close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Pētersīļi

Pētersīļi

Array ( [id] => 52270369 [title] => Septiņas pāris minūtēs pagatavojamas zaļumu mērces ziemas krājumiem [lead] => Pēc lielajām lietavām zaļumi nu ir īpaši sulīgi un sakuplojuši ar divkāršu jaudu, tādēļ ir īstais brīdis tos ieburkot ziemas krājumiem. "Tasty" apcirkņos atradām receptes septiņām bez karsēšanas un liekām klapatām pagatavojamām zaļumu mērcēm no dažādu pasaules valstu kulinārajām tradīcijām. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/recepsu-kolekcijas/septinas-paris-minutes-pagatavojamas-zalumu-merces-ziemas-krajumiem.d?id=52270369 [picture_alt] => Septiņas pāris minūtēs pagatavojamas zaļumu mērces ziemas krājumiem [publish_date] => 2020-07-02 17:48:11 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/xIGAGekPu8U/zalumu-merces-52273277.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/CyiXPRFeYe4/zalumu-merces-52273277.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/NhS2jgdriug/zalumu-merces-52273277.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/iAuNgb9kI0M/zalumu-merces-52273275.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/z5dgauXVVX0/zalumu-merces-52273273.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/oKSIvwf7mYM/zalumu-merces-52273275.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/PQnOnSWaazA/zalumu-merces-52273275.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/2hrygnHAoYA/zalumu-merces-52273273.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Septiņas pāris minūtēs pagatavojamas zaļumu mērces ziemas krājumiem 

162

Array ( [id] => 52198757 [title] => Piknika salāti ar kāpostiem, burkāniem un selerijām [lead] => "Meklējot piemērotu recepti dārza pasākumam pie gaļas ēdieniem, ideju aizguvām no bloga "Lindas virtuve". Var dārzeņus jau iepriekš sagatavot, uzklāt pārtikas plēvi un ielikt ledusskapī iepriekšējā vakarā. Otrā dienā tikai atliks tos sajaukt ar majonēzi vai citu mērci un likt galdā. Ļoti ērta recepte, un arī ciemiņiem salāti garšoja. Noteikti recepti izmantošu arī turpmāk," teic kulinārijas bloga "Virtuve diviem" autori. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/piknika-salati-ar-kapostiem-burkaniem-un-selerijam.d?id=52198757 [picture_alt] => Piknika salāti ar kāpostiem, burkāniem un selerijām [publish_date] => 2020-06-05 13:02:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/mhqhBzjNx1E/jolo-virtuve-297-52198811.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/ykcJuMdQ-PQ/jolo-virtuve-297-52198807.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/-A9LiSvJqWQ/jolo-virtuve-297-52198813.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/4C1BVhNrmcM/jolo-virtuve-297-52198811.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/NryJwOrp5jk/jolo-virtuve-297-52198805.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/NVX8A55ZwFU/jolo-virtuve-297-52198811.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/bepO5U0AKMc/jolo-virtuve-297-52198809.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/5teR33i-Pys/jolo-virtuve-297-52198809.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Piknika salāti ar kāpostiem, burkāniem un selerijām 

Array ( [id] => 52176533 [title] => Šurpa – jēra gaļas zupa uzbeku gaumē [lead] => Parasti šurpai tiek iedalīta vieta zupu kategorijā, tomēr šis uzbeku virtuves ēdiens ir tik biezs un sātīgs, ka to var celt galdā arī kā pilnvērtīgu pamatēdienu, ar buljonu piekoriģējot vēlamo konsistenci. Katrai uzbeku saimniecei ir savi šurpas noslēpumi, bet tradicionāli tā tiek gatavota no jēra gaļas. Gaļa un dārzeņi tiek griezti lielos gabalos, lai būtu labāk izbaudāma garša un aromāts. Vislabāk šurpa garšos, gatavota kazanā vai lielā čuguna katlā virs ugunskura. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/surpa-jera-galas-zupa-uzbeku-gaume.d?id=52176533 [picture_alt] => Šurpa – jēra gaļas zupa uzbeku gaumē [publish_date] => 2020-06-01 09:04:11 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/nswq_5_KQCo/jolo-virtuve-296-52185903.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/Zx3TnI4J9n4/jolo-virtuve-296-52185903.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/QqWxBCAdOxM/jolo-virtuve-296-52185903.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/KVC8YNv87C4/jolo-virtuve-296-52185901.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/TEX93RzJX3Y/jolo-virtuve-296-52185893.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/qThyx1MWYA4/jolo-virtuve-296-52185901.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/RIa8MzZeyOo/jolo-virtuve-296-52185895.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/OpBENIp3SvE/jolo-virtuve-296-52185895.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Šurpa – jēra gaļas zupa uzbeku gaumē 

