17 mazāk ierasti veidi, kā garšīgi pagatavot olas brīvdienu brokastīm
Foto: Shutterstock

Olas, neapšaubāmi, ir viens no iecienītākajiem brokastu ēdieniem. Tas tādēļ, ka tās ir ne vien ļoti gardas un sātīgas, bet arī ļoti ātri pagatavojamas. Vairums brokastotāju olas izvēlas gatavot klasiskos, laika gaitā pārbaudītos veidos – vārīt, cept vai sakult kultenī. Bet, pieliekot nedaudz izdomas, olas vari izmantot daudz radošāk un garšīgāk, piemēram, sutināt tomātos, kopā ar bekonu izcept kēksiņu pannā, pagatavot gardu brokastu burgeri vai likt uz ķiplokotas un kraukšķīgas brusketas maizītes.

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Klasisko "vēršacu" cienītājiem iesakām pamēģināt tās iecept kādā apēdamā formā, piemēram, maizes šķēles garoziņā, sīpola gredzenā, avokado pusītē vai bekona šķēlē, bet, ja vēlies brokastīs baudīt ko svaigāku, izmanto olas gardu salātu pagatavošanai.

Ja iedvesmojām tevi sākt šo rītu ar gardām un labi pārdomātām brokastīm, lūk, 17 recepšu varianti, kas palīdzēs tev interesanti un neparasti pagatavot klasisko brokastu sastāvdaļu – olas.

Lai garšīgas brīvdienas!

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form