16 pavisam vienkārši deserti, kas vislabāk garšos kompānijā ar ķīseli
Foto: DELFI

Kādam jābūt ideālam desertam? Protams, saldam un kārdinošam. Tik gardam, ka gribas izlaizīt bļodiņu. Un vienkārši pagatavojamam. Un nedaudz jāgaršo pēc bērnības atmiņām. Tici vai ne, bet mums padomā ir 16 deserti, kas atbilst šiem nosacījumiem! Īpaši debešķīgam rezultātam – pirms pasniegšanas, iecerēto desertiņu noteikti nepiemirsti dāsni pārliet ar ķīseli.

Vārot ķīseli iecerētā deserta papildināšanai, jāņem vērā vienkārša gudrība – jo saldāks deserts, jo skābākam jābūt ķīselim, šādi iegūstot garšu kārpiņām tik tīkamo garšu kontrastu. Patīkami skābens būs no dzērvenēm, jāņogām, upenēm vai plūmēm vārīts ķīselis, bet saldākam rezultātam izmanto zemenes, avenes, ķiršus vai mellenes. Tā kā līdz ogu ražai kāds laiciņš vēl jāpaciešas, tad šis ir īstais brīdis patukšot saldētavas krājumus.

Nu atliek tikai izvēlēties, kuru no "Tasty" piedāvātajām receptēm tev šodien visvairāk kārojas pagatavot, bet, lūk, te atradīsi pavisam vienkārša ķīseļa recepti deserta pārliešanai!

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form