Array ( [id] => 52134479 [title] => Alus un saldā krējuma mērcē sautētas mīdijas [lead] => Ja vēlies palutināt savas garšu kārpiņas, pagatavo aromātiskā alus un saldā krējuma mērcē sautētas mīdijas. Tās vislabāk garšos, pasniegtas ar svaigu maizi, zaļiem salātiem vai kraukšķīgiem frī kartupeļiem. Recepti iesaka šefpavāre Inga Kalniņa. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/alus-un-salda-krejuma-merce-sautetas-midijas.d?id=52134479 [picture_alt] => Alus un saldā krējuma mērcē sautētas mīdijas [publish_date] => 2020-05-16 08:02:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/eTIsBjq2Tag/jolo-virtuve-276-52134513.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/b7r8354YMxA/jolo-virtuve-276-52134509.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/dZVlAHCHWrk/jolo-virtuve-276-52134515.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/T1tzpkurbgc/jolo-virtuve-276-52134513.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/bPm4-mjpjDc/jolo-virtuve-276-52134511.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/uG8axsAc2Ew/jolo-virtuve-276-52134513.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/mMpYvwMjWtM/jolo-virtuve-276-52134507.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/NH8h4Hrl-O0/jolo-virtuve-276-52134507.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Alus un saldā krējuma mērcē sautētas mīdijas 

Array ( [id] => 52070983 [title] => Pavasarīgā skābeņu zupa ar liellopa gaļu un grūbām [lead] => "Nāk pavasaris un kā vienas no pirmajām no ziemas miega "mostas" skābenes. Tās var salasīt pļavās, upes krastos un nomaļos, vecos parkos, Savvaļas skābenes izceļas ar īpaši piesātinātu garšu – tās ir skābākas par dārza skābenēm, tādēļ iesakām apvienot pastaigu ar lietderīgo skābeņu salasīšanu. Pavasarīgai zupiņai pietiks ar kārtīgām 2-3 saujām, bet, protams, var arī nopirkt jau gatavas sālītās skābenes burciņās tirgū vai veikalā vai izaudzēt tās savā dārzā," mudina kulinārijas bloga "Virtuve diviem" autori, iesakot klasisku skābeņu zupas recepti. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/pavasariga-skabenu-zupa-ar-liellopa-galu-un-grubam.d?id=52070983 [picture_alt] => Pavasarīgā skābeņu zupa ar liellopa gaļu un grūbām [publish_date] => 2020-04-20 14:13:53 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/Vusx3ZHzKIg/jolo-virtuve-265-52071013.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/FZbVAnqaviE/jolo-virtuve-265-52071009.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/GXWr3aImvd4/jolo-virtuve-265-52071015.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/X2VX56olCqc/jolo-virtuve-265-52071013.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/CBoXDzbkKEM/jolo-virtuve-265-52071007.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/-bMxymSqpuY/jolo-virtuve-265-52071013.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/UcjTJLtNsdg/jolo-virtuve-265-52071011.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/S_epfZaEkeA/jolo-virtuve-265-52071011.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Pavasarīgā skābeņu zupa ar liellopa gaļu un grūbām 

118

Array ( [id] => 52038433 [title] => Vistas filejas kumosiņi franču gaumē ar sīpoliem un sieru [lead] => Sulīgi vistas filejas gabaliņi ar karamelizētiem sīpoliem, pārklāti ar gruntīgu siera kārtu un pasniegti ar maigu kartupeļu biezeni, neatstās vienaldzīgu nevienu vakariņotāju. Recepti sātīgai maltītei iesaka kulinārijas portāls "Cook.me" . [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/vistas-filejas-kumosini-francu-gaume-ar-sipoliem-un-sieru.d?id=52038433 [picture_alt] => Vistas filejas kumosiņi franču gaumē ar sīpoliem un sieru [publish_date] => 2020-04-07 13:36:00 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/T8K6DC1AsOE/cookme-receptes-5-52038449.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/9olbdB39bK8/cookme-receptes-5-52038451.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/47aN7IvYIuQ/cookme-receptes-5-52038451.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/5QlhefaK6q8/cookme-receptes-5-52038449.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/elGKX5B51Qs/cookme-receptes-5-52038441.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/DmdqSsrUcHg/cookme-receptes-5-52038449.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/nEgjmfPkB5E/cookme-receptes-5-52038447.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/88AMiFYtVhE/cookme-receptes-5-52038447.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Vistas filejas kumosiņi franču gaumē ar sīpoliem un sieru 

