Piparmētras ir viens no tiem garšaugiem, kuru viegli izaudzēt kā piemājas dārziņā, tā uz virtuves loga palodzes (piemēram, iedvesmojoties no šī raksta padomiem). Pat ja laukā trako ziema, svaigās, ar mentolu pilnās lapiņas liks atcerēties vasaru. Piparmētras ir visai universāls garšaugs, jo tās var izmantot gan saldajos ēdienos, gan kokteiļos, gan salātos un pat gatavojot gaļas cepešus.
Gurķu un piparmētru zupa
Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.
Lūdzu, uzgaidi!
Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...
Loading...
Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit