/f86875c76378667e58-50865007.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/74G1hbvpNt8/f86875c76378667e58-50865007.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/JpGNYNSKB8k/f86875c76378667e58-50865007.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/2DR1zWuUn00/f86875c76378667e58-50865007.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Gaisīgā omlete ar sieru un saldētiem dārzeņiem 

Array ( [id] => 50849525 [title] => No Vācijas līdz Grieķijai: 7 Eiropā iecienītas omletes, kas jāpagaršo katram [lead] => Vairums no mums, gatavojot omleti, īpaši neiespringst – sakuļ olas un šļuku piena ar šķipsnu sāls un lej tik uz pannas. Iznākums, protams, nav peļams un ir ēdams, bet mēs šoreiz rosinām lauzt iesīkstējušos ieradumus un izmēģināt jaunus omletes pagatavošanas veidus, pašpikojot idejas no tuvākiem un tālākiem kaimiņiem dažādās Eiropas valstīs. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/recepsu-kolekcijas/no-vacijas-lidz-griekijai-7-eiropa-iecienitas-omletes-kas-japagarso-katram.d?id=50849525 [picture_alt] => No Vācijas līdz Grieķijai: 7 Eiropā iecienītas omletes, kas jāpagaršo katram [publish_date] => 2019-02-24 09:30:03 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/-TLx1gcxNxI/omlete-panna-50849775.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/glG8IBD5eJw/omlete-panna-50849777.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/1sF9-Xy--mU/omlete-panna-50849775.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/NTZGh1Ufktk/omlete-panna-50849777.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/EY4u4B0KuTc/omlete-panna-50849771.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/0cl5dc_T8ko/omlete-panna-50849777.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/9fGSRnAyCfk/omlete-panna-50849777.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/ZLL8-svSf8E/omlete-panna-50849773.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
No Vācijas līdz Grieķijai: 7 Eiropā iecienītas omletes, kas jāpagaršo katram 

101

Array ( [id] => 50737355 [title] => Kartupeļu omlete spāņu gaumē 'tortilla de patatas' [lead] => Spāņi, gluži tāpat kā latvieši, ir lieli kartupeļmīļi un ir iemanījušies tupeņus iecept pat omletē. Tradicionāli "tortilla de patatas" tiek pasniegta atdzesēta līdz istabas temperatūrai un pēc tam sagriezta gabalos kā kūka, liekot to uz grauzdētas maizes šķēles un pārlejot ar olīveļļu vai kādu mērci, piemēram "salsa brava". [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/kartupelu-omlete-spanu-gaume-tortilla-de-patatas.d?id=50737355 [picture_alt] => Kartupeļu omlete spāņu gaumē 'tortilla de patatas' [publish_date] => 2019-01-14 14:09:59 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/0ZYFYbYfK0I/kartupelu-tortilja-50737509.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/fPRQyX-huIw/kartupelu-tortilja-50737511.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/eWvQBfVA_IU/kartupelu-tortilja-50737509.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/i0t6A_1R894/kartupelu-tortilja-50737511.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/vJuSNemlebE/kartupelu-tortilja-50737511.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/GgcLu452Pw8/kartupelu-tortilja-50737507.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/lEQtajNXSnc/kartupelu-tortilja-50737507.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/PzY6x7V--K8/kartupelu-tortilja-50737507.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kartupeļu omlete spāņu gaumē 'tortilla de patatas' 

Array ( [id] => 50605471 [title] => Šefpavāra brokastis ar rupjmaizi, bez čaumalas vārītu olu un lasi no Kaspara Jansona [lead] => Šefpavāra brokastis karaliskam dienas sākumam - cepta laša fileja ar lauku olu, brokoļu biezeni un sēklu maizi. Recepti iesaka restorāna "Muusu" šefpavārs Kaspars Jansons. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/sefpavara-brokastis-ar-rupjmaizi-bez-caumalas-varitu-olu-un-lasi-no-kaspara-jansona.d?id=50605471 [picture_alt] => Šefpavāra brokastis ar rupjmaizi, bez čaumalas vārītu olu un lasi no Kaspara Jansona [publish_date] => 2018-12-22 09:47:00 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/oCsmzrxwwJY/4b1055bf7cd1288159-50605657.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/uUiKmK5gb3s/4b1055bf7cd1288159-50605659.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/Muk1ab29mvc/4b1055bf7cd1288159-50605657.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/qc_7Eqd3-HU/4b1055bf7cd1288159-50605659.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/uL0AsAMPWg4/4b1055bf7cd1288159-50605655.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/MOX8TVYPdvw/4b1055bf7cd1288159-50605659.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/M0CYLM_Ch8g/4b1055bf7cd1288159-50605659.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/sW4FWetAs7Y/4b1055bf7cd1288159-50605659.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Šefpavāra brokastis ar rupjmaizi, bez čaumalas vārītu olu un lasi no Kaspara Jansona 

