Kādas kabaču pankūkas cept? Visvienkāršākais variants, protams, ir apviļāt svaigu kabaču ripiņas miltos un sakultā olā, un tad apcept. Kamēr kabači ir pietiekami jauni, tos nevajag pirms tam sālīt, jo tie nav vēl rūgteni, bet gan patīkami saldi. Ja ar kabačiem pankūkās nepietiek, tad sarīvēto dārzeni vari papildināt, piemēram, ar sasmalcinātiem lapu dārzeņiem. Kabačiem piestāvēs spināti, baziliks un citi dārzā augošie zaļumi.
Jau sātīgākas pankūkas izdosies, ja tām pievienosi sarīvētu sieru – pamēģini Parmas sieru, kas viegli izkusīs, kamēr pankūkas cepsies uz pannas. Ja garšo sīpoli, droši kabaču pankūkām pievieno arī tos. Bet maigākai garšai kabaci var apvienot ar sarīvētiem burkāniem. To pašu kabaču pankūku mīklu var savelt bumbiņās un fritēt tās eļļā. Tikai atceries, panna nedrīkst būt pārāk karsta, citādi pankūkas apdegs!