close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Cukurs

Cukurs

Viena no izplatītākajām garšvielām pasaulē, turklāt ir ne tikai saldinātājs - ar cukura palīdzību var līdzsvarot un uzlabot arī citas ēdiena garšas nianses. Pieejami daudzi cukura veidi, kurus var izmantot visdažādākajiem ēdieniem. Cukurs ne tikai saldina un dod enerģiju, bet arī daudzus ēdienus padara apjomīgākus un blīvākus. Cukuram piemīt arī konservējošas un mitrumu aizturošas īpašības, piemēram, marmelādē un maizē. Saldie kristāli izceļ augļu garšu dzērienos un ēdienos, kā arī palīdz uzlabot ēdiena izskatu un aromātu, piemēram, saglabā ievārījuma krāsu un nodrošina maizes izstrādājumu zeltaini brūno garoziņu.

Array ( [id] => 52264201 [title] => Aromātiskais zemeņu biezenis ziemai [lead] => "Jau vairākus gadus zemenes ziemai gatavoju tikai šādi, jo garša saglabājas izcili svaiga. Nekas labāks mūsmājās nevar būt! Ziemā biezeni izmantojam pankūkām, kūkām, desertiem vai vienkarši ziežam uz maizes," pārbaudītu zemeņu ieburkošanas recepti iesaka mūsu lasītāja Lāsma Būka. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/aromatiskais-zemenu-biezenis-ziemai.d?id=52264201 [picture_alt] => Aromātiskais zemeņu biezenis ziemai [publish_date] => 2020-07-02 09:16:42 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/eLF9A_IVthI/jolo-virtuve-337-52264263.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/MwqzfXbGjgM/jolo-virtuve-337-52264263.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/ZMKhGseIHRg/jolo-virtuve-337-52264263.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/DQgvv0HvB4o/jolo-virtuve-337-52264261.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/GUxThntvzdE/jolo-virtuve-337-52264253.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/_yIN6oSJ-I0/jolo-virtuve-337-52264261.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/EvvbX1ELKBQ/jolo-virtuve-337-52264261.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/YyMDxAsExzA/jolo-virtuve-337-52264261.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Aromātiskais zemeņu biezenis ziemai 

133

Array ( [id] => 52230865 [title] => Foto recepte: Fiksās smalkmaizītes ar āboliem un kanēli [lead] => "Šai pelēcīgajā dienā tā kārojas panašķoties ko saldu, gardu un smaržīgu. Neskriesim taču uz veikalu pirkt nezin ko, jo nekas nav gardāks par pašu gatavotu kārumu. Aidā, uz virtuvi!" aicina vairāku pavārgrāmatu autore, piedāvājot recepti kārdinošām smalkmaizītēm ar āboliem un kanēli, kuras pavisam ātri var pagatavot bez mīklas raudzēšanas. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/foto-recepte-fiksas-smalkmaizites-ar-aboliem-un-kaneli.d?id=52230865 [picture_alt] => Foto recepte: Fiksās smalkmaizītes ar āboliem un kanēli [publish_date] => 2020-06-30 10:41:14 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/mzcpEY7IENU/smalkmaizites-ar-aboliem-un-kaneli-6-52231317.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/YEONVteQFuc/smalkmaizites-ar-aboliem-un-kaneli-6-52231317.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/8uIE9Cbiwh4/smalkmaizites-ar-aboliem-un-kaneli-6-52231317.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/d9JZtjmlvr0/smalkmaizites-ar-aboliem-un-kaneli-6-52231315.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/hZmgWjuitBg/smalkmaizites-ar-aboliem-un-kaneli-6-52231307.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/1Z0T1wtP0XQ/smalkmaizites-ar-aboliem-un-kaneli-6-52231315.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/2pimKbUnGg8/smalkmaizites-ar-aboliem-un-kaneli-6-52231309.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/rGSaLaAUDj8/smalkmaizites-ar-aboliem-un-kaneli-6-52231309.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Foto recepte: Fiksās smalkmaizītes ar āboliem un kanēli 

