close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Muskatrieksts

Muskatrieksts

Array ( [id] => 52176173 [title] => Skābeņu zupa ar frikadelēm [lead] => Skābeņu zupa ar frikadelēm – tā tik ir ideja! Parasti skābeņu zupas pamatā ir vairākas stundas vārīts gaļas buljons, bet, izmantojot frikadeles, zupu varēsi baudīt jau pēc 30 minūtēm, turklāt, iespējams, tā būs pat garšīgāka nekā stundām ilgi gatavotā. Šo zupiņu labāk vārīt pieclitrīgajā katlā, lai varētu mieloties vairākas dienas pēc kārtas. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/skabenu-zupa-ar-frikadelem.d?id=52176173 [picture_alt] => Skābeņu zupa ar frikadelēm [publish_date] => 2020-05-28 10:12:54 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/7PJtdpGu1YI/frikadelu-zupa-skabenu-zupa-52176225.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/HyMAN8BcptQ/frikadelu-zupa-skabenu-zupa-52176225.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/stJFykg2s9Y/frikadelu-zupa-skabenu-zupa-52176225.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/mjUBX4S7gmE/frikadelu-zupa-skabenu-zupa-52176223.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/-vNXgzvaKow/frikadelu-zupa-skabenu-zupa-52176215.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/H8KgXgTDhww/frikadelu-zupa-skabenu-zupa-52176223.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/UI1vszzy_JU/frikadelu-zupa-skabenu-zupa-52176221.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/ywy7DFTqh7U/frikadelu-zupa-skabenu-zupa-52176221.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Skābeņu zupa ar frikadelēm 

Array ( [id] => 51893683 [title] => Buljonzupa ar mencas knēdeļiem [lead] => Zivis un jūras veltes ir bagātīgs olbaltumvielu avots un satur visas astoņas neaizvietojamās aminoskābes, kas vajadzīgas normālai organisma darbībai. Tomēr bieži vien zivju un jūras velšu pagatavošana šķiet laikietilpīgs un sarežģīts process – trūkst ideju, nav laika un iedvesmas, tāpēc cilvēki no šiem produktiem izvairās. "Rimi" veselīgas ēšanas eksperte, sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina iedrošina uzturā lietot vairāk zivju un jūras produktu, bet šefpavārs Normunds Baranovskis piedāvā recepti gardai buljonzupai ar mencas knēdeļiem. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/buljonzupa-ar-mencas-knedeliem.d?id=51893683 [picture_alt] => Buljonzupa ar mencas knēdeļiem [publish_date] => 2020-02-18 10:26:00 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/G7R3hTkRM_8/jolo-virtuve-186-51893743.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/vhN-0_pyxGk/jolo-virtuve-186-51893739.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/SFEby-NlqrA/jolo-virtuve-186-51893745.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/zoy5GuRcnfU/jolo-virtuve-186-51893743.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/tC9N-rPp_Jc/jolo-virtuve-186-51893741.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/45cr-MzFrTA/jolo-virtuve-186-51893743.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/IKf5IH8lANM/jolo-virtuve-186-51893741.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/6sW_DOFQDWI/jolo-virtuve-186-51893741.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Buljonzupa ar mencas knēdeļiem 

Array ( [id] => 51740031 [title] => Dāņu Ziemassvētku gaļas bumbiņas ar sviestā sautētiem sarkanajiem kāpostiem [lead] => Gaļas bumbiņas un sarkanie kāposti ir klasika uz Ziemassvētku galda. Lūk, recepte īstā dāņu vintage stilā. Izmēģini! [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/danu-ziemassvetku-galas-bumbinas-ar-sviesta-sautetiem-sarkanajiem-kapostiem.d?id=51740031 [picture_alt] => Dāņu Ziemassvētku gaļas bumbiņas ar sviestā sautētiem sarkanajiem kāpostiem [publish_date] => 2019-12-22 08:02:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/Fr6dHjrheL4/09a425dfb4a0235dc5-51740043.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/lL3sAPoZHLk/09a425dfb4a0235dc5-51740039.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/dZs05k4Z_Dk/09a425dfb4a0235dc5-51740045.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/EZJZTC5dU_g/09a425dfb4a0235dc5-51740043.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/cQHJ8_YKJc4/09a425dfb4a0235dc5-51740037.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/oK9PgxhT_zY/09a425dfb4a0235dc5-51740043.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/ZCBwjuRzdGU/09a425dfb4a0235dc5-51740041.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/LXp4rVyjt7M/09a425dfb4a0235dc5-51740041.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Dāņu Ziemassvētku gaļas bumbiņas ar sviestā sautētiem sarkanajiem kāpostiem 