Array ( [id] => 50660549 [title] => Tikai 3 sastāvdaļas: Maigā suflē omlete 'Poulard' franču gaumē [lead] => Sātīgā un maigā suflē omlete "Poulard" iemantojusi pasaules slavu ar savu neatkārtojamo gaisīgumu, turklāt tā ir pavisam ātri un vienkārši pagatavojama vien no trīs sastāvdaļām. Šī ēdiena pirmsākumi meklējami jau 1888. gadsimta Francijā, kad viesnīciņas "La Mère Poulard" īpašnieces Anetes Pulāras pīrāgām līdzīgā omlete kļuva slavena visā valstī, skaidro portāls "Lamerepoulard". [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/tikai-3-sastavdalas-maiga-sufle-omlete-poulard-francu-gaume.d?id=50660549 [picture_alt] => Tikai 3 sastāvdaļas: Maigā suflē omlete 'Poulard' franču gaumē [publish_date] => 2018-12-12 10:14:09 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/K8zBp2BkTH4/a88ad5c10b289f1c41-50660561.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/7Dxln6NHP4I/a88ad5c10b289f1c41-50660559.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/Vy4zIF4-4UQ/a88ad5c10b289f1c41-50660561.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/g_OZQL1fGUI/a88ad5c10b289f1c41-50660561.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/hxv5IsRFOi8/a88ad5c10b289f1c41-50660561.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/SHD8RBAIWwA/a88ad5c10b289f1c41-50660561.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/q4qJ_W0FsHA/a88ad5c10b289f1c41-50660557.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/7714-eISriI/a88ad5c10b289f1c41-50660557.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Tikai 3 sastāvdaļas: Maigā suflē omlete 'Poulard' franču gaumē 

Array ( [id] => 50503043 [title] => Brokastis ar šiku: olu 'ligzdiņas' krēmīgos spinātos [lead] => Kāpēc samierināties ar mūžīgajām pannā ceptajām olām, ja vari sevi palutināt ar ko īpašu, iecepot olu "ligzdiņas" krēmīgos spinātos! Kamēr cepeškrāsns paveiks lielāko daļu darba, tev būs laiks pagatavot tasi kafijas un apgrauzdēt maizes šķēles. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/brokastis-ar-siku-olu-ligzdinas-kremigos-spinatos.d?id=50503043 [picture_alt] => Brokastis ar šiku: olu 'ligzdiņas' krēmīgos spinātos [publish_date] => 2018-10-20 08:02:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/IKMXtYVc3AU/brokastis-omlete-olas-spinati-maize-50503237.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/LItzZwPp_NY/brokastis-omlete-olas-spinati-maize-50503239.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/ehm4hawfgrE/brokastis-omlete-olas-spinati-maize-50503237.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/i-s1XcK0GmI/brokastis-omlete-olas-spinati-maize-50503239.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/BWdPEmBMB80/brokastis-omlete-olas-spinati-maize-50503233.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/rW1HiLJ9kWM/brokastis-omlete-olas-spinati-maize-50503235.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/97YpKCVYkTA/brokastis-omlete-olas-spinati-maize-50503239.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/LbhcX18ISGo/brokastis-omlete-olas-spinati-maize-50503239.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Brokastis ar šiku: olu 'ligzdiņas' krēmīgos spinātos 

