10 sātīgi un sildoši cūkgaļas sautējumi mājīgām vakariņām
Foto: Shutterstock

Dienām, kad aukstums kniebj vaigos un vakarā izsalkums ir tik liels kā vilkam, ideāli piemēroti sautējumi. Sildoši, sātīgi un turklāt viegli pagatavojami. Atliek vien visas sastāvdaļas sagriezt kumosa lieluma gabaliņos, pa daļām sacept un tad ļaut sautēties virumam, līdz virtuve ieskauta kārdinošā aromātā.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Cūkgaļa ir pateicīga gaļa sautējumiem, jo tā ir ātri pagatavojama un sader ar visdažādākajām piedevām, sākot no sakņu dārzeņiem, beidzot ar pupiņām un žāvētiem augļiem. Sautējumam derēs gan cūkgaļas fileja, gan karbonāde, taču papildu sātam var pievienot arī bekona šķēles vai ar sīpoliem apceptu cauraudzīti.

Trūkst ideju, ar kādām sastāvdaļām papildināt maltīti? Ar kritisku aci pārlūko ledusskapja saturu, iespējams, atradīsi ko izcili piemērotu sautējumam ar cūkgaļu. Kartupeļi, burkāni, kāļi, selerijas saknes, kabači, ķirbji noteikti būs lieliski sabiedrotie. Tāpat arī konservētās pupiņas vai tomāti savā sulā noderēs, bet no saldētavas krājumiem var izmantot cūku pupas, sviesta pupiņas, zaļos zirnīšus, arī ziedkāpostus, brokoļus un citus labumus no dārza.

Palūko kārdinošās receptes no ''Tasty'' arhīva un tapini gardu maltīti!

Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form