146

Array ( [id] => 52236473 [title] => Tikai četras sastāvdaļas: gaisīgie rabarberu suflē [lead] => "Nu, cik tad var ēst tās rabarberu plātsmaizes! Kad tās ir apnikušas, tad top kaut kas vienkāršs un gaisīgs – rabarberu suflē. Es šoreiz liku klāt rīvētu apelsīna miziņu, bet to var aizstāt ar vaniļu, kanēli, ingveru vai ko citu, ko sirds kāro," recepti iesaka mūsu lasītāja Inga Bidina. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/tikai-cetras-sastavdalas-gaisigie-rabarberu-sufle.d?id=52236473 [picture_alt] => Tikai četras sastāvdaļas: gaisīgie rabarberu suflē [publish_date] => 2020-06-21 08:02:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/cDIKkcqhojs/rabarberu-sufle-3-52236491.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/P9ra_Rez69g/rabarberu-sufle-3-52236493.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/c10D0z5v7xs/rabarberu-sufle-3-52236493.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/4ueB_pq0aVQ/rabarberu-sufle-3-52236491.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/FsK3-FSVHSw/rabarberu-sufle-3-52236485.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/PtZRiKcl3TY/rabarberu-sufle-3-52236491.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/9koMYBEoJq4/rabarberu-sufle-3-52236489.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/GJ5lW-aOVao/rabarberu-sufle-3-52236489.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Tikai četras sastāvdaļas: gaisīgie rabarberu suflē 

645

Array ( [id] => 52229985 [title] => Soli pa solim: īsteni latviskie speķa pīrādziņi svētkiem [lead] => "Šie ir pīrāgi, kas vairākas dienas stāv mīksti līdz pēdējam. Tādi īsti latviešu pīrādziņi. Ar laiku esmu nonākusi pie secinājuma, ka ne receptēs vaina, ka pīrāgi sanāk cieti vai ne tādi, kā gribas. Esmu gatavojusi arī lieliskus pīrādziņus gandrīz bez taukvielām un piena. Svarīgākais tomēr ir ievērot noteiktus pamatprincipus, gatavojot rauga mīklu, – tai jābūt labi izmīcītai, elastīgai, labi uzrūgušai. Nevajag likt klāt pārāk daudz miltus un pirms likšanas krāsnī pīrāgi uz plāts noteikti jāuzraudzē vēlreiz. Vieglāk būs gatavot, izmantojot sauso raugu, jo tas tik ātri nepārrūgst un ir ilgāks laiks darboties," noderīgus padomus un pārbaudītu speķa pīrāgu recepti iesaka recepšu bloga "Virtuve diviem" autori. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/soli-pa-solim-isteni-latviskie-speka-piradzini-svetkiem.d?id=52229985 [picture_alt] => Soli pa solim: īsteni latviskie speķa pīrādziņi svētkiem [publish_date] => 2020-06-17 09:33:03 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/0hg09h9Wa5Y/speka-piragi-ar-kimenem-1-52230105.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/JP5rT3PCHc0/speka-piragi-ar-kimenem-1-52230101.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/y7YkRw-02D0/speka-piragi-ar-kimenem-1-52230107.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/qBASq48BsFE/speka-piragi-ar-kimenem-1-52230105.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/upB8U4A2REs/speka-piragi-ar-kimenem-1-52230103.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/gpM1yLb19uI/speka-piragi-ar-kimenem-1-52230105.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/mJZ1m26WlIY/speka-piragi-ar-kimenem-1-52230099.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/dSem-PV2j30/speka-piragi-ar-kimenem-1-52230099.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( [0] => image ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Soli pa solim: īsteni latviskie speķa pīrādziņi svētkiem 

