Olimpiādei par godu: 18 Āzijas virtuves receptes, kas ļaus justies kā Phjončhanā

Vokpannā gatavots lasis saldskābā mērcē ar rīsiem, āzijas kāpostu un zirņu pākstīm
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Pirms pāris stundām ar krāšņu atklāšanas ceremoniju startēja 23. ziemas olimpiskās spēles, kas šoreiz norisinās tālajā un, nenoliegsim, grūti izrunājamajā Korejas pilsētā Phjončhanā. Lai kaismīgie sporta draugi, pat dīvānā sēžot, justos gluži kā vērojot olimpiādi klātienē, piedāvājam pagatavot kādu no deviņiem "Tasty" krājumos uzietajiem ēdieniem, kas raksturīgi dažādu Āzijas valstu virtuvēm.

Phjončhanas olimpiskās spēles gaidījuši miljoniem cilvēku visā pasaulē – sportisti, līdzjutēji, arī masu mediji un portāls "Delfi" to skaitā. Atgādinām, ka, sākot ar olimpiādes atklāšanas un beidzot ar noslēguma ceremoniju, nodrošināsim savus lasītājus ar olimpisko notikumu teksta tiešraidēm, kurā detalizēti ziņosim par sacensību norisi, rezultātiem, problēmām un kurioziem.

Otro reizi portāla "Delfi" olimpiskais korespondents ir Uldis Strautmanis, kurš gatavos reportāžas no sacensību notikumu vietas, sniegs ieskatu aizkulisēs un atspoguļos mūsu sportistu emocijas.

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Tasty iesaka