close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Parmezāna siers

Parmezāna siers

Array ( [id] => 49701995 [title] => Siera cepumi – trausli un drupeni: 14 receptes sāļo našķu cienītājiem [lead] => Ja tev ledusskapī aizķēries kāds gabaliņš siera, nevelc laiku garumā – pagatavo trauslus siera cepumiņus, ko pēcāk pa vienam vien nokraukšķināt, sekojot iecienītā seriāla notikumiem vai aizraujošs grāmatas negaidītajiem sižeta pavērsieniem! [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/recepsu-kolekcijas/siera-cepumi-trausli-un-drupeni-14-receptes-salo-nasku-cienitajiem.d?id=49701995 [picture_alt] => Siera cepumi – trausli un drupeni: 14 receptes sāļo našķu cienītājiem [publish_date] => 2019-02-23 10:22:14 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/LrKWKNlXhh4/siera-cepumi-49702315.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/HPlBtM4so04/siera-cepumi-49702317.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/L7GaIobkt2s/siera-cepumi-49702315.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/3UdRUYgiQx8/siera-cepumi-49702317.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/GuKjz9y6e-Y/siera-cepumi-49702311.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/Cv_rs2mlan4/siera-cepumi-49702313.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/7lVHlMbXLMc/siera-cepumi-49702317.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/PAiqeqvrtIg/siera-cepumi-49702317.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Siera cepumi – trausli un drupeni: 14 receptes sāļo našķu cienītājiem 

3537

Array ( [id] => 49923583 [title] => Omlete ar turku zirņiem un olīvām [lead] => Mana dzīve nav iedomājama bez turku zirņiem un šī omlete ir tam spilgts pierādījums. Es ēdu tos arī brokastīs. Lai gan tie sader ar tik daudz ko (tunci īpaši), viena no kombinācijām, kuru dievinu, ir ar olīvām – tur ir kas maģisks. Un ja vēl ir kumīna sēklas, tad neko vairāk nevajag, stāsta receptes autore Signe Meirāne. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/omlete-ar-turku-zirniem-un-olivam.d?id=49923583 [picture_alt] => Omlete ar turku zirņiem un olīvām [publish_date] => 2018-04-10 11:35:26 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/Zb7sGvylfik/tava-maja-un-tavs-darzs-164-49923593.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/nl_t1KGQaf4/tava-maja-un-tavs-darzs-164-49923595.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/Of5xDZkhbTA/tava-maja-un-tavs-darzs-164-49923593.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ljbf1HDUSCA/tava-maja-un-tavs-darzs-164-49923595.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/aVaf2lrX_xY/tava-maja-un-tavs-darzs-164-49923589.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/Zozs2WH-cVQ/tava-maja-un-tavs-darzs-164-49923591.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/u6bOTjR-Uqo/tava-maja-un-tavs-darzs-164-49923595.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/m4GMQqwUlEg/tava-maja-un-tavs-darzs-164-49923595.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Omlete ar turku zirņiem un olīvām 

Array ( [id] => 49739685 [title] => Fiksās sviestmaizes ar avokado, olu un pesto [lead] => Šīs gardās maizītes būs ideāls un ātri pagatavojams ēdiens romantiskām brokastīm – karstās maizītes ar maigo avokado garšu un krūze smaržīgas kafijas būs ideāls dienas iesākums, turklāt to pagatavošana aizņems vien 15 minūtes laika, bet, ja tās gatavosiet kopā ar mīļoto, pie gardām brokastīm tiksiet vēl ātrāk. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/fiksas-sviestmaizes-ar-avokado-olu-un-pesto.d?id=49739685 [picture_alt] => Fiksās sviestmaizes ar avokado, olu un pesto [publish_date] => 2018-02-17 08:02:56 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/XCfXjysRoBs/7bbf85a82c6104c889-49739733.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/UNntw59NaQ8/7bbf85a82c6104c889-49739735.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/nNG8I2X8CI8/7bbf85a82c6104c889-49739733.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/zL_jNUdU9Xw/7bbf85a82c6104c889-49739735.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/GfDQpuE4Ygk/7bbf85a82c6104c889-49739731.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/yvFSEFYf2Y8/7bbf85a82c6104c889-49739735.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/SPwLeCccLNU/7bbf85a82c6104c889-49739735.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/dA1wzm7Jlu0/7bbf85a82c6104c889-49739735.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Fiksās sviestmaizes ar avokado, olu un pesto 