509

Array ( [id] => 52223089 [title] => Mazsālīti gurķīši ar karsto sālījumu odesiešu gaumē [lead] => Šķiet, ka nav nekā vienkāršākā kā pagatavot mazsālītos gurķus – nomazgā, pārlej ar sālsūdeni un gaidi, kad tie būs gatavi. Kā skaidro portāls "Tak prosto", odesieši gurķu sālīšanas mākslu ir izkopuši līdz pilnībai, liekot lietā gadu gaitā pārbaudītus knifus. Lūk, recepte īpaši kraukšķīgiem un pikantiem mazsālītajiem gurķēniem odesiešu gaumē, kas būs gatavi ēšanai jau nākamajā dienā. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/mazsaliti-gurkisi-ar-karsto-salijumu-odesiesu-gaume.d?id=52223089 [picture_alt] => Mazsālīti gurķīši ar karsto sālījumu odesiešu gaumē [publish_date] => 2020-06-12 15:51:40 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/GbYWLN5fNVM/mazsaliti-gurki-52223143.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/m4-74TQNZJw/mazsaliti-gurki-52223143.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/2uXhQpT6WxA/mazsaliti-gurki-52223143.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/g0bJkSsArh4/mazsaliti-gurki-52223141.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/QgQ2ilobyy8/mazsaliti-gurki-52223133.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/RTmxLTv7kaA/mazsaliti-gurki-52223141.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/StEsUTpYui8/mazsaliti-gurki-52223139.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/kpkkDvI51lM/mazsaliti-gurki-52223135.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Mazsālīti gurķīši ar karsto sālījumu odesiešu gaumē 

Array ( [id] => 52198827 [title] => Superslinkie rabarberu kēksiņi no ātrā miltu maisījuma [lead] => Pagatavot saldu rabarberu laika kārumu var arī pavisam slinkā variantā – liekot lietā gatavo miltu maisījumu un nedaudz izdomas, ātri vien varēsi baudīt gardus citronu kēksiņus ar sulīgu rabarberu pildījumu. Recepti iesaka mūsu lasītāja Zane. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/superslinkie-rabarberu-keksini-no-atra-miltu-maisijuma.d?id=52198827 [picture_alt] => Superslinkie rabarberu kēksiņi no ātrā miltu maisījuma [publish_date] => 2020-06-05 09:30:03 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/5tvfZ9VoeVE/jolo-virtuve-298-52199035.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/8ZYD9_BQMK8/jolo-virtuve-298-52199035.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/7C9EaAvVMQE/jolo-virtuve-298-52199035.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/-eh-NMDi62s/jolo-virtuve-298-52199033.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/ijokrxJAv6E/jolo-virtuve-298-52199027.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/jfu9FAP37QE/jolo-virtuve-298-52199033.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/eD17WnWHVMk/jolo-virtuve-298-52199031.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/2yPqyIZ4wpE/jolo-virtuve-298-52199031.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Superslinkie rabarberu kēksiņi no ātrā miltu maisījuma 

594

Array ( [id] => 52198313 [title] => Krāsnī ceptas kabaču šķēles ar tomātiem un sieru [lead] => "Esam tāda izteikta gaļēdāju ģimene, bet brīžiem gaļas vienkārši ir par daudz, tad nu jādomā kaut kas atslodzei. Šis ir vienkāršs, bet garšīgs veids, kā pagatavot kabačus vai cukīni," kulinārijas bloga "Virtuve diviem" autori iesaka pārbaudītu recepti. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/krasni-ceptas-kabacu-skeles-ar-tomatiem-un-sieru.d?id=52198313 [picture_alt] => Krāsnī ceptas kabaču šķēles ar tomātiem un sieru [publish_date] => 2020-06-04 13:47:53 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/DvayiqHw9IY/kabacu-skeles-ar-tomatiem-un-sieru-4-52198403.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/2JN0qPu0oJ8/kabacu-skeles-ar-tomatiem-un-sieru-4-52198401.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/Ihh1rexoVWU/kabacu-skeles-ar-tomatiem-un-sieru-4-52198407.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/4XdqI8S7-q4/kabacu-skeles-ar-tomatiem-un-sieru-4-52198403.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/a4jtBLZ_QCg/kabacu-skeles-ar-tomatiem-un-sieru-4-52198403.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/atgzLoFg8PM/kabacu-skeles-ar-tomatiem-un-sieru-4-52198405.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/Krhr9VYaLlc/kabacu-skeles-ar-tomatiem-un-sieru-4-52198405.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/ngWE_Ox_geU/kabacu-skeles-ar-tomatiem-un-sieru-4-52198405.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( [0] => image ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Krāsnī ceptas kabaču šķēles ar tomātiem un sieru 