Array ( [id] => 51990997 [title] => Uzlabotā tomātu mērce šašlikam Māra Astiča gaumē [lead] => Restorāna "Ferma" šefpavārs un Restorānu servisa skolas īpašnieks Māris Astičs kā piedevu šašlikam un citiem uz grila gatavotiem gaļas un zivju ēdieniem iesaka pagatavot uzlaboto tomātu mērci ar sulīgiem sīpoliem, ķiplokiem, marinētu gurķu gabaliņiem un kapātiem zaļumiem. Vienaldzīgo nebūs! [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/uzlabota-tomatu-merce-saslikam-mara-astica-gaume.d?id=51990997 [picture_alt] => Uzlabotā tomātu mērce šašlikam Māra Astiča gaumē [publish_date] => 2020-03-25 10:23:29 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/ZPkwrH0_w-8/tomatu-merce-51991145.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/aFd8qKtkD1M/tomatu-merce-51991145.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/hrTYE4NSwxE/tomatu-merce-51991145.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/D6781KToGuI/tomatu-merce-51991143.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/3Wt683vn43E/tomatu-merce-51991137.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/DvL_z3AS4Xw/tomatu-merce-51991143.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/FEbOoLmzRWg/tomatu-merce-51991141.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/ZXmwFs7ocJU/tomatu-merce-51991141.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Uzlabotā tomātu mērce šašlikam Māra Astiča gaumē 

176

Array ( [id] => 51891659 [title] => Pasta 'alla vodka' ar tomātu-degvīna mērci [lead] => Nav īsti skaidrs, kam pieder ideja itāliešu tradicionālo tomātu mērci uzfrišināt ar šļuku degvīna. Kā viens no vaininiekiem tiek minēts slavenais itāliešu aktieris Ugo Toņjaci (Ugo Tognazzi), kurš ar degvīnu stiprinātas pastas mērces recepti jau 1974. gadā bija iekļāvis savā pavārgrāmatā "L'Abbuffone". Astoņdesmitajos gados "pasta alla vodka" kļuva par īstu modes kliedzienu gan Itālijā, gan Amerikas disko laikmeta karstākajās ballītēs. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/pasta-alla-vodka-ar-tomatu-degvina-merci.d?id=51891659 [picture_alt] => Pasta 'alla vodka' ar tomātu-degvīna mērci [publish_date] => 2020-02-17 15:12:41 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/X_cBDISidmU/makaroni-pasta-penne-alla-vodka-51891673.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/VHSwpC9gUZY/makaroni-pasta-penne-alla-vodka-51891673.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/Kekt2vQkVgM/makaroni-pasta-penne-alla-vodka-51891673.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/cvnVa9qWcFU/makaroni-pasta-penne-alla-vodka-51891671.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/bZ_WH2PUxDY/makaroni-pasta-penne-alla-vodka-51891663.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/FtGXOOMYMqM/makaroni-pasta-penne-alla-vodka-51891671.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/ZS5BSMZh5bc/makaroni-pasta-penne-alla-vodka-51891669.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/UjjtNtidYxo/makaroni-pasta-penne-alla-vodka-51891669.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Pasta 'alla vodka' ar tomātu-degvīna mērci 