Array ( [id] => 49739739 [title] => Pavasarīga pesto mērce no spinātiem un bazilika [lead] => Variācija par klasiskās pesto mērces tēmu, šajā gadījumā daļu bazilika aizstājot ar spinātiem, bet ciedru riekstus ar grauzdētiem valriekstiem. Lai pesto mērce nebūtu rūgta, valriekstus pēc apgrauzdēšanas uz sausas pannas rūpīgi attīri no miziņām [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/pavasariga-pesto-merce-no-spinatiem-un-bazilika.d?id=49739739 [picture_alt] => Pavasarīga pesto mērce no spinātiem un bazilika [publish_date] => 2018-02-14 14:21:26 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/DUn_2U8Yppc/spinatu-pesto-merce-49739845.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/Z1LX3kryxqU/spinatu-pesto-merce-49739847.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/L49k6B51b0w/spinatu-pesto-merce-49739845.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/c2l1aplAO90/spinatu-pesto-merce-49739847.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/6s10Cvvn2WI/spinatu-pesto-merce-49739847.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/XdN-6AAydAk/spinatu-pesto-merce-49739843.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/ivpC2_aC3zA/spinatu-pesto-merce-49739843.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/RFaFwlGlufQ/spinatu-pesto-merce-49739843.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Pavasarīga pesto mērce no spinātiem un bazilika 

Array ( [id] => 49615579 [title] => Vakariņas Itālijā: pasta ar sēnēm, saulē kaltētiem tomātiem un parmezānu [lead] => Ceļojumos vēders kurkst divtik skaļi un ar skubu jāmeklē, kur remdēt izsalkumu. Ēst kafejnīcās un restorānos nav lēts prieks, tādēļ ceļojumā pa Itāliju izmantojām īrēta dzīvokļa priekšrocības un gatavojām mājās, lūk, rezultāts. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/vakarinas-italija-pasta-ar-senem-saule-kaltetiem-tomatiem-un-parmezanu.d?id=49615579 [picture_alt] => Vakariņas Itālijā: pasta ar sēnēm, saulē kaltētiem tomātiem un parmezānu [publish_date] => 2018-02-07 09:06:03 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/gSPww4H2oXI/random-nomnom-45-49615683.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/30dUy3JLngc/random-nomnom-45-49615685.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/uEU3xtRI_U8/random-nomnom-45-49615683.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/DpICpvlSMkA/random-nomnom-45-49615685.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/zMfj_eD-LI4/random-nomnom-45-49615681.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/IX0iCZ6r-tA/random-nomnom-45-49615685.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/ZBvDUYs86E8/random-nomnom-45-49615685.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/wJlJyZKde4o/random-nomnom-45-49615685.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Vakariņas Itālijā: pasta ar sēnēm, saulē kaltētiem tomātiem un parmezānu 