1170

Array ( [id] => 52191051 [title] => Ātrā rabarberu un banānu plātsmaize ar kārtaino mīklu [lead] => Ko gan citu šajā laikā gatavot, ja ne rabarberus? Šoreiz piedāvājam pavisam vienkāršu ideju – rabarberu un banānu plātsmaizi ar saldētu kārtaino mīklu. Recepti iesaka mūsu lasītāja Egija Brimmere. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/atra-rabarberu-un-bananu-platsmaize-ar-kartaino-miklu.d?id=52191051 [picture_alt] => Ātrā rabarberu un banānu plātsmaize ar kārtaino mīklu [publish_date] => 2020-06-02 15:20:56 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/yYElnGfr41Y/rabarberu-un-bananu-platsmaize-1-52191089.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/uZFWdNrkM5c/rabarberu-un-bananu-platsmaize-1-52191089.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/ljT8h9rlZdc/rabarberu-un-bananu-platsmaize-1-52191089.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/sBYZxBYFwWs/rabarberu-un-bananu-platsmaize-1-52191087.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/Uu8iUqavxLE/rabarberu-un-bananu-platsmaize-1-52191079.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/cyPuaSd04xY/rabarberu-un-bananu-platsmaize-1-52191087.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/YzByURiQJas/rabarberu-un-bananu-platsmaize-1-52191087.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/BraoUe8L1wY/rabarberu-un-bananu-platsmaize-1-52191087.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( [0] => image ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Ātrā rabarberu un banānu plātsmaize ar kārtaino mīklu 

259

Array ( [id] => 52187545 [title] => Soli pa solim: debešķīgi gardie rabarberu zefīri [lead] => "Rabarberu zefīram ir maiga, saldenskāba garša, kurā lieliski kontrastē rabarbera skābums ar cukura saldumu. Internetā klīst dažādas receptes, tādēļ tikai eksperimentējot var nonākt pie tās, kura izdodas nevainojama. Beidzot mani rabarberu zefīri izdevās ideāli, tādēļ mēģināšu sīki un smalki aprakstīt procesu, lai tos sanāktu pagatavot arī citiem," ar pārbaudītu recepti dalās mūsu lasītāja Elīna Pentjuša. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/soli-pa-solim-debeskigi-gardie-rabarberu-zefiri.d?id=52187545 [picture_alt] => Soli pa solim: debešķīgi gardie rabarberu zefīri [publish_date] => 2020-06-02 09:46:44 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/yVN_zFbOWmI/446715ed4ebb1e2fa3-52187651.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/0IW-86rgRfM/446715ed4ebb1e2fa3-52187651.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/_nK2-SNa170/446715ed4ebb1e2fa3-52187651.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/R7AWWveaO5c/446715ed4ebb1e2fa3-52187647.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/ItTE3PwvTKs/446715ed4ebb1e2fa3-52187641.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/rbjuKGcZ3Lg/446715ed4ebb1e2fa3-52187647.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/xTW20aXp7ew/446715ed4ebb1e2fa3-52187647.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/VUrzVmEns3w/446715ed4ebb1e2fa3-52187647.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Soli pa solim: debešķīgi gardie rabarberu zefīri 

