Foto: Shutterstock
Ja ledusskapja dārzeņu kastē glabājas kabači vai cukīni, visbiežāk tos izmantojam, apcepot uz pannas ripiņas mīklas panējumā. Bet tas nebūt nav vienīgais veids, kā iekļaut ēdienkartē zaļos dārza labumus.

Piekritīsiet, ka reizēm nedēļas nogalē arī prāts ieslēdzies atpūtas režīmā, un domas nemaz neraisās par un ap radošām ierosmēm attiecībā uz gatavošanu. Labi, ka ir ''Tasty'', kas palīdz un rosina idejas, citādi būtu jāpaliek tukšiem vēderiem.

Tā kā šobrīd pilnā sparā rit kabaču un cukīni sezona, piedāvājam sulīgo dārzeni pagatavot kā neierastāk, piemēram, izcepot plācenīšus, maizi, ruleti vai pat sāļo kūku, kas noteikti būs pārsteigums viesiem vai mājiniekiem. Turpinot neparasto kabaču un cukīni ēdienu sarakstu, jāpiemin arī kraukšķīgie salmiņi, laiviņas, čipsi un ikri, kas ideāli papildinās uzkodu galdu, bet pamatīgākai maltītei aizvēlies receptes nūdelēm vai atspirdzinošai zupai.

Lai radošiem atklājumiem piepildīta gatavošana!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!