17 pavasara kārumi ar skābenajiem rabarberiem: plātsmaizes, uzputenis un pat ķīselis
Foto: Shutterstock

Tā kā rabarberi nu ir pilnā plaukumā un zem varenajām lapām nobrieduši skābenie kāti, tos jāsteidz izmantot dažādos ēdienos, cik vien var. Šī iemesla dēļ esam izvēlējušies 17 gan vienkāršas, gan klasiskas, gan arī interesantas receptes, lai varētu izbaudīt rabarberu skābumiņu, cik vien var!

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Drošs variants ir rabarberus sacept kūkās un plātsmaizēs – ar smilšu mīklu, mannas mīklu, kārtaino mīklu, trauslajā tartes mīklā, kefīra mīklā un pat biezpiena mīklā. Variantu ir tik daudz, ka atliek izvēlēties vien to, kas katram pašam labāk tīk!

Tomēr, ja plātsmaizes un kūkas nevilina, no rabarberiem sanāks arī citi garšīgi deserti. Piemēram, bērnības klasika – uzputenis. Ja putotais deserts neiekārdina, no rabarberiem sanāks arī gards ķīselis. Bet želejas desertu cienītājiem patiks kārtainā rabarberu un piena želeja, kas ne tikai garšo izcili, bet arī burvīgi izskatās, pasniegta caurspīdīgā glāzītē.

Un kāda ir tava iecienītākā recepte ar rabarberiem? Pastāsti to komentāros, vai sūti recepti kopā ar galarezultāta fotogrādiju mums uz receptes@delfi.lv!

Tags

Rabarberi Deserti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form