Array ( [id] => 50159917 [title] => Gaisīgais olu kultenis ar zaļumiem un ķimeņu sieru [lead] => Šis ēdiens būs ideāla izvēle brokastīm, jo olas un Jāņu siers veido lielisku garšas kombināciju, sniedzot dienas iesākumam nepieciešamo enerģiju. Recepti piedāvā pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone kopā ar veikalu tīklu "Elvi". [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/gaisigais-olu-kultenis-ar-zalumiem-un-kimenu-sieru.d?id=50159917 [picture_alt] => Gaisīgais olu kultenis ar zaļumiem un ķimeņu sieru [publish_date] => 2018-06-26 09:20:10 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/v9O8sf-gqaE/d718a5b31d3e0962d9-50159925.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/zwlQait56TU/d718a5b31d3e0962d9-50159927.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/cEBq2DLF4Dw/d718a5b31d3e0962d9-50159925.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/XEy1O3UhnJQ/d718a5b31d3e0962d9-50159927.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/Xea2YLiDzhM/d718a5b31d3e0962d9-50159927.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/aMfhV5EccPE/d718a5b31d3e0962d9-50159923.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/zBjpD3KYk-o/d718a5b31d3e0962d9-50159923.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/LQKZsKi-m0A/d718a5b31d3e0962d9-50159923.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Gaisīgais olu kultenis ar zaļumiem un ķimeņu sieru 

Array ( [id] => 50130168 [title] => Ar krēmīgu olu kulteni, avokado un lociņiem pildītas tortiljas [lead] => Vēl viens garšīgs variants, kā baudīt olu kulteni – ietinot tortiljās kopā ar krēmīgiem avokado gabaliņiem un kapātiem lociņiem. Ņammm... [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/ar-kremigu-olu-kulteni-avokado-un-lociniem-pilditas-tortiljas.d?id=50130168 [picture_alt] => Ar krēmīgu olu kulteni, avokado un lociņiem pildītas tortiljas [publish_date] => 2018-06-16 08:02:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/CjhS_98aWrM/brokastis-omletes-vrapi-50130186.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/kjYB-q_MCkU/brokastis-omletes-vrapi-50130188.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/PazKavmGRFg/brokastis-omletes-vrapi-50130186.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/oj0J9rXf638/brokastis-omletes-vrapi-50130188.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/FNFo60LrUqo/brokastis-omletes-vrapi-50130188.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/lmU6is0Mnjc/brokastis-omletes-vrapi-50130184.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/EcNGmW7B3Ys/brokastis-omletes-vrapi-50130184.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/xKJN8atLuM8/brokastis-omletes-vrapi-50130184.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Ar krēmīgu olu kulteni, avokado un lociņiem pildītas tortiljas 

Array ( [id] => 49480911 [title] => Krāsnī ceptas omletes: 13 vienkāršas receptes karaliski gardām brokastīm [lead] => Daudzi noteikti piekritīs, ka omlete ir viens no ģeniālākajiem brokastu ēdieniem – vienkārši pagatavojama, garšīga un ļoti sātīga. Turklāt omleti katrs ēdājs var papildināt ar savām iecienītākajām sastāvdaļām – sēnēm, papriku, tomātiem, žāvētu gaļu, laša šķēlītēm, aromātiskiem garšaugiem vai ko citu. Krāsnī ceptu omleti pagatavot ir īpaši vienkārši, jo šādi nenāksies stāvēt pie plīts, uzmanot, lai olas nepierauj pie pannas, tādēļ šoreiz piedāvājam 10 receptes, kur lielāko daļu darba tavā vietā paveiks cepeškrāsns. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/recepsu-kolekcijas/krasni-ceptas-omletes-13-vienkarsas-receptes-karaliski-gardam-brokastim.d?id=49480911 [picture_alt] => Krāsnī ceptas omletes: 13 vienkāršas receptes karaliski gardām brokastīm [publish_date] => 2018-06-09 09:15:16 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/UFkxLj8g3o0/fritata-frittata-omlete-49481149.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/G4J6Re1ysGI/fritata-frittata-omlete-49481151.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/dFT7Da18jXg/fritata-frittata-omlete-49481149.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/UpTj1jTIHgA/fritata-frittata-omlete-49481151.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/2DrBxhtXKZg/fritata-frittata-omlete-49481145.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/NE4oK22PYBM/fritata-frittata-omlete-49481147.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/0WfN8Su_Rbk/fritata-frittata-omlete-49481151.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/0K6IS0kARBY/fritata-frittata-omlete-49481151.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Krāsnī ceptas omletes: 13 vienkāršas receptes karaliski gardām brokastīm 