Array ( [id] => 51770397 [title] => Fļaki – poļu tradicionālā zupa no liellopa kuņģa [lead] => Fļaki ir viena no populārākajām poļu zupām – tumīga, kreftīga, sātīga un ... gatavota no liellopa kuņģa. Kaut tas var šķist dīvaini, tomēr, ja tā padomā, mums taču nav nekādu iebildumu pret soļanku, kuras sastāvā ir liellopa vai cūkas nieres. Kā skaidro "Tasting Poland", polijā fļaki ir zināma jau kopš 14. gadsimta un iemanotojusi atpazīstamību kā viena no Polijas karaļa Vladislava II iecienītākajām maltītēm. Laiks mest pie malas aizspriedumus un izmēģināt praksē netālās kaimiņzemes kulinārā mantojuma vēsmas, kas izturējušas laika pārbaudi jau vairāku gadsimtu garumā. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/flaki-polu-tradicionala-zupa-no-liellopa-kunga.d?id=51770397 [picture_alt] => Fļaki – poļu tradicionālā zupa no liellopa kuņģa [publish_date] => 2020-01-08 09:19:45 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/obTKwhFED3Y/flaki-polu-zupa-51770413.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/lX--Th96DkE/flaki-polu-zupa-51770413.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/snDFENysWTo/flaki-polu-zupa-51770413.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/u6mv7ZDFXvc/flaki-polu-zupa-51770411.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/l001foMlZmg/flaki-polu-zupa-51770403.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/e0ny7zh-RbQ/flaki-polu-zupa-51770411.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/4P88oGbz6mo/flaki-polu-zupa-51770405.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/Jv-OXIm_Esw/flaki-polu-zupa-51770409.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Fļaki – poļu tradicionālā zupa no liellopa kuņģa 

Array ( [id] => 51762063 [title] => Soli pa solim: kimči jeb fermentēti kāposti korejiešu gaumē [lead] => "Kimči jeb fermentēti kāposti korejiešu gaumē ir pasakaina piedeva jebkuram gaļas ēdienam, šmorim, sautējumam, rīsiem, kartupeļiem vai zupai. Esmu arī sutinājusi kimči ar gaļu un no tiem zupu vārījusi – nu ļoti garšīgi! Parasti nevaru nociesties un jau pāris dienas ieskābētus kāpostus ēdu nost. Kaut sarakstītais teksts ir visai garš, patiesībā kimči ir ļoti vienkārši pagatavojami. Internetā atrodama 1000 un viena kimči recepte, bet šī ir mana versija par tēmu," tā pārbaudītu recepti iesaka mūsu lasītāja Anna Putāne. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/soli-pa-solim-kimci-jeb-fermenteti-kaposti-korejiesu-gaume.d?id=51762063 [picture_alt] => Soli pa solim: kimči jeb fermentēti kāposti korejiešu gaumē [publish_date] => 2020-01-03 09:32:18 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/hiW1nn_B3dU/kimci-51765151.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/OQPGfIoLLFA/kimci-51765151.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/XWjNifGX7ao/kimci-51765151.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/IYGDv0V6wV0/kimci-51765149.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/6waEhy-6hP8/kimci-51765141.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/5hPSYN7lBnI/kimci-51765149.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/CbJKSBlZiVA/kimci-51765147.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/mkpwbZ80yzE/kimci-51765147.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Soli pa solim: kimči jeb fermentēti kāposti korejiešu gaumē 

Array ( [id] => 51667397 [title] => Foto recepte: figūrai draudzīgie vistas filejas kebabi [lead] => Pilngraudu tortiljas, svaigi dārzeņu salāti bez taukvielām, liesa jogurta mērce un pannā bez eļļas cepta, sulīga vista fileja - ēst garšīgi ir iespējams arī bez kaitējuma figūrai, apvienojot visas augšminētās sastāvdaļas gardum gardā kebabā. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/foto-recepte-figurai-draudzigie-vistas-filejas-kebabi.d?id=51667397 [picture_alt] => Foto recepte: figūrai draudzīgie vistas filejas kebabi [publish_date] => 2019-11-26 13:42:46 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/eJx70mXshRU/ae7895ddc23d86ab3d-51667451.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/NWgv2ZXVxo8/ae7895ddc23d86ab3d-51667451.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/45qD4yXMMt4/ae7895ddc23d86ab3d-51667451.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/AJvrxuV7Kss/ae7895ddc23d86ab3d-51667447.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/iA78VPCSKmI/ae7895ddc23d86ab3d-51667441.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/Po8UJSq_xwU/ae7895ddc23d86ab3d-51667447.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/JLTcB1yoBCM/ae7895ddc23d86ab3d-51667447.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/RjB7tQWQ9Ok/ae7895ddc23d86ab3d-51667447.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Foto recepte: figūrai draudzīgie vistas filejas kebabi 