Array ( [id] => 51544987 [title] => Soli pa solim: mājās gatavota aknu pastēte [lead] => "Vīrs man uzdeva jautājumu, kāpēc veikala pastētes garšo tā, it kā aknas nebūtu pat blakus stāvējušas? Kad atklāju viņam sastāvdaļas, kuras izmantoju, mājās gatavojot pastēti, vīrs sāka sirsnīgi smieties – nu viņam viss esot tapis skaidrs," pārbaudītu aknu pastētes recepti un gatavošanas knifus atklāj vairāku pavārgāmatu autore Laila Trektere. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/soli-pa-solim-majas-gatavota-aknu-pastete.d?id=51544987 [picture_alt] => Soli pa solim: mājās gatavota aknu pastēte [publish_date] => 2019-10-14 14:10:08 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/Ze37L0UpZrM/5325e5da447f2552fc-51545195.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/CGzvynCWaQk/5325e5da447f2552fc-51545193.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/UBu3-fNKCQM/5325e5da447f2552fc-51545189.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/N5SpvL_dsg8/5325e5da447f2552fc-51545195.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/RJTaZfoI-c4/5325e5da447f2552fc-51545185.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/bO60DIo2jeY/5325e5da447f2552fc-51545195.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/4YnkE94LTbA/5325e5da447f2552fc-51545187.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/0b79ehWtFcA/5325e5da447f2552fc-51545187.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Soli pa solim: mājās gatavota aknu pastēte 

378

Array ( [id] => 51544477 [title] => Ķirbju pankūkas ar rudens svētku garšvielām [lead] => "Es nezinu, kā ir ar cāļiem, bet ķirbjus patiešām skaita rudenī. Agrāk labas ražas gados ķirbji mums atņēma lielu daļu grīdas, bet tagad, kad esam tikuši pie mājas ar rožu dobēm, ķirbji pie mums biežāk atripo draugu dāvināti. Tā nu kaut kā sanāk, ka rudenī mājās vienmēr kāds ķirbis ir, un, kur ķirbis, tur jādomā receptes, jo neba nu ēdīsi ķirbju krēmzupu visu nedēļu. Var jau gan arī tā darīt, bet tad sestdienā jāuzcep pankūkas. Ar ķirbi, protams." [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/kirbju-pankukas-ar-rudens-svetku-garsvielam.d?id=51544477 [picture_alt] => Ķirbju pankūkas ar rudens svētku garšvielām [publish_date] => 2019-10-14 11:54:21 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/7bVku-FFhF8/c0fd25da42fded5c6c-51544555.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/OoVthxNW8oM/c0fd25da42fded5c6c-51544553.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/Ehcn6Tx-4yk/c0fd25da42fded5c6c-51544549.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/rqk6MSiK9bs/c0fd25da42fded5c6c-51544555.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/xuTPy1Y4sCU/c0fd25da42fded5c6c-51544545.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/3ymZE9tocqE/c0fd25da42fded5c6c-51544555.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/-ATl90lQrYw/c0fd25da42fded5c6c-51544551.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/Nx_3VjhHGP8/c0fd25da42fded5c6c-51544551.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Ķirbju pankūkas ar rudens svētku garšvielām 

Array ( [id] => 51131525 [title] => Šefpavāra Ingmara Ladiga īstas garšas šašliks [lead] => "Mana šašlika garša veidojās, to baudot jau 1990. gadā Gruzijā. Atminos, ka tajos laikos braucām barot mūsu celtniekus, kas būvēja armēņiem mājas un dažādas infrastruktūras ēkas pēc postošās zemestrīces. Atpūtas brīžos ar mikroautobusu "Latvija" apceļojām tuvāko apkaimi. Tā kā līdz Gruzijas robežai nebija tālu, bieži viesojāmies šajā valstī, un man paveicās šašliku nobaudīt autentiskā un tradicionālā vidē,"savas iecienītākās šašlika receptes stāstu atklāj "Rožmalu" šefpavārs Ingmars Ladigs. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/sefpavara-ingmara-ladiga-istas-garsas-sasliks.d?id=51131525 [picture_alt] => Šefpavāra Ingmara Ladiga īstas garšas šašliks [publish_date] => 2019-05-27 11:09:00 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/_vrNaDRMFl8/760555cebdb9927e40-51133559.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/q0CTiSQ1ruc/760555cebdb9927e40-51133557.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/-GkxJq9ucnc/760555cebdb9927e40-51133553.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/zFJZdBhpdfc/760555cebdb9927e40-51133559.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/2Jh2f-zBCH8/760555cebdb9927e40-51133549.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/totJBetpW7Y/760555cebdb9927e40-51133559.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/J9GffwxybXs/760555cebdb9927e40-51133551.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/mYupbDtajIA/760555cebdb9927e40-51133551.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Šefpavāra Ingmara Ladiga īstas garšas šašliks 

