Mūzika - DAGMBA "Bachitivus"
Arī šogad "Delfi" komanda aktīvi sekoja līdzi visiem svarīgākajiem un interesantākajiem notikumiem, kā arī pati aktualizēja būtiskas tēmas sabiedrībā. Gada nogalē esam apkopojuši šī gada notikumus, par kuriem jums stāstījām mūsu autoru veidotajās ziņās, rakstu sērijās un raidījumos.
"Delfi Plus" saturs
5 872
427
50 970
viss "Delfi" saturs
2023. gada publikācijas
"Delfi TV"
Delfi datu bāze, 01.01.2023. - 06.12.2023.
Pārbaudījumi
Aizvadītais gads bijis izaicinošiem pārbaudījumiem bagāts. Latvijas iedzīvotājiem nācies pārciest vētras, plūdus, kā arī neskaidrību par savu finansiālo nākotni. Arī mēs bijām šajos notikumos klātesoši, par to jums ziņojot rakstos, teksta tiešraidēs un raidījumos.
Netaisnības
Jau teju divus gadus turpinās Krievijas barbariskais iebrukums Ukrainā. Oktobrī teroristiskā organizācija "Hamās" iebruka Izraēlā, kas noveda pie bruņota konflikta šajā reģionā. Savukārt Latvijā sabiedrību satricināja gan vairākas slepkavības un šo situāciju absurds, gan seksuālās uzmākšanās skandāls kādā jauniešu organizācijā.
Skandāli
Putinam pietuvināta oligarha porcelāna izstāde Ogrē, kārtējais spēļu sarunāšanas skandāls futbolā, brīnumpulverīšu melīgie solījumi un neuzticami treneri – tas viss šī gada skandālos.
dienā
8min 5sek
3min 58sek
1h 20min
mēnesī
Viens lietotājs "Delfi" vidēji pavada
vienā apmeklējumā
Gemius Audience, 01.01.2023. - 30.11.2023.
Sākums
Vienmēr un visur netaisnībām līdztekus nāk arī jauni aizsākumi, kas veido mūsu dzīves "lielo bildi", kurā ikkatram notikumam ir sava nozīme. Kamēr Latvija tika pie jauna Valsts prezidenta un valdības, kā arī pirmās "Michelin" zvaigznes, "Delfi" atklāja savu pirmo kinozāli.
Noslēgums
Ikkatram sākumam kādā brīdī pienāk arī beigas, un, lai sāktos jaunas lietas, ir jāapzina tās, kas noslēdzās. Šogad savas durvis aizvēra divi leģendāri Rīgas restorāni un paralēli tam pāris mēnešu laikā demisionēja gan Mārtiņš Staķis, gan Krišjānis Kariņš, dodot vietu jauniem Rīgas un valdības vadītājiem.
Sasniegumi
Mums ir tik daudz, ar ko lepoties, īpaši šogad, jo vienā gadā pieredzēt divus tik svarīgus sporta sasniegumus noteikti ir atmiņa, kas mūsu visu sirdīs paliks uz mūžu. Lai arī turpmāk Latvijas vārds plaši izskan pasaulē!
lietotāju veiktie skatījumi
66,5 miljoni
80
820 006
lietotāji apmeklē "Delfi"
Vidēji mēnesī
viena lietotāja veiktie skatījumi
Gemius Audience, 01.01.2023. - 30.11.2023.
Emocijas
Dziesmu un deju svētku gads latviešiem vienmēr ir emocijām bagāts, bet kundzei, kura laimēja miljonu eiro, šīs izjūtas noteikti bija daudzreiz spilgtākas. Šogad notikušajos Dziesmu un deju svētkos noteikti piedzīvojām dažādu emociju virpuli, bet, sanākot kopā dziesmā, dziedātāju un dejotāju tauta noteikti kļuva par kripatiņu vienotāka un aizmirsa visas pārējās dzīves likstas.
Viss "Delfi" saturs bez ierobežojumiem
Kāpēc izvēlēties "Delfi Plus"?
Pievienojies nu jau vairāk kā 25 000 "Delfi" abonentu un izbaudi visas abonentiem paredzētās priekšrocības
Samazināts reklāmu apjoms
Pievieno otru lietotāju BEZ MAKSAS
Trešdienās apmeklē jebkuru "Forum Cinemas" filmu ar 50% atlaidi