Maltītes, kas saudzēs gurnu līniju – 14 receptes baudīšanai pirms gavēņa
Foto: Shutterstock

Pirms atsakāmies no gaļas, našķiem un alkohola Lielā gavēņa ietvaros, ko visā pasaulē sāks ievērot 10. februārī, vajag sevi palutināt ar veselīgām, bet reizē arī dažādām garšām bagātām maltītēm. Tāpēc vakariņām izvēlies vieglas maltītes, kas pagatavotas no augstvērtīgiem produktiem un pilnas ar labajiem taukiem, piemēram, riekstiem, avokado un citām sastāvdaļām.

Tāpēc ļaujies garšu vilinājumam un pamēģini picu, kuras pamatne veidota no sasmalcināta ziedkāposta. Pa virsu tai izkārto dārzeņus un liellopa filejas gabaliņus. Ja vēlies paēst kārtīgi, bet tajā pašā laikā neuztraukties par to, ka gurni pēc uzņemtajām kalorijām kļūs formīgāki, gatavo maltītes ar zivīm, tītara vai vistas gaļu. Mūsu favorīts – cukīni nūdeles ar tītara maltās gaļas bumbiņām.

Ēdot figūrai draudzīgi, nevajag aizmirst arī par desertiem. Šādās reizēs droša izvēle būs bezpiedevu jogurta krēmi ar ogām vai karstie ogu un augļu sacepumi, kam kraukšķīgu garoziņu piešķir ar mandeļu miltu un riekstu skaidiņu palīdzību.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form