529

Array ( [id] => 51660951 [title] => Vienkāršais gaļas un dārzeņu sautējums vācu gaumē [lead] => "Pichelsteiner" – tā Vācijā dēvē šo tumīgo, sātīgo sautējumu. Tā pagatavošanai būs nepieciešami dārzeņi un trīs veidu gaļa. Darba gaita ir gaužām vienkārša –visas sastāvdaļas jāsagriež un kārtām jāliek katlā, iztiekot bez papildus taukvielām un produktu iepriekšējas apcepšanas. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/vienkarsais-galas-un-darzenu-sautejums-vacu-gaume.d?id=51660951 [picture_alt] => Vienkāršais gaļas un dārzeņu sautējums vācu gaumē [publish_date] => 2019-11-24 08:02:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/Z3xOeRV6hTA/sautejums-51660965.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/xmxk56kgQbI/sautejums-51660965.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/OovbwKsSXnk/sautejums-51660965.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/7Kgg3hWRjv4/sautejums-51660963.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/yg7KpeQZ1YI/sautejums-51660955.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/RZCJOtQ22_w/sautejums-51660963.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/zK19bc7Bg_Y/sautejums-51660961.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/YZRp0Tl9XgI/sautejums-51660961.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Vienkāršais gaļas un dārzeņu sautējums vācu gaumē 

146

Array ( [id] => 51599227 [title] => Makaroni ar ātro pētersīļu pesto, ķirštomātiem un sieru [lead] => Makaroni ir īsts glābiņš reizēs, kad gribas ēst tagad un tūlīt. Gardo pētersīļu pesto varēsi pagatavot, kamēr vārās spageti, un pēc tam izmantot ne vien pastas aizdaram, bet arī salātos, marinādēs, kā piedevu gaļai, zivij vai kartupeļu ēdieniem. Vitamīnu deva imunitātei ir garantēta, jo svaigās pesto sastāvdaļas netiek termiski apstrādātas. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/no-mates-dabas-pavargramatas/makaroni-ar-atro-petersilu-pesto-kirstomatiem-un-sieru.d?id=51599227 [picture_alt] => Makaroni ar ātro pētersīļu pesto, ķirštomātiem un sieru [publish_date] => 2019-11-22 10:27:27 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/l9QIy6oPIQM/9e14a5dbc33215de15-51601839.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/JKsayAutqQQ/9e14a5dbc33215de15-51601839.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/YymOkIgHIKY/9e14a5dbc33215de15-51601839.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/VOrerfbXr_M/9e14a5dbc33215de15-51601837.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/Ecj2H6vZAXk/9e14a5dbc33215de15-51601831.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/DlesnlWWSKk/9e14a5dbc33215de15-51601837.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/mvz7A5Ugajk/9e14a5dbc33215de15-51601835.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/Hpfehc0QZmc/9e14a5dbc33215de15-51601835.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Makaroni ar ātro pētersīļu pesto, ķirštomātiem un sieru 

Array ( [id] => 51643439 [title] => Plānās kabaču pankūkas [lead] => "Par kabaci var teikt, ka tas ir tāds universāls dārzenis, kas spēj paņemt garšu un aromātu no citiem produktiem, paslēpties gan saldā, gan sāļā ēdiena variantā. Jo vairāk recepšu izmēģinām, jo iecienītāks tas kļūst uz mūsu ēdienu galda. Šoreiz plāno pankūku veidā. Atkarībā no kabača/cukīni krāsas un garšvielu pievienošanas, pankūkas var kļūt ne tikai garšīgas bet arī krāsainas," tā pārbaudītu recepti iesaka bloga "Virtuve diviem" autori. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/planas-kabacu-pankukas.d?id=51643439 [picture_alt] => Plānās kabaču pankūkas [publish_date] => 2019-11-15 14:51:12 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/e9XQxHibID0/d56e75dce7e88a373b-51643603.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/23U2uTpia2E/d56e75dce7e88a373b-51643599.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/eY9YtXOBRsA/d56e75dce7e88a373b-51643605.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/Lnx7w17OVwM/d56e75dce7e88a373b-51643603.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/BLJXAqjbtK4/d56e75dce7e88a373b-51643601.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/ACnQJKbbuts/d56e75dce7e88a373b-51643603.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/WfJfL3TSOEQ/d56e75dce7e88a373b-51643597.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/dbki82EfxmM/d56e75dce7e88a373b-51643597.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Plānās kabaču pankūkas 

