Daba nedēļas nogurdinātiem noteikti negribēsies vēl gatavot cepeti, šmorēt kāpostus, sutināt gaļu vai gaidīt, kad savāries kastrolis zupas. Tā vietā izmanto produktus, kas neprasa daudz laika gatavošanai, piemēram, makaronus, rīsus, sezonas dārzeņus, bet sātīgumam izvēlies vistas gaļu, tītara gaļu vai malto gaļu, bet neaizmirsti arī par zivi – arī tā prasīs vien dažas minūtes līdz servēšanai galdā. Liec lietā visas dārza veltes – pildi kabačus, meistaro salātus, sautē dārzeņus un pie viena liec lietā fantāziju jauniem garšu salikumiem. Neaizmirsti pasniedzot pārbērt maltītei labi daudz svaigo zaļumu, lai spēks neaizmirstamai nedēļas nogalei!
Ātrais dārzeņu sautējums ar fenheli, tomātiem un pupiņām Toskānas gaumē
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit