Rabarberu ietekme uz veselību un ieteikumi gardu ēdienu pagatavošanai
Foto: Shutterstock

Vasaras sākumā viens no iecienītākajiem dārza produktiem ir rabarberi. Tos izmanto gan plātsmaižu cepšanai, gan ķīseļu vārīšanai, gan citu ēdienu pagatavošanai. Tāpat netrūkst cilvēku, kas ir gatavi rabarbera kātu notiesāt svaigā veidā. Piedāvājam iepazīties ar šī auga vērtīgajām īpašībām, kā arī piesardzības pasākumiem, jo daļai cilvēku ar rabarberu ēšanu jābūt uzmanīgiem.

Lai arī rabarberi patiešām ir vērtīgs produkts, der arī atcerēties, ka būtiski ir arī tas, ar ko kopā tie tiek notiesāti. Piemēram, apēdot veselu plātni plātsmaizes vai izlokot katlu ar rabarberu ķīseli, negaidi, ka veselība maģiski uzlabosies. Šo augu tradicionāli izmanto dažādu našķu un saldo ēdienu gatavošanai, un tiem nu nebūt nevajadzētu kļūt par tava uztura pamatu.

Iepazīsties ar būtiskāko par rabarberu lietošanu uzturā – to, kas tajos labs, kā tie var uzlabot veselību, kā arī ieteikumiem drošai šī auga lietošanai. Protams, piedāvājam iepazīties arī ar lērumu gardu ēdienu recepšu.

Source

DELFI Viņa

Tags

Rabarberi Veselīgi produkti Veselīgs dzīvesveids Veselīgs uzturs
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form