545

Array ( [id] => 50645365 [title] => Mazuļa ēdienkarte: Ziemassvētku kokteilis ar ābolu pīrāga garšu [lead] => Kampaņas "Mazais nav lielais" vēstnese, divu bērnu mamma Laura Grēviņa piedāvā bērnam piemērota, garda Ziemassvētku kokteiļa recepti, kas garšos arī pieaugušajiem un būs lieliska un veselīga alternatīva veikalā nopērkamajiem dzērieniem. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/mazula-edienkarte-ziemassvetku-kokteilis-ar-abolu-piraga-garsu.d?id=50645365 [picture_alt] => Mazuļa ēdienkarte: Ziemassvētku kokteilis ar ābolu pīrāga garšu [publish_date] => 2018-12-22 12:17:48 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/pC-tAXnP3PM/c4d225c091f118c929-50645649.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/ZCLOQpmk1gk/c4d225c091f118c929-50645651.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/53-Y-Mm5wPA/c4d225c091f118c929-50645649.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/Csu_XKPGX1U/c4d225c091f118c929-50645651.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/TwdQbKwbbIk/c4d225c091f118c929-50645647.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/L6cuS-9x7Ww/c4d225c091f118c929-50645651.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/2dDxF-Lwts4/c4d225c091f118c929-50645651.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/A7FDognBEGk/c4d225c091f118c929-50645651.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Mazuļa ēdienkarte: Ziemassvētku kokteilis ar ābolu pīrāga garšu 

Array ( [id] => 50276779 [title] => Sulīgas liellopa maltās gaļas bumbiņas [lead] => Gaļas bumbiņas nu reiz ir tas ēdiens, kas nekad neizies no modes, un katrai saimniecei ir savi knifiņi, kā piešķirt apetītlīgi brūnajām bumbiņām sulīgumu. Klasisku, pavisam vienkārši pagatavojamu vakariņu recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/suligas-liellopa-maltas-galas-bumbinas.d?id=50276779 [picture_alt] => Sulīgas liellopa maltās gaļas bumbiņas [publish_date] => 2018-09-11 15:28:00 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/2CVBCBgL7_c/jolo-virtuve-115-50276791.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/BPgOf-jcjKs/jolo-virtuve-115-50276793.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/mI3CHAl1dq0/jolo-virtuve-115-50276791.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/8_BtYNjbs14/jolo-virtuve-115-50276793.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/1yVX95yLvSE/jolo-virtuve-115-50276787.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/WiKIKPR3BOk/jolo-virtuve-115-50276793.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/zvT68_LPLgQ/jolo-virtuve-115-50276789.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/8zXoRL2LWzU/jolo-virtuve-115-50276789.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Sulīgas liellopa maltās gaļas bumbiņas 

Array ( [id] => 50024843 [title] => Gardās pilngraudu pankūkas ar rabarberiem un šokolādes mērci [lead] => Šī noteikti nav vienkāršākā pankūku recepte, taču debešķīgais rezultāts ir pūļu vērts. Starp citu, lai paātrinātu procesu, pankūku mīklu vari pagatavot jau iepriekšējā vakarā. Recepti piedāvā uztura speciāliste un pavāre Jevgēnija Jansone sadarbībā ar veikalu tīklu "Elvi". [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/gardas-pilngraudu-pankukas-ar-rabarberiem-un-sokolades-merci.d?id=50024843 [picture_alt] => Gardās pilngraudu pankūkas ar rabarberiem un šokolādes mērci [publish_date] => 2018-05-15 09:04:43 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/xU4VyKw4rc4/57abb5af9469f5f26c-50024889.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/KmeBT5g9yNI/57abb5af9469f5f26c-50024891.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/GOhwv79uaEU/57abb5af9469f5f26c-50024889.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/mQwUWIPgaEo/57abb5af9469f5f26c-50024891.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/ME0n2ZF-7FE/57abb5af9469f5f26c-50024885.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/9UTiAEneuPU/57abb5af9469f5f26c-50024887.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/KLKgYSKE-8k/57abb5af9469f5f26c-50024887.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/yLG4srE2L5o/57abb5af9469f5f26c-50024887.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Gardās pilngraudu pankūkas ar rabarberiem un šokolādes mērci 