Array ( [id] => 49564929 [title] => Ziemassvētku pica eglītes formā [lead] => Strauji tuvojas gada nogale, kas saistās ar gada skaistākajiem svētkiem. Ziemassvētkos nereti vienuviet sapulcējas visa saime, un bagātīgi klāts galds ir neatņemama šī priekpilnā notikuma sastāvdaļa. Lai papildinātu svētku galda ideju grozu, restorāna "Pica Rīga" pavāri piedāvā vienkāršu recepti gardai Ziemassvētku picai eglītes formā. Tās pagatavošanas procesu – gluži kā eglītes dekorēšanu - noteikti izbaudīs mazās atvases! [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/ziemassvetku-pica-eglites-forma.d?id=49564929 [picture_alt] => Ziemassvētku pica eglītes formā [publish_date] => 2017-12-19 09:36:40 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/IOTIysbpIZE/0338d5a38c0d762ea7-49564975.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/vyxmncuUb9M/0338d5a38c0d762ea7-49564977.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/uzDj0tg9ap0/0338d5a38c0d762ea7-49564975.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/2tM1VCqBOcI/0338d5a38c0d762ea7-49564977.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/zwZ7MXIPQM8/0338d5a38c0d762ea7-49564971.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/PmBrX2YPnOw/0338d5a38c0d762ea7-49564973.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/UOIl19-rjRw/0338d5a38c0d762ea7-49564977.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/9Fj1OgKpJpM/0338d5a38c0d762ea7-49564977.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Ziemassvētku pica eglītes formā 

Array ( [id] => 48912179 [title] => Grilētas austeres Ņūorleānas gaumē [lead] => TABASCO® piparu mērce visā pasaulē zināma kā aso mērču līdere. Mērci 1868. gadā ASV radīja baņķieris Edmunds Maklehenijs, kuram bija apnicis pliekanais un garlaicīgais Luizianas ēdiens. Šo mērci šodien pazīst visā pasaulē un to joprojām ražo viņa pēcteči. TABASCO® mērce ir asa mērce, tomēr to līdzīgi kā sāli un piparus var pievienot ēdienam arī tie, kas nav lieli pikanto ēdienu cienītāji. Mērce ēdienam jāpievieno tieši tik daudz, lai tā atraisītu ēdiena garšu. Pievienota nelielos daudzumos (pāris pilieni) tā atver ēdienam pašam raksturīgo garšu. Gatavojot ar TABASCO® mērci der atcerēties, jo vairāk taukvielu ēdiens satur, jo drošāk to var pievienot. Piedāvājam lielisku austeru recepti Ņūorleānas stilā. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/griletas-austeres-nuorleanas-gaume.d?id=48912179 [picture_alt] => Grilētas austeres Ņūorleānas gaumē [publish_date] => 2017-06-05 09:02:37 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/PdBSadDoXW4/2937c5931513d643ab-48912199.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/xITKaFHcg_8/2937c5931513d643ab-48912197.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/YtNv207S_FQ/2937c5931513d643ab-48912197.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/7pjwrZmXU5g/2937c5931513d643ab-48912199.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/oNELSgornYc/2937c5931513d643ab-48912199.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/gQd3kQD2IU8/2937c5931513d643ab-48912199.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/kTNbheA7VzY/2937c5931513d643ab-48912195.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/JxRXG90KtGw/2937c5931513d643ab-48912195.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Grilētas austeres Ņūorleānas gaumē 

Array ( [id] => 48652859 [title] => Makaroni ar garnelēm un zirnīšiem [lead] => Ļoti ātri pagatavojama un garšām bagātīga makaronu maltīte ar garnelēm un zaļiem zirnīšiem. Tas viss šķīvī mīsies ar skābeno citronu un sāļo cieto sieru. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/makaroni-ar-garnelem-un-zirnisiem.d?id=48652859 [picture_alt] => Makaroni ar garnelēm un zirnīšiem [publish_date] => 2017-03-22 12:26:40 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/orF1DJN_Txs/makaroni-spageti-garneles-pusdienas-48652899.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/E6ozT3iWQ7s/makaroni-spageti-garneles-pusdienas-48652901.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/R_u3OZ-WMvo/makaroni-spageti-garneles-pusdienas-48652899.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/CDCZ58tBTs4/makaroni-spageti-garneles-pusdienas-48652901.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/Uo0fhrXk9RU/makaroni-spageti-garneles-pusdienas-48652895.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/YROPD6F-ouQ/makaroni-spageti-garneles-pusdienas-48652901.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/VJiABpWsw_o/makaroni-spageti-garneles-pusdienas-48652897.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/h7-st36QTyQ/makaroni-spageti-garneles-pusdienas-48652897.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Makaroni ar garnelēm un zirnīšiem 

