Sapņojot par vasaru – piparmētru svaigums zupās, desertos un pat cepešos
Foto: Shutterstock

Piparmētras ir viens no tiem garšaugiem, kuru viegli izaudzēt kā piemājas dārziņā, tā uz virtuves loga palodzes (piemēram, iedvesmojoties no šī raksta padomiem). Pat ja laukā trako ziema, svaigās, ar mentolu pilnās lapiņas liks atcerēties vasaru. Piparmētras ir visai universāls garšaugs, jo tās var izmantot gan saldajos ēdienos, gan kokteiļos, gan salātos un pat gatavojot gaļas cepešus.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Lai to pārbaudītu, pamēģini kādu no 14 receptēm ar piparmētrām, kuras esam speciāli atlasījuši no Tasty.lv recepšu krājumiem. Jēra karbonādes ar piparmētru mērci, zirņu un piparmētru plācenīši, zupa ar piparmētrām un svaigie salāti – skan kārdinoši, vai ne? Un tas vēl nav viss, ko iesākt ar piparmētrām – pagatavo no tām gardu saldējumu, mohito kokteili un pat grēcīgi gardu šokolādes kūku!

Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

Tags

Garšaugi
43596549
Alkoholiskie dzērieni un kokteiļi
0
Deserti
0
Salāti
0
Jēra gaļa
0
Piparmētras
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.
Lasi vēl
 

Comment Form