Normāls darbs. Laipni lūdzam "If Apdrošināšanā"!
Iepazīsti apdrošināšanas nozari un atklāj aizraujošu karjeru kopā ar If! Mēs esam ne tikai viens no vadošajiem apdrošināšanas uzņēmumiem Baltijā, bet arī dinamiska un daudzveidīga darba vieta. Mēs meklējam ne tikai apdrošināšanas speciālistus; mēs vēlamies piesaistīt talantīgus cilvēkus - no matemātiķiem un juristiem līdz inženieriem un programmētājiem. Mūsu darba kultūra ir balstīta uz uzticēšanos un sadarbību, kas ļauj mūsu darbiniekiem jēgpilni veikt savu darbu. Pievienojies mums, kur darba un privātās dzīves līdzsvars, darbinieku labklājība un kopīga apņemšanās sasniegt izcilību nosaka mūsu ikdienas dzīvi.

Meklējam jaunus talantus
"If" ir mūsdienīga un daudzveidīga darbavieta, kas piedāvā plašu pakalpojumu klāstu un profesionālās iespējas. Nav svarīgi, kas un no kurienes esi, vai kā izskaties. Mēs aicinām darbā cilvēkus ar dažādu izglītību un pieredzi. Pie mums strādā matemātiķi, juristi, ekonomisti, programmētāji, pārdevēji, medmāsas, inženieri un daudzu citu profesiju pārstāvji. Mūsu darba kultūra ir atvērta un iekļaujoša, godīga un uzticama, sagaidot, ka ikviens uzņemas atbildību un iniciatīvu.
Vēlamies būt labākā darbavieta mūsu darbiniekiem
"If" veidojam par darba vietu, kurā darbinieki jūtas labi un ikdienas darbs viņiem sagādā prieku. Mūsu regulāri veiktās darbinieku aptaujas to apliecina. Mēs cenšamies veicināt līdzsvaru starp darbu un privāto dzīvi. Saviem darbiniekiem piedāvājam arī lieliskus labumus.

Uzņēmuma kultūra, kura balstīta uz savstarpēju uzticēšanos un sadarbību, ir mūsu lepnums. Visu, ko darām, darām no sirds. Mēs rūpējamies cits par citu, esam izpalīdzīgi un ļaujam darbiem runāt skaļāk par vārdiem. Mēs atbalstām dažādus viedokļus. Mēs darām visu iespējamo viens otra un arī savu klientu labā – un darām to ar prieku.

"If" strādā, lai saviem klientiem visā Baltijas reģionā piedāvātu augstākās kvalitātes apdrošināšanu un pakalpojumus. Mēs tos pastāvīgi pilnveidojam un rūpējamies par attīstību.
Mūsu vērtības
Darbinieku labumi

Mēs zinām, ka mūsu panākumi ir atkarīgi no apņēmības pilniem un kvalificētiem darbiniekiem, kuri iegulda savu laiku un zināšanas, lai padarītu mūs par apdrošināšanas uzņēmumu, kam patiešām rūp. Tādēļ piedāvājam saviem darbiniekiem plašu labumu klāstu.