329

Array ( [id] => 49987769 [title] => Soli pa solim: krāsnī cepta itāliešu 'fritatta' ar sparģeļiem un fetas sieru [lead] => Nesteidzīgiem rītiem piestāv čagana fritata ar pavasara lielāko kārumu – sparģeļiem. Savu veikumu iemūžinājusi Dita, kura recepti atradusi blogā " Lindas Virtuv e " un atzinusi to par labu esam. Vai zināji, ka sparģeļi ir bagāti ar dažādām minerālvielām un vitamīniem, turklāt spēj mazināt paģiras? Par brīnumaino dārzeni lasi šajā rakstā . [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/soli-pa-solim-krasni-cepta-italiesu-fritatta-ar-spargeliem-un-fetas-sieru.d?id=49987769 [picture_alt] => Soli pa solim: krāsnī cepta itāliešu 'fritatta' ar sparģeļiem un fetas sieru [publish_date] => 2018-05-04 08:34:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/k8gz3y8ggOM/vien-maz-omlet-5-49987803.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/ICxLceI61PE/vien-maz-omlet-5-49987805.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/K31XYjiDP4k/vien-maz-omlet-5-49987803.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/CCBpNSDyK70/vien-maz-omlet-5-49987805.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/mem5RHBLV-Y/vien-maz-omlet-5-49987801.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/nVfd65DYWKw/vien-maz-omlet-5-49987805.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/74KnPC-lNlA/vien-maz-omlet-5-49987805.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/KRz_9IqWoO8/vien-maz-omlet-5-49987805.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Soli pa solim: krāsnī cepta itāliešu 'fritatta' ar sparģeļiem un fetas sieru 

Array ( [id] => 49883113 [title] => Omletes – no klasikas līdz avangardam: 10 receptes brokastu eksperimentiem [lead] => Kā tev šķiet, cik veidos ir iespējams pagatavot omleti? Pārskatot "Tasty" recepšu krājumus, secinājām, ka pat uz pannas vien omleti var izcepti vismaz četros dažādos veidos: klasiskā manierē – nogatavinot zem vāka; sākot cept uz pannas, bet cepšanu pabeidzot krāsnī kā itāliešu fritatu; pārlokot uz pusēm, lai vidū tā paliek sulīga un maiga; cepšanas gaitā uz pannas veikli sarullējot, kā to dara izveicīgie franču šefpavāri. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/omletes-no-klasikas-lidz-avangardam-10-receptes-brokastu-eksperimentiem.d?id=49883113 [picture_alt] => Omletes – no klasikas līdz avangardam: 10 receptes brokastu eksperimentiem [publish_date] => 2018-04-14 09:30:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/dyqP86xuoMc/omlete-mafinu-panna-ediens-brokastis-48517587.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/d3dnzNfk8sE/omlete-mafinu-panna-ediens-brokastis-48517589.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/SseMglEpmc8/omlete-mafinu-panna-ediens-brokastis-48517587.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/X4z3pxPlm6E/omlete-mafinu-panna-ediens-brokastis-48517589.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/TbMmT6_OA9I/omlete-mafinu-panna-ediens-brokastis-48517583.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/lCujGrnPipY/omlete-mafinu-panna-ediens-brokastis-48517585.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/-MhdEtUf1BA/omlete-mafinu-panna-ediens-brokastis-48517589.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/eu-tSlrJI1M/omlete-mafinu-panna-ediens-brokastis-48517589.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Omletes – no klasikas līdz avangardam: 10 receptes brokastu eksperimentiem 

