close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Apšu bekas

Apšu bekas

Apšu bekas ir piemērotas ne tikai marinēšanai, bet ļoti labi garšo arī zupās, mērcēs, ceptas un žāvētas. Kartupeļu-sēņu sacepums vai marinētu beku salāti, ar skābo krējumu un sīpoliem ir jāprot gatavot katram sēņu lasīšanas entuziastam. Tās iepriekš nav nepieciešams novārīt. Pie apšu bekām pieder parastā apšu beka, baltā apšu beka un dzeltenbrūnā apšu beka. Termiski apstrādājot vai marinējot tās, baltais mīkstums kļūst tumšs. Šīs sēnes ir ļoti "gaļīgas" un garšīgas, kā arī iesālot un marinējot tās var uzglabāt ilgu laiku.

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.