  • Iespēja apvienot darbu birojā ar darbu attālināti
  • Veselības apdrošināšana
  • Atlaides "If" apdrošināšanas produktiem
  • Papildu atvaļinājuma dienas
  • Jaunu darbinieku darbā ievadīšanas programma
  • Darbiniekiem draudzīga e-vide
  • Mācību iespējas – iekšējas un ārējas
  • Atbalsts angļu valodas apguvei
  • Atbalsts ergonomiska mājas biroja iekārtošanā
  • Finansiāls atbalsts svarīgos ģimenes notikumos
  • Stabils atalgojums
  • Piekļuve vitamīniem: sezonas augļiem, medum, ingveram un citroniem
  • Dāvanas dzimšanas dienās un citos svētkos
  • Ikgadējā prēmija
Kādēļ "If"? Pieci mūsu galvenie piedāvājumi darbiniekiem
  • Mūsu spēks ir komandā
    Mums ir lieliska komandas kultūra. Mūsu cilvēki, strādājot kopā, palīdz cits citam augt gan personiski, gan profesionāli. Godīgums vienam pret otru ļauj mums runāt par sarežģītām lietām un palīdzēt viens otram grūtos brīžos. Tikpat svarīgi mums ir saglabāt dzīvesprieku ikdienā. Mums patīk svinēt svētkus, jo nekas tā nesaliedē komandu kā kopīgs prieks.
    1
  • Vadītāji, kas rūpējas un iedvesmo
    Pasaule, skatīta "If" acīm, ir tāda, kurā cilvēki sadarbojas un palīdzam viens otram. Mūsu vadītājiem rūp cilvēki. Viņi virza, iedrošina, veicina sadarbību un rada perspektīvu. Darbinieki ir vadītāju uzmanības centrā, un viņi zina, ka tiek novērtēti.
    2
  • Mācies un realizē savu potenciālu
    Pasaulē, kas pastāvīgi mainās, mēs mudinām savus darbiniekus mācīties. Mēs atzinīgi vērtējam un atbalstām viņu vēlmi apgūt jaunas prasmes, kompetences un jaunas jomas. Ikvienam tiek dota iespēja uzņemties atbildību par savu profesionālo izaugsmi un mēs piedāvājam iespējas dažādiem talantiem. Esam pārliecināti, ka skaidri attīstības mērķi palīdz mainīt lietas uz labu.
    3
  • Mainām dzīves uz labu
    Darbs, ko darām katru dienu, būtiski ietekmē cilvēku dzīvi. Mēs esam blakus gan izšķirošos brīžos, gan ikdienas lietās. Mēs spējam sniegt cilvēkiem drošības sajūtu, lai viņi varētu dzīvot savu dzīvi tā, kā vēlas. Mūsu darbs dod jēgu un iespējas arī mūsu darbiniekiem. Mēs ļaujam cilvēkiem justies pārliecinātiem, ka mēs būsim viņiem līdzās brīžos, ja gadījumā kas notiks.
    4
  • Darbinieki ir mūsu uzmanības centrā
    Mēs, "If", jau sen esam sapratuši: darbs, kas sola lielus izaicinājumus un mazu atbalstu, augstas prasības un nekādas atpūtas, nav normāls. Mēs saprotam, ka pieredzēt dzīvi ārpus darba, zināt, kā būt līdzsvarā, ir tikpat svarīgi kā piepildīt savus karjeras sapņus. Mēs mudinām darbiniekus būt atklātiem uzklausām, vienlaikus dodot viņiem iespēju pašiem rast problēmu risinājumus. Mūsu darbinieki ir aicināti iesaistīties lēmumu pieņemšanas procesā, jo tā ir iespēja dalīties ar idejām, mācīties vienam no otra un strādāt pie kopīgu mērķu īstenošanas.
    5
Mēs zinām, kā svinēt
"Ifieši" kopā svin gan lielas, gan mazas uzvaras. Pamanām un atzīstam viens otra sasniegumus, esam no sirds priecīgi un izbaudām kopā būšanu dažādos pasākumos. Esam droši, ka dažādo "If" personību vidū ikviens atradīs savus domubiedrus un draugus.
Jauno kolēģu darbā ievadīšanas programma
Mēs jauno darbinieku darbā ievadīšanas programmu praktizējam jau ilgu laiku. Tās mērķis ir palīdzēt jaunajam kolēģim kļūt patstāvīgam un sekmīgam. Katram jaunajam darbiniekam ir savs mentors, kurš kopā ar vadītāju un tuvākajiem kolēģiem ir lielisks atbalsts, uzsākot darbu "If". Mentors ir jaunā kolēģa tuvākais sabiedrotais, kurš atbalsta, dalās pieredzē, sniedz ieteikumus un visādi citādi palīdz uzsākt darba gaitas.

Mēs rūpīgi izvēlamies mentorus. Parasti tas ir kāds, kurš veic tādu pašu vai līdzīgu darbu un ir gatavs dalīties savās zināšanās. Mentors rūpēsies par to, lai iejušanās "If" noritētu pēc iespējas raitāk.
Ja tev būtu #normālsdarbs, tu strādātu "If"!
Ja apsver iespēju strādāt "If Apdrošināšanā", ieskaties "If" "LinkedIn" profilā (meklē "If Insurance Baltic"), lai uzzinātu par brīvajām vakancēm. Tāpat iesakām ieskatīties arī darba sludinājumos, ko piedāvā mūsu partneru portāls "CV online". Protams, vienmēr vari arī izmantot iespēju nosūtīt mums savu CV un motivācijas vēstuli uz e-pasta adresi personals@if.lv. Lūdzam ņemt vērā, ka, nosūtot savu CV, tu piekrīti, ka mēs saglabājam tavu CV un intereses gadījumā ar tevi sazināsimies. Tavs privātums ir mūsu prioritāte, tādēļ konfidencialitāte ir garantēta.

Izpildi testu un noskaidro, vai tavs pašreizējais darbs ir normāls!
Aktuālās vakances
Projekta "#darbavietas" veidotāji: dizains – Māris Rītiņš, izstrāde – Karīna Sabecka, Ervīns Malnačs, redaktores – Līga Švāne, Kristīne Melne, projekta vadītāja – Žanete Kļaviņa, mediju komunikācijas eksperti – Lauma Simanoviča, Inese Skaraine, Aija Daukste, Ieva Zeibote, Laura Šteinberga, Līva Lāce, Elīna Gārbena. Saturu sagatavojuši projekta partneri.
Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.