Array ( [id] => 51613911 [title] => Pilngraudu makaronu sacepums ar diviem sieriem un pikantajiem sīpoliem [lead] => Sacepums ar pilngraudu pastu, diviem sieriem un pikantajiem sīpoliem garantē lielisku garšu buķeti un garšo tiešām lieliski. Recepti iesaka ēdienu blogeris Kaspars Virsnītis sadarbībā ar AS "Dobeles Dzirnavnieks". [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/pilngraudu-makaronu-sacepums-ar-diviem-sieriem-un-pikantajiem-sipoliem.d?id=51613911 [picture_alt] => Pilngraudu makaronu sacepums ar diviem sieriem un pikantajiem sīpoliem [publish_date] => 2019-11-06 15:41:04 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/JWo1VlF7UlY/2c5bd5dc27ec4c4082-51613981.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/8W2Sy58K4N0/2c5bd5dc27ec4c4082-51613981.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/yCxFO5rs3po/2c5bd5dc27ec4c4082-51613981.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/J45PLmi9Q6s/2c5bd5dc27ec4c4082-51613979.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/oWoY-dp5fbc/2c5bd5dc27ec4c4082-51613973.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/OP9RCXjSJOw/2c5bd5dc27ec4c4082-51613979.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/jq-Qq4py-l0/2c5bd5dc27ec4c4082-51613977.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/_sx7FKWl5Nk/2c5bd5dc27ec4c4082-51613977.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Pilngraudu makaronu sacepums ar diviem sieriem un pikantajiem sīpoliem 

Array ( [id] => 51362789 [title] => Vienkāršā zaļumu mērce ziemai bez karsēšanas [lead] => Bez karsēšanas pagatavojama zaļumu mērce jeb zaļā adžika ziemas krājumiem. Ziemā to varēsi izmantot kā piedevu salātiem, kā gaļas marinādi vai pievienot skābajam krējumam, iegūstot gardu uzkodu mērci. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/vienkarsa-zalumu-merce-ziemai-bez-karsesanas.d?id=51362789 [picture_alt] => Vienkāršā zaļumu mērce ziemai bez karsēšanas [publish_date] => 2019-08-14 08:43:26 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/iGf3SWQkuzo/zalumu-merce-pesto-konservesana-51363393.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/_n7jy6gkC5E/zalumu-merce-pesto-konservesana-51363391.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/IEdDnu5pS4A/zalumu-merce-pesto-konservesana-51363387.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/6odawqt5_40/zalumu-merce-pesto-konservesana-51363393.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/cSDeGSObXIE/zalumu-merce-pesto-konservesana-51363383.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/o0ejljEcUB4/zalumu-merce-pesto-konservesana-51363393.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/dTCb7g6e9rI/zalumu-merce-pesto-konservesana-51363385.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/GnlkL45NxGw/zalumu-merce-pesto-konservesana-51363385.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Vienkāršā zaļumu mērce ziemai bez karsēšanas 

546

Array ( [id] => 51305259 [title] => Tītara burgers ar pētersīļu pesto [lead] => Gardus un veselīgus burgerus vari pagatavot mājās. Protams, tas prasīs mazliet vairāk pūļu, nekā ieiet tuvējā ātrās ēdināšanas restorānā un laiski pagaidīt, kamēr tavu ēdienu uztaisa kāds cits, tomēr mājās gatavots burgers noteikti ir šo pūļu vērts. Pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone kopā ar veikalu tīklu "Elvi" piedāvā recepti tītara burgeram ar pētersīļu pesto. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/titara-burgers-ar-petersilu-pesto.d?id=51305259 [picture_alt] => Tītara burgers ar pētersīļu pesto [publish_date] => 2019-08-04 08:02:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/iWotzu_nMrw/d6e515d38039c3ba9f-51305319.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/pq2uQvaGJ5Y/d6e515d38039c3ba9f-51305317.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/TBdX3Leb9sI/d6e515d38039c3ba9f-51305313.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/3hly-AqmNpI/d6e515d38039c3ba9f-51305319.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/E3WQTLZclW0/d6e515d38039c3ba9f-51305309.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/-_2ojtGaJQ0/d6e515d38039c3ba9f-51305319.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/9Baya2xmUG4/d6e515d38039c3ba9f-51305311.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/ieYQRVzhbXA/d6e515d38039c3ba9f-51305315.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Tītara burgers ar pētersīļu pesto 