Array ( [id] => 43625825 [title] => Sātīgā siera zupa ar kukurūzu un kraukšķīgu bekonu [lead] => Divu sieru zupa ir ātri pagatavojama un piemērota īpaši sātīgai pusdienu maltītei, jo tās garšu bagātina arī kartupeļi, konservēta kukurūza un kraukšķīgs bekons. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/satiga-siera-zupa-ar-kukuruzu-un-kraukskigu-bekonu.d?id=43625825 [picture_alt] => Sātīgā siera zupa ar kukurūzu un kraukšķīgu bekonu [publish_date] => 2017-03-21 09:27:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/kWSrMT1uZVY/siera-zupa-ar-bekonu-ediens-48645561.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/UPHyM7-LC20/siera-zupa-ar-bekonu-ediens-48645563.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/PaihHWkz-tA/siera-zupa-ar-bekonu-ediens-48645561.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/NhkcSOyz5Co/siera-zupa-ar-bekonu-ediens-48645563.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/Wd3PUfPnODw/siera-zupa-ar-bekonu-ediens-48645557.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/LEE5RsgJZbY/siera-zupa-ar-bekonu-ediens-48645559.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/9mzhh-vCjjE/siera-zupa-ar-bekonu-ediens-48645559.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/2kDMLj5Z-ZA/siera-zupa-ar-bekonu-ediens-48645559.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Sātīgā siera zupa ar kukurūzu un kraukšķīgu bekonu 

(1)

Array ( [id] => 43628279 [title] => Dārzeņu zupa Toskānas gaumē ar plaucētu olu [lead] => Īpaši izsmalcinātai maltītei – garda dārzeņu zupa Toskānas gaumē, kura, pateicoties plaucētajai olai un cietā siera piedevai, ir īpaši krēmīga un sātīga. Tradicionāli šo zupu pasniedz ar zeltaini apceptu baltmaizes grauzdiņu. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/darzenu-zupa-toskanas-gaume-ar-plaucetu-olu.d?id=43628279 [picture_alt] => Dārzeņu zupa Toskānas gaumē ar plaucētu olu [publish_date] => 2017-01-17 12:31:00 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/dQXvQQI0fqg/darzenu-zupa-grauzdeta-maize-italijas-virtuve-ediens-48415753.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/SGzftr33hds/darzenu-zupa-grauzdeta-maize-italijas-virtuve-ediens-48415755.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/Nq-EUzNaJLo/darzenu-zupa-grauzdeta-maize-italijas-virtuve-ediens-48415753.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/g4mr8vt5lDg/darzenu-zupa-grauzdeta-maize-italijas-virtuve-ediens-48415755.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/uEfAsLwk1-Q/darzenu-zupa-grauzdeta-maize-italijas-virtuve-ediens-48415751.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/SliUIcjqzME/darzenu-zupa-grauzdeta-maize-italijas-virtuve-ediens-48415755.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/BVx9-q437tA/darzenu-zupa-grauzdeta-maize-italijas-virtuve-ediens-48415755.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/YsMiUFygrIY/darzenu-zupa-grauzdeta-maize-italijas-virtuve-ediens-48415755.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Dārzeņu zupa Toskānas gaumē ar plaucētu olu 

