Rāmen, tom kha un citas eksotiskas zupas: 20 receptes garšu ceļojumam uz Āziju
Foto: Shutterstock/ Woman's Weekly/REX/Vida Press/Ansis Roze/"Pērle" publicitātes foto kolāža

Vjetnamā, Taizemē, Ķīnā, Japānā un citās Āzijas valstīs ļoti populāras un iecienītas ir dažādas zupas. Izstrebjot tukšu bļodiņu, iespējams nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu – piepildīt vēderu nepārēdoties un ar buljonu uzņemt papildus šķidrumu. Iestājoties vasarīgākiem laikapstākļiem, ir īstais brīdis ņemt piemēru no viedajiem austrumniekiem un biežāk iekļaut ēdienkartē eksotiskas zupas. Lūk, 20 receptes, kas tev palīdzēs iepazīst jaunus produktus, apgūt jaunas gatavošanas tehnikas un aizvedīs garšu ceļojumos uz Āziju.

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Tags

Āzija Zupas receptes Zupas un buljoni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form