Array ( [id] => 51317965 [title] => Īpaši kraukšķīgie kabači ar burkāniem un ķiplokiem ziemai [lead] => Pēc šīs receptes gatavoti kabači būs īpaši kraukšķīgi. Pētersīļus aizstājot ar dillēm, kabači pēc garšas atgādinās marinētas sēnes. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/ipasi-kraukskigie-kabaci-ar-burkaniem-un-kiplokiem-ziemai.d?id=51317965 [picture_alt] => Īpaši kraukšķīgie kabači ar burkāniem un ķiplokiem ziemai [publish_date] => 2019-07-29 12:14:05 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/f9LjzOJZPgE/kabacu-salati-konservesana-51317993.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/X0VA55KKMyU/kabacu-salati-konservesana-51317991.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/j-qh8kJHImY/kabacu-salati-konservesana-51317987.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/nvPS6WNnVE0/kabacu-salati-konservesana-51317993.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/-pmxg73OaJc/kabacu-salati-konservesana-51317983.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/SErAKUkmLMw/kabacu-salati-konservesana-51317993.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/UWQuYbwLVPs/kabacu-salati-konservesana-51317989.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/NqaYUBJBWtk/kabacu-salati-konservesana-51317989.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Īpaši kraukšķīgie kabači ar burkāniem un ķiplokiem ziemai 

234
1 . lapa no 25

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu?

Array ( [id] => 52269651 [title] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [is_paid] => [channel_id] => 41 [lastnews_mostread_disabled] => 1 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Vasara ir kopā būšanas laiks. Satikšanās ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem ārpus darba ir īsti svētki un kā gan svētkos bez ēdiena. Ko likt galdā? Picas! Neraizējies par mīklas mīcīšanu un pamata sastāvdaļām, "Pica Lulū" to visu sagatavos tavā vietā. Tev atliek tikai izcept gardāko picu apkaimē. Lasi rakstu un uzzini vērtīgus padomus! [url] => https://www.delfi.lv/tasty/reklamraksti/kas-jazina-lai-majas-pagatavotu-gardako-picu.d?id=52269651 [publish_date] => 2020-07-02 12:25:18 [picture_alt] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [targetblock_name] => Reklāmraksti [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/CD2Fwwmv7oc/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/AHSQ4TFnZuY/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/659x295/mXD8zXzSXGk/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ZEBibO9fmsA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/3lbA_1JM1M8/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/BJpocbNe3Mw/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/96LUvKr00nI/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/z_xXHrKG44w/reklamraksti-2017-13170-52269661.jpg [350x590] => //g.delfi.lv/images/pix/350x590/qb--sy4VmgY/reklamraksti-2017-13170-52269673.jpg [488x278] => //g.delfi.lv/images/pix/488x278/1UoOwtIElTc/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [456x260] => //g.delfi.lv/images/pix/456x260/ahpPngjn4Z0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [336x192] => //g.delfi.lv/images/pix/336x192/ESiDWKIrTUg/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [516x294] => //g.delfi.lv/images/pix/516x294/0sTBeWT7fig/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [296x168] => //g.delfi.lv/images/pix/296x168/NB6Iid6OWAM/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [326x186] => //g.delfi.lv/images/pix/326x186/YyLLkfrvxAA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [174x99] => //g.delfi.lv/images/pix/174x99/CrTZRACz9lk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [246x140] => //g.delfi.lv/images/pix/246x140/hiZIx_7H1Nk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [136x78] => //g.delfi.lv/images/pix/136x78/BV4q8yw4yBI/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [209x119] => //g.delfi.lv/images/pix/209x119/ATfcw1nghs0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [188x108] => //g.delfi.lv/images/pix/188x108/_J2KR8Q4Ly4/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [108x62] => //g.delfi.lv/images/pix/108x62/w4xfKCxf88Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [676x385] => //g.delfi.lv/images/pix/676x385/2Ey4W_beYiw/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [612x349] => //g.delfi.lv/images/pix/612x349/tE_xJugqMHU/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [372x212] => //g.delfi.lv/images/pix/372x212/78KMb3bQd2Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [248x182] => //g.delfi.lv/images/pix/248x182/3cil1FYIbeM/reklamraksti-2017-13170-52269663.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? 

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.