Array ( [id] => 48338229 [title] => Krāsnī cepts siers uzkodām [lead] => Karstā siera uzkoda baudīšanai ar vīna glāzi. Pagatavošanas princips pavisam vienkāršs – ņem sierus, kas ledusskapī aizkavējušies, sajauc un uzcep cepeškrāsnī. No tiem sanāks fantastisks gardums viesu pacienāšanai. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/krasni-cepts-siers-uzkodam.d?id=48338229 [picture_alt] => Cepta siera uzkoda [publish_date] => 2016-12-23 09:28:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/u2xTLLgZPMs/siers-uzkodas-dips-svetku-galds-48338247.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/-kHA1DHshp8/siers-uzkodas-dips-svetku-galds-48338249.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/BWIv_EsrP5o/siers-uzkodas-dips-svetku-galds-48338247.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/sj97cGF0rdI/siers-uzkodas-dips-svetku-galds-48338249.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/osYOT9UEYz4/siers-uzkodas-dips-svetku-galds-48338243.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/RTf1VQkfXGI/siers-uzkodas-dips-svetku-galds-48338245.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/AgXVFh1uS4A/siers-uzkodas-dips-svetku-galds-48338245.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/uxc7bU4Gt1Q/siers-uzkodas-dips-svetku-galds-48338249.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Krāsnī cepts siers uzkodām 

Array ( [id] => 46530869 [title] => Citādāki mājas čipsi – ar ko var aizvietot kartupeli kraukšķīgajā uzkodā [lead] => Interesanti, cik mēs bieži noejam veikalā gar čipsu paku plauktu un pie sevis nodomājam: "Tos taču var pagatavot mājās un daudz lētāk!" Sava daļa taisnības, protams, ir. Bet mājās gatavotiem čipsiem ir arī papildu vērtība – tie būs daudz, daudz garšīgāki, ar garšvielu kombinācijām var eksperimentēt un galu galā, patīkama apziņa, ka uzkodu esi pagatavojis pats. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/citadaki-majas-cipsi-ar-ko-var-aizvietot-kartupeli-kraukskigaja-uzkoda.d?id=46530869 [picture_alt] => Citādāki mājas čipsi – ar ko var aizvietot kartupeli kraukšķīgajā uzkodā [publish_date] => 2016-12-16 14:12:00 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/PzWtyo75X5c/darzenu-cipsi-sals-uzkoda-46530879.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/JF-ez1BwVd0/darzenu-cipsi-sals-uzkoda-46530881.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/V4hRhsGD3Wo/darzenu-cipsi-sals-uzkoda-46530879.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/9a5FV_jli3k/darzenu-cipsi-sals-uzkoda-46530881.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/FPxZywMupBU/darzenu-cipsi-sals-uzkoda-46530875.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/oGZU9NqEam0/darzenu-cipsi-sals-uzkoda-46530881.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/ht3M8dL4rzI/darzenu-cipsi-sals-uzkoda-46530881.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/avvwbY5SL6I/darzenu-cipsi-sals-uzkoda-46530881.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Citādāki mājas čipsi – ar ko var aizvietot kartupeli kraukšķīgajā uzkodā 

Array ( [id] => 46692681 [title] => Turpinām izlietot ķirbju ražu – kā labāk pagatavot spageti ķirbi [lead] => Lielajā ķirbju klāstā, kas nu pieejams teju visur, jo raža ir tik bagāta, ka vēl novembrī visaktuālākās ir ķirbju zupu receptes , var atrast tādas ķirbju šķirnes, kas pārsteidz ar savu garšu. Tāds ir arī spageti ķirbis – tam ir izteikti šķiedrains vidus, no kura pagatavot garšīgu maltīti, kas patiešām atgādinās garos makaronus . Taču kas jāzina, lai spageti ķirbi pagatavotu patiešām garšīgu? Piecus nelielus padomus sagatavojis portāls "Thekitchn". [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/turpinam-izlietot-kirbju-razu-ka-labak-pagatavot-spageti-kirbi.d?id=46692681 [picture_alt] => Turpinām izlietot ķirbju ražu – kā labāk pagatavot spageti ķirbi [publish_date] => 2016-11-16 10:43:00 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/Cjjg_8gJzQY/spageti-kirbis-rudens-kirbju-nudeles-46692867.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/A19TMqSTIKQ/spageti-kirbis-rudens-kirbju-nudeles-46692869.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/rtW7AJglvZE/spageti-kirbis-rudens-kirbju-nudeles-46692867.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/TaQGM1x7zrY/spageti-kirbis-rudens-kirbju-nudeles-46692869.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/UsVAVwD3Cso/spageti-kirbis-rudens-kirbju-nudeles-46692863.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/wuC5vcaM69M/spageti-kirbis-rudens-kirbju-nudeles-46692865.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/j149bn4443M/spageti-kirbis-rudens-kirbju-nudeles-46692869.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/OMjPvXp3qWk/spageti-kirbis-rudens-kirbju-nudeles-46692869.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Turpinām izlietot ķirbju ražu – kā labāk pagatavot spageti ķirbi 