Array ( [id] => 49923583 [title] => Omlete ar turku zirņiem un olīvām [lead] => Mana dzīve nav iedomājama bez turku zirņiem un šī omlete ir tam spilgts pierādījums. Es ēdu tos arī brokastīs. Lai gan tie sader ar tik daudz ko (tunci īpaši), viena no kombinācijām, kuru dievinu, ir ar olīvām – tur ir kas maģisks. Un ja vēl ir kumīna sēklas, tad neko vairāk nevajag, stāsta receptes autore Signe Meirāne. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/omlete-ar-turku-zirniem-un-olivam.d?id=49923583 [picture_alt] => Omlete ar turku zirņiem un olīvām [publish_date] => 2018-04-10 11:35:26 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/Zb7sGvylfik/tava-maja-un-tavs-darzs-164-49923593.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/nl_t1KGQaf4/tava-maja-un-tavs-darzs-164-49923595.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/Of5xDZkhbTA/tava-maja-un-tavs-darzs-164-49923593.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ljbf1HDUSCA/tava-maja-un-tavs-darzs-164-49923595.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/aVaf2lrX_xY/tava-maja-un-tavs-darzs-164-49923589.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/Zozs2WH-cVQ/tava-maja-un-tavs-darzs-164-49923591.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/u6bOTjR-Uqo/tava-maja-un-tavs-darzs-164-49923595.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/m4GMQqwUlEg/tava-maja-un-tavs-darzs-164-49923595.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Omlete ar turku zirņiem un olīvām 

Array ( [id] => 49878667 [title] => Franču omlete [lead] => Francūži zina, kā gatavot klasisku omleti. Lai gan visklasiskākā ir bez jebkādām piedevām, otra klasiskākā ir ar šampinjoniem (francūži ir kā traki uz šampinjoniem). Tā vienmēr ir cepta sviestā, ar sieru un sēnēm, kas, protams, arī apceptas sviestā. Ar šo omleti nekad nevar nošaut greizi, jo tā garšo visiem. Nu varbūt, ka negaršo tiem dažiem, kuriem nepatīk sēnes, bet tādu nav daudz. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/francu-omlete.d?id=49878667 [picture_alt] => Franču omlete [publish_date] => 2018-03-27 07:02:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/ZLlN5EAOZAY/f8c455ab8db7955232-49878731.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/y-xDdcvhiD0/f8c455ab8db7955232-49878729.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/okykfJb-FYo/f8c455ab8db7955232-49878729.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/-8P5ETcr1pQ/f8c455ab8db7955232-49878731.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/iWGGpqwMD9I/f8c455ab8db7955232-49878731.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/V9kXVe0Z-qQ/f8c455ab8db7955232-49878731.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/v_xYCe4Yis8/f8c455ab8db7955232-49878731.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/8Cidxn5AHao/f8c455ab8db7955232-49878731.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Franču omlete 

Array ( [id] => 49610543 [title] => Ideju špikeris karaliskām brokastīm: 15 padomi, kas palīdzēs izvairīties no kļūdām [lead] => Tieši brokastis ir tā ēdienreize, kas steidzīgajos un stresa pilnajos darbdienu rītos dabū ciest visbiežāk, jo nereti esam spiesti mesties ārā pa durvīm, pat nepaspējot izdzert kafiju, kur nu vēl izcept omleti vai pagatavot putru. Tādēļ brīvdienas ir īstais brīdis, kad vari atgūt pa nedēļu iekavēto, mierīgā un relaksētā gaisotnē pagatavojot patiešām karaliskas brokastis vairākās kārtās. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/ideju-spikeris-karaliskam-brokastim-15-padomi-kas-palidzes-izvairities-no-kludam.d?id=49610543 [picture_alt] => Ideju špikeris karaliskām brokastīm: 15 padomi, kas palīdzēs izvairīties no kļūdām [publish_date] => 2018-01-13 09:30:03 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/hXAihrFSvW0/brokastis-45489616.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/5SSzIV2_Qkc/brokastis-45489618.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/AqgeuOhE2to/brokastis-45489616.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/-LzsFOekJqU/brokastis-45489618.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/mu2UQ7R_e9Y/brokastis-45489612.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/aL8NFq73UC8/brokastis-45489614.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/xtMx44bG9M8/brokastis-45489618.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/G_v7sZ10Fro/brokastis-45489618.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Ideju špikeris karaliskām brokastīm: 15 padomi, kas palīdzēs izvairīties no kļūdām 