Array ( [id] => 49433469 [title] => Gruboto ar ķirbi un zilo sieru [lead] => Tuvojoties Latvijas dzimšanas dienai, pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone kopā ar nacionālo pārtikas mazumtirdzniecības tīklu "Elvi" piedāvā latviska gruboto recepti ar ķirbja gabaliņiem. Īpaši labi krēmīgā grūbu putra garšos, ja pasniegsi to ar cepta bekona kraukšķīšiem un gorgonzolas sieru. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/gruboto-ar-kirbi-un-zilo-sieru.d?id=49433469 [picture_alt] => Gruboto ar ķirbi un zilo sieru [publish_date] => 2017-11-11 08:02:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/fVhpJH6_5rw/53e915a057cec57ffe-49433525.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/qRj0MR09s9Q/53e915a057cec57ffe-49433527.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/W_KWZJMaXS0/53e915a057cec57ffe-49433525.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/bCifncSCGps/53e915a057cec57ffe-49433527.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/IKWNDQHLvOU/53e915a057cec57ffe-49433521.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/uixa_F7MEWM/53e915a057cec57ffe-49433523.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/oAGZjEhUBeM/53e915a057cec57ffe-49433523.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/0yZBAu3GDos/53e915a057cec57ffe-49433523.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Gruboto ar ķirbi un zilo sieru 

1 . lapa no 7

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu?

Array ( [id] => 52269651 [title] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [is_paid] => [channel_id] => 41 [lastnews_mostread_disabled] => 1 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Vasara ir kopā būšanas laiks. Satikšanās ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem ārpus darba ir īsti svētki un kā gan svētkos bez ēdiena. Ko likt galdā? Picas! Neraizējies par mīklas mīcīšanu un pamata sastāvdaļām, "Pica Lulū" to visu sagatavos tavā vietā. Tev atliek tikai izcept gardāko picu apkaimē. Lasi rakstu un uzzini vērtīgus padomus! [url] => https://www.delfi.lv/tasty/reklamraksti/kas-jazina-lai-majas-pagatavotu-gardako-picu.d?id=52269651 [publish_date] => 2020-07-02 12:25:18 [picture_alt] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [targetblock_name] => Reklāmraksti [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/CD2Fwwmv7oc/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/AHSQ4TFnZuY/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/659x295/mXD8zXzSXGk/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ZEBibO9fmsA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/3lbA_1JM1M8/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/BJpocbNe3Mw/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/96LUvKr00nI/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/z_xXHrKG44w/reklamraksti-2017-13170-52269661.jpg [350x590] => //g.delfi.lv/images/pix/350x590/qb--sy4VmgY/reklamraksti-2017-13170-52269673.jpg [488x278] => //g.delfi.lv/images/pix/488x278/1UoOwtIElTc/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [456x260] => //g.delfi.lv/images/pix/456x260/ahpPngjn4Z0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [336x192] => //g.delfi.lv/images/pix/336x192/ESiDWKIrTUg/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [516x294] => //g.delfi.lv/images/pix/516x294/0sTBeWT7fig/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [296x168] => //g.delfi.lv/images/pix/296x168/NB6Iid6OWAM/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [326x186] => //g.delfi.lv/images/pix/326x186/YyLLkfrvxAA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [174x99] => //g.delfi.lv/images/pix/174x99/CrTZRACz9lk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [246x140] => //g.delfi.lv/images/pix/246x140/hiZIx_7H1Nk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [136x78] => //g.delfi.lv/images/pix/136x78/BV4q8yw4yBI/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [209x119] => //g.delfi.lv/images/pix/209x119/ATfcw1nghs0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [188x108] => //g.delfi.lv/images/pix/188x108/_J2KR8Q4Ly4/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [108x62] => //g.delfi.lv/images/pix/108x62/w4xfKCxf88Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [676x385] => //g.delfi.lv/images/pix/676x385/2Ey4W_beYiw/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [612x349] => //g.delfi.lv/images/pix/612x349/tE_xJugqMHU/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [372x212] => //g.delfi.lv/images/pix/372x212/78KMb3bQd2Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [248x182] => //g.delfi.lv/images/pix/248x182/3cil1FYIbeM/reklamraksti-2017-13170-52269663.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? 

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.