1 . lapa no 7

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu?

Array ( [id] => 52269651 [title] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [is_paid] => [channel_id] => 41 [lastnews_mostread_disabled] => 1 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Vasara ir kopā būšanas laiks. Satikšanās ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem ārpus darba ir īsti svētki un kā gan svētkos bez ēdiena. Ko likt galdā? Picas! Neraizējies par mīklas mīcīšanu un pamata sastāvdaļām, "Pica Lulū" to visu sagatavos tavā vietā. Tev atliek tikai izcept gardāko picu apkaimē. Lasi rakstu un uzzini vērtīgus padomus! [url] => https://www.delfi.lv/tasty/reklamraksti/kas-jazina-lai-majas-pagatavotu-gardako-picu.d?id=52269651 [publish_date] => 2020-07-02 12:25:18 [picture_alt] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [targetblock_name] => Reklāmraksti [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/CD2Fwwmv7oc/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/AHSQ4TFnZuY/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/659x295/mXD8zXzSXGk/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ZEBibO9fmsA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/3lbA_1JM1M8/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/BJpocbNe3Mw/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/96LUvKr00nI/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/z_xXHrKG44w/reklamraksti-2017-13170-52269661.jpg [350x590] => //g.delfi.lv/images/pix/350x590/qb--sy4VmgY/reklamraksti-2017-13170-52269673.jpg [488x278] => //g.delfi.lv/images/pix/488x278/1UoOwtIElTc/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [456x260] => //g.delfi.lv/images/pix/456x260/ahpPngjn4Z0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [336x192] => //g.delfi.lv/images/pix/336x192/ESiDWKIrTUg/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [516x294] => //g.delfi.lv/images/pix/516x294/0sTBeWT7fig/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [296x168] => //g.delfi.lv/images/pix/296x168/NB6Iid6OWAM/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [326x186] => //g.delfi.lv/images/pix/326x186/YyLLkfrvxAA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [174x99] => //g.delfi.lv/images/pix/174x99/CrTZRACz9lk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [246x140] => //g.delfi.lv/images/pix/246x140/hiZIx_7H1Nk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [136x78] => //g.delfi.lv/images/pix/136x78/BV4q8yw4yBI/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [209x119] => //g.delfi.lv/images/pix/209x119/ATfcw1nghs0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [188x108] => //g.delfi.lv/images/pix/188x108/_J2KR8Q4Ly4/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [108x62] => //g.delfi.lv/images/pix/108x62/w4xfKCxf88Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [676x385] => //g.delfi.lv/images/pix/676x385/2Ey4W_beYiw/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [612x349] => //g.delfi.lv/images/pix/612x349/tE_xJugqMHU/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [372x212] => //g.delfi.lv/images/pix/372x212/78KMb3bQd2Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [248x182] => //g.delfi.lv/images/pix/248x182/3cil1FYIbeM/reklamraksti-2017-13170-52269663.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? 

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.