187

Array ( [id] => 49572451 [title] => Soli pa solim: Gaisīga krāsnī cepta omlete ar dārzeņiem un sieru [lead] => Nesteidzīgs brīvdienu brančs nav iedomājams bez kāda olu ēdiena. Kamēr cepeškrāsns gādās par omleti, vari pagūt pagatavot svaigus lapu salātus un aromātisku kafiju . [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/soli-pa-solim-gaisiga-krasni-cepta-omlete-ar-darzeniem-un-sieru.d?id=49572451 [picture_alt] => Soli pa solim: Gaisīga krāsnī cepta omlete ar dārzeņiem un sieru [publish_date] => 2017-12-31 07:24:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/u2YO-2cH4S0/random-nomnom-26-49572519.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/9kA9yrfVQyY/random-nomnom-26-49572521.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/DrPOfuH27jU/random-nomnom-26-49572519.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/giTHYlR_OX4/random-nomnom-26-49572521.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/e7B7-jdZtys/random-nomnom-26-49572515.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/RK3_ilvYPoY/random-nomnom-26-49572521.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/kd9eRh_Svcg/random-nomnom-26-49572521.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/na5RJQeKhZ8/random-nomnom-26-49572521.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Soli pa solim: Gaisīga krāsnī cepta omlete ar dārzeņiem un sieru 

1 . lapa no 5

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu?

Array ( [id] => 52269651 [title] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [is_paid] => [channel_id] => 41 [lastnews_mostread_disabled] => 1 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Vasara ir kopā būšanas laiks. Satikšanās ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem ārpus darba ir īsti svētki un kā gan svētkos bez ēdiena. Ko likt galdā? Picas! Neraizējies par mīklas mīcīšanu un pamata sastāvdaļām, "Pica Lulū" to visu sagatavos tavā vietā. Tev atliek tikai izcept gardāko picu apkaimē. Lasi rakstu un uzzini vērtīgus padomus! [url] => https://www.delfi.lv/tasty/reklamraksti/kas-jazina-lai-majas-pagatavotu-gardako-picu.d?id=52269651 [publish_date] => 2020-07-02 12:25:18 [picture_alt] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [targetblock_name] => Reklāmraksti [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/CD2Fwwmv7oc/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/AHSQ4TFnZuY/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/659x295/mXD8zXzSXGk/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ZEBibO9fmsA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/3lbA_1JM1M8/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/BJpocbNe3Mw/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/96LUvKr00nI/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/z_xXHrKG44w/reklamraksti-2017-13170-52269661.jpg [350x590] => //g.delfi.lv/images/pix/350x590/qb--sy4VmgY/reklamraksti-2017-13170-52269673.jpg [488x278] => //g.delfi.lv/images/pix/488x278/1UoOwtIElTc/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [456x260] => //g.delfi.lv/images/pix/456x260/ahpPngjn4Z0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [336x192] => //g.delfi.lv/images/pix/336x192/ESiDWKIrTUg/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [516x294] => //g.delfi.lv/images/pix/516x294/0sTBeWT7fig/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [296x168] => //g.delfi.lv/images/pix/296x168/NB6Iid6OWAM/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [326x186] => //g.delfi.lv/images/pix/326x186/YyLLkfrvxAA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [174x99] => //g.delfi.lv/images/pix/174x99/CrTZRACz9lk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [246x140] => //g.delfi.lv/images/pix/246x140/hiZIx_7H1Nk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [136x78] => //g.delfi.lv/images/pix/136x78/BV4q8yw4yBI/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [209x119] => //g.delfi.lv/images/pix/209x119/ATfcw1nghs0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [188x108] => //g.delfi.lv/images/pix/188x108/_J2KR8Q4Ly4/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [108x62] => //g.delfi.lv/images/pix/108x62/w4xfKCxf88Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [676x385] => //g.delfi.lv/images/pix/676x385/2Ey4W_beYiw/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [612x349] => //g.delfi.lv/images/pix/612x349/tE_xJugqMHU/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [372x212] => //g.delfi.lv/images/pix/372x212/78KMb3bQd2Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [248x182] => //g.delfi.lv/images/pix/248x182/3cil1FYIbeM/reklamraksti-2017-13170-52269663.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? 

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.