Marinēto uzkodu atsvaidzinošie kumosiņi. 14 pikanti nieciņi maltītes dažādošanai
Foto: Shutterstock

Marinētās uzkodas ir brīnišķīgas ne tikai vieglam svinību uzkodu galdam, tās ir gandrīz neaizvietojamas piedevas pie sātīga gaļas ēdiena vai sacepuma. Tās izmanto garšām bagātu salātu sajaukšanai un dažādu pildījumu atsvaidzināšani, ja vēlas cept pildītus kabačus, ķirbjus, papriku vai baklažānus.

Ja mājās ir marinēti dārzenīši, tad saimniece ir nodrošinājusies visiem dzīves gadījumiem. Smalki sakapājot, tos var izmantot kā garšvielas, sajaucot gardas uzkodu mērces, un tos var sajaukt ar, piemēram, kapātu mazsālītu lasi, iegūstot izcili gardu laša tartaru. Protams, klasiska kombinācija ir marinētas bietes ar kazas sieru.

Marinēt var ne tikai dārzeņus, ļoti gardi ir arī marinēti siera gabliņi un ceptas zivis, neaizmirstot latviskās marinētās siļķes.

Source

Tasty

Tags

Ķirbis Baklažāni Bietes Kabači Kazas siers Lasis Paprika
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form