2027

Array ( [id] => 52151755 [title] => Rabarberu un kivi ievārījums [lead] => Kad dārzā saauguši lekni rabarberu kāti, jādomā, kā tos likt lietā. Rabarberu un kivi ievārījums ar vieglu citrona miziņas aromātu ziemā lieti noderēs pie pankūkām, pīrādziņu pildījumā vai ziešanai uz baltmaizes šķēles. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/rabarberu-un-kivi-ievarijums.d?id=52151755 [picture_alt] => Rabarberu un kivi ievārījums [publish_date] => 2020-05-20 10:06:55 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/-j3s3Tj0REw/rabarberu-kivi-ievarijums-dzems-52151845.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/B7soYtIXDnA/rabarberu-kivi-ievarijums-dzems-52151845.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/CwC6ap41pZ4/rabarberu-kivi-ievarijums-dzems-52151845.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/WxaIIpeB04A/rabarberu-kivi-ievarijums-dzems-52151843.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/gDa9kF9C3sc/rabarberu-kivi-ievarijums-dzems-52151835.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/zWdCbFUIeu4/rabarberu-kivi-ievarijums-dzems-52151843.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/AvGqOmoswPA/rabarberu-kivi-ievarijums-dzems-52151841.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/Xy0tST1xiv0/rabarberu-kivi-ievarijums-dzems-52151841.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Rabarberu un kivi ievārījums 

125
1 . lapa no 124

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu?

Array ( [id] => 52269651 [title] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [is_paid] => [channel_id] => 41 [lastnews_mostread_disabled] => 1 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Vasara ir kopā būšanas laiks. Satikšanās ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem ārpus darba ir īsti svētki un kā gan svētkos bez ēdiena. Ko likt galdā? Picas! Neraizējies par mīklas mīcīšanu un pamata sastāvdaļām, "Pica Lulū" to visu sagatavos tavā vietā. Tev atliek tikai izcept gardāko picu apkaimē. Lasi rakstu un uzzini vērtīgus padomus! [url] => https://www.delfi.lv/tasty/reklamraksti/kas-jazina-lai-majas-pagatavotu-gardako-picu.d?id=52269651 [publish_date] => 2020-07-02 12:25:18 [picture_alt] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [targetblock_name] => Reklāmraksti [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/CD2Fwwmv7oc/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/AHSQ4TFnZuY/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/659x295/mXD8zXzSXGk/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ZEBibO9fmsA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/3lbA_1JM1M8/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/BJpocbNe3Mw/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/96LUvKr00nI/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/z_xXHrKG44w/reklamraksti-2017-13170-52269661.jpg [350x590] => //g.delfi.lv/images/pix/350x590/qb--sy4VmgY/reklamraksti-2017-13170-52269673.jpg [488x278] => //g.delfi.lv/images/pix/488x278/1UoOwtIElTc/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [456x260] => //g.delfi.lv/images/pix/456x260/ahpPngjn4Z0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [336x192] => //g.delfi.lv/images/pix/336x192/ESiDWKIrTUg/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [516x294] => //g.delfi.lv/images/pix/516x294/0sTBeWT7fig/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [296x168] => //g.delfi.lv/images/pix/296x168/NB6Iid6OWAM/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [326x186] => //g.delfi.lv/images/pix/326x186/YyLLkfrvxAA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [174x99] => //g.delfi.lv/images/pix/174x99/CrTZRACz9lk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [246x140] => //g.delfi.lv/images/pix/246x140/hiZIx_7H1Nk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [136x78] => //g.delfi.lv/images/pix/136x78/BV4q8yw4yBI/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [209x119] => //g.delfi.lv/images/pix/209x119/ATfcw1nghs0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [188x108] => //g.delfi.lv/images/pix/188x108/_J2KR8Q4Ly4/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [108x62] => //g.delfi.lv/images/pix/108x62/w4xfKCxf88Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [676x385] => //g.delfi.lv/images/pix/676x385/2Ey4W_beYiw/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [612x349] => //g.delfi.lv/images/pix/612x349/tE_xJugqMHU/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [372x212] => //g.delfi.lv/images/pix/372x212/78KMb3bQd2Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [248x182] => //g.delfi.lv/images/pix/248x182/3cil1FYIbeM/reklamraksti-2017-13170-52269663.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? 

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.